samsung 32r81 בבקשה תעזרו לי
בבקשה תגידו לי מאיפה אני יכול לקנות במרכז-תל-אביב,חולון,בת-ים,ראשון לציון את הסמסונג הזה-הוא מדהים אבל פה בחולון בחנויות אומרים לי 5600 ו5500 וזה נראה לי יקר כי פה אני קורא אנשים שקונים אותו בפחות-עכשיו מצאתי חנות של הי פי בתל אביב אבל אומרים לי שיש אחריות רק לשנה:(
ומצאתי עוד חנות של סלון חללית שם מוכרים אותו ב5000 אבל רוצים 200 שקל משלוח ואני אין לי אוטו-אז עוד הפעם זה יוצא לי 5200 אבל לפחות ב סלון חללית נותנים 3 שנים-תגידו לי בבקשה אם משהו יודע מאיפה לקנות יותר זול אם אחריות ל3 שנים ובבקשה כתובת מדויקת כי אין לי אוטו-תודה רבה
ומצאתי עוד חנות של סלון חללית שם מוכרים אותו ב5000 אבל רוצים 200 שקל משלוח ואני אין לי אוטו-אז עוד הפעם זה יוצא לי 5200 אבל לפחות ב סלון חללית נותנים 3 שנים-תגידו לי בבקשה אם משהו יודע מאיפה לקנות יותר זול אם אחריות ל3 שנים ובבקשה כתובת מדויקת כי אין לי אוטו-תודה רבה
http://www.crazyedi.co.il/products/83107תוודא שהאחריות של סמליין.
בהצלחה.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי ironman ב 21/06/2007 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל המכרזיים האלה אני לא יודע איך עובדים איתם-אני מעדיף ללכת לרואת לשלם וללכת-ושזה יגיע הביתה
LAST PRICE נראה לי מצוין אבל זה בחיפה-אוףףףףף
אין בתל-אביב משהו-אם זה שנה אחרוית לא מסמיילין אז למה זה לא טוב?
התגובה הראשונה-גם טוב 4990 שקל אבל זה בכפר סבא וזה רחוק לי עוד הפעם
LAST PRICE נראה לי מצוין אבל זה בחיפה-אוףףףףף
אין בתל-אביב משהו-אם זה שנה אחרוית לא מסמיילין אז למה זה לא טוב?
התגובה הראשונה-גם טוב 4990 שקל אבל זה בכפר סבא וזה רחוק לי עוד הפעם
נערך לאחרונה על ידי infest ב 21/06/2007 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נורא פשוט
א.ל.מ חברת בת של מיניליין...
היא יכולה להשיג את המחירים הזולים ביותר
לך לכל סניף א.ל.מ... אל תשלם יותר מ 5000 שקל כולל מתלה ב 18-24 תשלומים ללא ריבית.
א.ל.מ חברת בת של מיניליין...
היא יכולה להשיג את המחירים הזולים ביותר
לך לכל סניף א.ל.מ... אל תשלם יותר מ 5000 שקל כולל מתלה ב 18-24 תשלומים ללא ריבית.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר