קריסה באנלימיטד - אין טכנאים בסופ"ש
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז שבת בבוקר והחיבור של הבניין לאנלימיטד קרס. התקשרתי לתמיכה (צריך לציין שיש להם עכשיו שירות תמיכה טכנית גם בשבת) והנציג אמר שכבר התקשר מישהו מהבניין שלי קודם אבל מכיוון שזה ספציפית אצלי בבניין ולא בכל השכונה אז יגיע טכנאי רק מחר (ראשון).
בקיצור אני מעביר את הסופ"ש הזה עם חיבור סלולרי די איטי (3g וגם זה לא עם הקליטה הכי טובה).
לא יודע אם הוט או בזק היו טורחים לשלוח טכנאי במצב כזה (לא חושב מראש שיכול לקרות כי אין להם קופסת ניתוב בכל בניין) אבל בתור חברה שנרכשה ע"י סלקום ולכאורה כבר לא סופר אנדרדוג הייתי מצפה לקצת יותר מחויבות.
בקיצור אני מעביר את הסופ"ש הזה עם חיבור סלולרי די איטי (3g וגם זה לא עם הקליטה הכי טובה).
לא יודע אם הוט או בזק היו טורחים לשלוח טכנאי במצב כזה (לא חושב מראש שיכול לקרות כי אין להם קופסת ניתוב בכל בניין) אבל בתור חברה שנרכשה ע"י סלקום ולכאורה כבר לא סופר אנדרדוג הייתי מצפה לקצת יותר מחויבות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אף חברה לא מציעה שירות תיקונים באותו היום.
טווח של 24 שעות נשמע סביר לחלוטין.
טווח של 24 שעות נשמע סביר לחלוטין.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

היית אומר את זה גם אם היה מדובר בחשמל או מים?vivi כתב:אף חברה לא מציעה שירות תיקונים באותו היום.
טווח של 24 שעות נשמע סביר לחלוטין....
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@NegativeIQ
·
בכנות, התשובה שלי היא כן.
למרות שאין מה להשוות מים וחשמל לאינטרנט.
אני מבין אותך שזה מעצבן ומבאס, אבל כמו שציינת יש אינטרנט מהטלפון ואפשר "לשרוד" 24 שעות.
·
אני מבין אותך שזה מעצבן ומבאס, אבל כמו שציינת יש אינטרנט מהטלפון ואפשר "לשרוד" 24 שעות.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אפשר להסתדר גם עם גנרטור ומים מינרלים. אינטרנט היום זה תשתית קריטית לכל דבר.vivi כתב:@NegativeIQ
·
אני מבין אותך שזה מעצבן ומבאס, אבל כמו שציינת יש אינטרנט מהטלפון ואפשר "לשרוד" 24 שעות....
חיבור סלולרי אגב זה בערך באמת כמו גנרטור גיבוי, אפשר לגלוש אבל לא הרבה יותר. המהירות שאני מקבל היא סביב 3 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה ואגב ב-8 שעות שזה מחובר כבר עברו 500MB למרות שלא הורדתי שום דבר.
קודם כל לידעיתך היה תקלות בבזק ובהוט בסופשים חלקם הסתדרו במהלך הסופש וחלקם לא.
הבעיה עם אנלימיטד זה שזה לצערי קורה להם לפחות פעם בשנה ולעיתים אף פעמיים (בארבעת השנים שאני מנוי אליהם)
אם זאת - אני עדיין מבסוט מהמוצר ומהשירות
הבעיה עם אנלימיטד זה שזה לצערי קורה להם לפחות פעם בשנה ולעיתים אף פעמיים (בארבעת השנים שאני מנוי אליהם)
אם זאת - אני עדיין מבסוט מהמוצר ומהשירות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים