זכיתי ב 37LC51 LG
ערב טוב לכולם,
זכיתי עכשיו במכרז בטלויזיה הנ"ל במחיר 6200 ש"ח,כולל 3 שנים אחריות VIP של היבואן הרישמי(קבוצת ח.י)
אתמול גם הלכתי לראות אותה במחסני חשמל והיא ניראית לי אחלה טלויזיה,המחיר שהוצע לי שם היה 7200.
הטלויזיה תחובר לממיר הוט מג'יק ודיוידי בחיבור קומפוננט ותמוקם כ3.3 מטרים ממקום הישיבה.
מה אתם אומרים? כדאי ללכת על זה? איך המחיר? יש לי עדיין אפשרות לבטל.
תודה
זכיתי עכשיו במכרז בטלויזיה הנ"ל במחיר 6200 ש"ח,כולל 3 שנים אחריות VIP של היבואן הרישמי(קבוצת ח.י)
אתמול גם הלכתי לראות אותה במחסני חשמל והיא ניראית לי אחלה טלויזיה,המחיר שהוצע לי שם היה 7200.
הטלויזיה תחובר לממיר הוט מג'יק ודיוידי בחיבור קומפוננט ותמוקם כ3.3 מטרים ממקום הישיבה.
מה אתם אומרים? כדאי ללכת על זה? איך המחיר? יש לי עדיין אפשרות לבטל.
תודה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
קראת את זה ?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=33381
תקרא ואז תחליט...
ודרך אגב -קניתי, רכשתי.... זה בטח לא "זכיתי"...
תקרא ואז תחליט...
ודרך אגב -קניתי, רכשתי.... זה בטח לא "זכיתי"...
קראתי,יש לי את אותה התופעה בLCD של המחשב שלי,זה לא ממש מפריע לי.shlafirg כתב:קראת את זה ?
תקרא ואז תחליט...
ודרך אגב -קניתי, רכשתי.... זה בטח לא "זכיתי"......
לפי מה שהבנתי,התופעה הזאת קוראת בכל מסכי הLCD ברמה כזאת או אחרת.shlafirg כתב:כן, רק תדע ש- 37 אינץ' זה לא (מה גודל המסך שלך במחשב ? נגיד....) 19 אינץ![]()
ובמסך גדול התופעה יכולה להיות ממש לא נעימה....
אבל אם זה לא מפריע לך, אז עזוב...
תתחדש ותהנה...
יכול להיות שפשוט הבחור נפל על טלוויזיה ספציפית שבה זה יותר מורגש...
וד"א המסך שלי הוא 20 אינץ'...
היי... גם אני זכיתי היום במכרז של ה- LG 37LC51 ... ב-6000 וגם ל-3 שנים אחריות... עכשיו אחרי מה שקראתי עליה כאן באתר אני חושבת לבטל את העסקה...
רציתי לשאול אותך אם קיבלת אותה כבר ואיך היא? איך איכות התמונה? אתה מרוצה ממנה? יש חסרונות?
תודה...
רציתי לשאול אותך אם קיבלת אותה כבר ואיך היא? איך איכות התמונה? אתה מרוצה ממנה? יש חסרונות?
תודה...
הטלויזיה אצלי כבר שבוע, די מרוצה ממנה.
DVD רואים טוב,שידורי טלויזיה(אני מחובר לHOT בממיר מג'ק)קצת פחות אבל עם חיבור סקארט לסקארט והגדרת RGB התוצאות קצת יותר טובות.
מחשב עדיין לא חיברתי אליה אני מחכה לכבל DVI-HDMI שצריך להגיע אליי בקרוב.
בנוגע לבעיית הזליגה,הבעיה קיימת אבל ברמה ממש נמוכה ככה שצריך ממש להתאמץ בשביל לראות אותה.
מקווה שעניתי לך על השאלות.
DVD רואים טוב,שידורי טלויזיה(אני מחובר לHOT בממיר מג'ק)קצת פחות אבל עם חיבור סקארט לסקארט והגדרת RGB התוצאות קצת יותר טובות.
מחשב עדיין לא חיברתי אליה אני מחכה לכבל DVI-HDMI שצריך להגיע אליי בקרוב.
בנוגע לבעיית הזליגה,הבעיה קיימת אבל ברמה ממש נמוכה ככה שצריך ממש להתאמץ בשביל לראות אותה.
מקווה שעניתי לך על השאלות.
היי... אתמול הלכתי למחסני חשמל בשביל לראות את ה-LG הזאת ולהסגר על עצמי...
ואת האמת התרשמתי ממש לטובה... היא היתה שם בין הטובות.. ואיכות התמונה שלה היתה ממש טובה בהשוואה לשארפ וסמסונג... וגם לא הבחנתי בזליגת האור שם.. בכל מקרה שבוע הבא אני אמורה לקבל אותה אני מקווה שאני לא אתאכזב...
ואת האמת התרשמתי ממש לטובה... היא היתה שם בין הטובות.. ואיכות התמונה שלה היתה ממש טובה בהשוואה לשארפ וסמסונג... וגם לא הבחנתי בזליגת האור שם.. בכל מקרה שבוע הבא אני אמורה לקבל אותה אני מקווה שאני לא אתאכזב...