חיבורי PV60 ...משהו מוזר..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
udir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

איך ניתןלהגדיר בפלזמה עצמה שתוכל לקבל אותות COMPONENT ו RGB בהנחה שכל החיבורים בוצעו?
ההגדרות בממיר ייס הינם SCART-RGB וב DVD כאשר אני שם על COMPONENT-RGB המסך בפלאזמה חשוך ומתעורר לחיים רק כאשר אני משנה אתההגדרה ל SVIDEO למרות שהחיבורים הפיזיים הם ב COMPONENT ....משהו פה לא מסתדר לי לכן השאלה.

בנוסף, עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה מאף מקום לגבי פונקציית ה WOBBLING בטלוויזיה זו 8O
מישהו?....

תודה!

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

שליחה #2 

udir,

הבעיה שאתה מתאר נובעת ככל הנראה (במידה ואתה מחובר SCART ל-SCART ל-DVD) מהעדר תמיכה באותות RGB במחבר ה-SCART שבו אתה משתמש לחיבור ה-DVD.
מה שכן , אותה כניסה כן תומכת ב-S וידאו דרך ה-SCART.

לגבי השאלה שלא נענתה - התשובה היא שלילית , אין אופציה כזאת ב-PV60 והפתרון שהוצע לך , לקוח ממסכי המוניטור של פנסוניק.
www.legacy.co.il

0544608989 - שרגי

udir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה #3 

אהלן שראגי,
קודם כל תודה על התגובה.
בהתייחס לשאלתך, אני מחובר מה DVD לפלאזמה ישירות עם כבלים יעודיים מיוחדים לקומפוננט מיציאת קומפוננט בDVD לכניסה קומפוננט בפלאזמה
.בבואי לקנפג את היציאה ב DVD לקומפוננט ישנו סיגנל על המסך רק כאשר אני בוחר SVIDEO...לכן שאלתי האם הפלאזמה מכויילת לקבלת האות הזה.....
אני כן מחובר בין ממיר ייס לטלוויזיה עם סקארט.

לגבי ה WOBBLING - די מפתיע....לטלוויזיה לא אמורה להיות פונקציית הגנה מצריבה כמו למוניטור?הרי זה אותו מסך רק עם רמקולים אנטגרלים :(

אני מקווה שתוכל לעזור לגבי שאלה 1.
אודי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”