בעיה בנטפליקס באפל TV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אתה יכול לשים צילומי מסך למה שאתה רואה בתכנים האלה?
למיטב ידיעתי אין תכנים שזמינים ב-4K בפלטפורמה אחת בלבד ולא באחרת. יתכן שזה מסומן אצלך מעט שונה ומשם הבעיה. לדוגמא, אם יש תוכן שהוא 4K HDR, יהיה כתוב עליו Dolby Vision או HDR בלי סימון שהוא 4K, למרות שהוא גם וגם...
למיטב ידיעתי אין תכנים שזמינים ב-4K בפלטפורמה אחת בלבד ולא באחרת. יתכן שזה מסומן אצלך מעט שונה ומשם הבעיה. לדוגמא, אם יש תוכן שהוא 4K HDR, יהיה כתוב עליו Dolby Vision או HDR בלי סימון שהוא 4K, למרות שהוא גם וגם...
·בבקשה ה4K זה השיאומי ה HD זה אפל מדובר על אותו סדרה אותו פרק. תכנים אחרים מופעים באפל ב 4K ואפילו ב Visionoferlaor כתב:אתה יכול לשים צילומי מסך למה שאתה רואה בתכנים האלה?
למיטב ידיעתי אין תכנים שזמינים ב-4K בפלטפורמה אחת בלבד ולא באחרת. יתכן שזה מסומן אצלך מעט שונה ומשם הבעיה. לדוגמא, אם יש תוכן שהוא 4K HDR, יהיה כתוב עליו Dolby Vision או HDR בלי סימון שהוא 4K, למרות שהוא גם וגם......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה קרה לי בעבר.
אתה צריך לוודא שהרזולוציה של 4K לא מסומנת תחת Unverified Format בתפריט של Video and Audio.
אחרי שווידאת את זה, אתה צריך להפעיל את נטפליקס מחדש. אתה עדין תראה שהתוכן הוא ב-HD. פשוט תנגן את התוכן לכמה שניות, תעצור אותו ואז אתה אמור לראות שהסימון השתנה ל-4K או DV, תלוי בתוכן.
אתה צריך לוודא שהרזולוציה של 4K לא מסומנת תחת Unverified Format בתפריט של Video and Audio.
אחרי שווידאת את זה, אתה צריך להפעיל את נטפליקס מחדש. אתה עדין תראה שהתוכן הוא ב-HD. פשוט תנגן את התוכן לכמה שניות, תעצור אותו ואז אתה אמור לראות שהסימון השתנה ל-4K או DV, תלוי בתוכן.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לי יש בעיה מוזרה אחרת, התרגום בנטפליקס באפל טיוי משנה את הגודל שלו פעם הוא קטן ופעם גדול.
בחיפוש בפורומים של אפל אנשים אמרו שהדרך היחידה לטפל בבעיה היא לשנמך את גרסת מערכת ההפעלה, לי זה נראה פתרון מוזר.
יש למישהו רעיון 💡 טוב יותר?
בחיפוש בפורומים של אפל אנשים אמרו שהדרך היחידה לטפל בבעיה היא לשנמך את גרסת מערכת ההפעלה, לי זה נראה פתרון מוזר.
יש למישהו רעיון 💡 טוב יותר?