יש לי טלויזיה של pilot דגם pil-7296 מהישנות(שנת 1998) CRT עכשיו לטלוויזיה הזאת יש רק יציאת scart ויציאת אנטנה, וברצוני לצפות בטלוויזיה הזאת בעזרת DVD של פיילוט, ממיר רגיל של יס ו5 רמקולים פלוס סאב אקטיבי (של peerless אם זה רלוונטי) עכשיו חיבור רגיל של הממיר לטלוויזיה זה לא בעיה והצלחתי לצפות בשידורים של יס בעזרת כבל של 21 פינים משני הצדדים, אבל למצוא קומבינציה בין כל מה שהזכרתי קודם לא הצלחתי , למישהו יש רעיון איך אפשר ועם איזה כבלים? כמובן שהסאב האקטיבי מכיל חיבורים של כבלים קואקסיאלי , ה-DVD והממיר של יס מכיל גם חיבורים של כבלים קואקסיאלים ו-SCART. וכאמור לטלוויזיה יש חיבור SCART ויציאת אנטנה...
מקווה שלא סיבכתי אף אחד ואם כן אז סליחה...
אודה מאוד לעזרתכם!!!
מבקש עזרה בחיבורים...
קצר וממצה
לירון היקר
חבר את הממיר בסקארט למסך
חבר את ה DVD לכניסת הVCR בממיר יס
לבסוף חבר את הDVD ביציאה אנלוגית לסאב שלך.
בשביל לצפות בDVD פשוט כבה את הממיר והדלק את ה DVD
מקווה שתסתדר
נ.ב
בקניית ממתג פשוט תוכל גם להנות מהרמקולים בצפייה ביס [/b]
חבר את הממיר בסקארט למסך
חבר את ה DVD לכניסת הVCR בממיר יס
לבסוף חבר את הDVD ביציאה אנלוגית לסאב שלך.
בשביל לצפות בDVD פשוט כבה את הממיר והדלק את ה DVD
מקווה שתסתדר
נ.ב
בקניית ממתג פשוט תוכל גם להנות מהרמקולים בצפייה ביס [/b]
תודה על העזרה
כמעט הכול הסתדר לי מלבד התמונה מה-DVD , יש לי סאונד מה- DVD דרך הרמקולים ,וגם צפייה רגילה ביס.
אך חסרה לי התמונה מהDVD , ניסיתי כמו שאמרת לי לחבר בין הDVD לממיר יס(שיערתי שהחיבור צריך להיות בין כניסת video של כל מכשיר-תקן אותי אם אני טועה) אך עדיין לא היה תמונה מה-DVD. יש אולי רעיונות מה כדאי לעשות?
ושוב תודה על העזרה!!
לירון.
אך חסרה לי התמונה מהDVD , ניסיתי כמו שאמרת לי לחבר בין הDVD לממיר יס(שיערתי שהחיבור צריך להיות בין כניסת video של כל מכשיר-תקן אותי אם אני טועה) אך עדיין לא היה תמונה מה-DVD. יש אולי רעיונות מה כדאי לעשות?
ושוב תודה על העזרה!!
לירון.