שלום לכולם
אני בור ועם הארץ בענייני מקרנים
שאלה ראשונית
יש לי קיר שמיועד להקרנה, רוחב המסך יהיה 2.1 מטר. מתלבט לגבי מיקום המקרן.
אופציה א': בתיקרה 2.5 מטר מהקיר. יש שם שקע חשמלי. החסרון מבחינתי שזה מעט מכער. כמו כן אני מבין שצריך זוית מסוימת? (תיקרה בגובה 3 מטר)
אופציה ב': מונח על ספריה 6.5 מטר מהקיר. אין שם שקע חשמלי כך שאשמח לשמוע גם על אופציה של מקרן נטען, או שאצטרך להעביר חשמל.
היכן הייתם ממליצים לי למקם בהתיחס למרחק מהקיר ולגורמים האחרים. אשמח לתשובות מפורטות.
התייעצות לגבי מקרן
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
השאלות שלך מאוד כלליות...
בעיקרון, לכל מקרן יש פרמטר של זום in/out- בדומה למצלמות, ולכל מקרן הטווח יכול להיות שונה מאוד, כלומר, במרחק מסויים של שבו תשים את המקרן גודל התמונה האפשרי תלוי בדגם המקרן שתבחר. ד"א, מרחק של 6.5מ' זה מרחק גדול מאוד ולכן ברוב המקרנים גודל התמונה יהיה גדול (לדעתי 3מ' ומעלה...).
חוצמזה, דבר ראשון בבחירת מקרן זה גודל התקציב מה שמשפיע מאוד על האפשרויות ולא ציינת מה התקציב שלך...
בעיקרון, לכל מקרן יש פרמטר של זום in/out- בדומה למצלמות, ולכל מקרן הטווח יכול להיות שונה מאוד, כלומר, במרחק מסויים של שבו תשים את המקרן גודל התמונה האפשרי תלוי בדגם המקרן שתבחר. ד"א, מרחק של 6.5מ' זה מרחק גדול מאוד ולכן ברוב המקרנים גודל התמונה יהיה גדול (לדעתי 3מ' ומעלה...).
חוצמזה, דבר ראשון בבחירת מקרן זה גודל התקציב מה שמשפיע מאוד על האפשרויות ולא ציינת מה התקציב שלך...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab