שאלה לגבי הSHIELD החדש
-
alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
האם שילד החדש תומך גם בהזרמת סרטים עם תמיכה בDV ממקור חיצוני,לא רק מנטפליקס?
-
alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

מי שיש לו SHIELD ישן לא יודע לענות על שאלה הזאת?
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
-
alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי ואין שם תשובה לשאלה שלי
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
מאחר ובשום מקום כולל באתר החברה לא מצויין ש DV מתיחס רק לנטפליקס התשובה לשאלתך ברורה.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
אני קיבלתי את הרושם שDV זה רק לשרותי סטרימינג. אין לי את המכשיר אבל הוא אי פעם תמך בדיסק UHD מלא? אפשר לקבל DV רק מנגנים שיכולים לנגן דיסק מלא או MP4 עם DV או M2TS מדיסק מלא ככל הידוע לי.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·muataz כתב:אני קיבלתי את הרושם שDV זה רק לשרותי סטרימינג. אין לי את המכשיר אבל הוא אי פעם תמך בדיסק UHD מלא? אפשר לקבל DV רק מנגנים שיכולים לנגן דיסק מלא או MP4 עם DV או M2TS מדיסק מלא ככל הידוע לי....
הקודם קורא בקלילות m2ts בודד וגם תקיות במבנה בלוריי/UHD מלא.
- Gad007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
ביצעתי ריפ לבלוראי עם dv ע"י גרסת ה DVDFab האחרונה ועד היום לא מצאתי איך לנגן את הקובץ כדי שה dv יעבוד. ניסיתי עם שילד ישן ועם נגן מובנה בטלוויזיה ועם אפל טי וי וגם עם dune הכי חדש. נאדה. אין שום פתרון פיראטי ל dv cn עדיין. ספק אם בשילד החדש זה יתאפשר.
- muataz
-
- טרול

@istarmini
מצויין אם כך. אני ממש לא מכיר את המכשיר. יש לו נגן דיפולט שקורא אותם או עם KODI ודומיו?
חבל שכבר לא הוסיפו גם +HDR10
מצויין אם כך. אני ממש לא מכיר את המכשיר. יש לו נגן דיפולט שקורא אותם או עם KODI ודומיו?
חבל שכבר לא הוסיפו גם +HDR10
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 03/11/2019 18:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- muataz
-
- טרול

@Gad007
ריפ מדיסק מלא? לאיזה פורמט? בעקרון DV עובד במעט מאוד נגני תוכנה. MKV בכלל לא תומך בו ונגנים של טלויזיות מוגבלים ביותר (לא יודע אם אפילו מסוגלים לנגן MT2S, שלי לא יכול). גם השילד הישן לא תומך. יש אפשרות לעשות רימוקס לMP4 שמשמר את הDV אבל ככל הידוע לי זה מוגבל בפורמט האודיו (אפשר רק AC3 פשוט). OPPO עובד עם DV אבל זה כבר נגן ממש גם לדיסקים פיזיים, לא רק לקבצי מדיה.
ריפ מדיסק מלא? לאיזה פורמט? בעקרון DV עובד במעט מאוד נגני תוכנה. MKV בכלל לא תומך בו ונגנים של טלויזיות מוגבלים ביותר (לא יודע אם אפילו מסוגלים לנגן MT2S, שלי לא יכול). גם השילד הישן לא תומך. יש אפשרות לעשות רימוקס לMP4 שמשמר את הDV אבל ככל הידוע לי זה מוגבל בפורמט האודיו (אפשר רק AC3 פשוט). OPPO עובד עם DV אבל זה כבר נגן ממש גם לדיסקים פיזיים, לא רק לקבצי מדיה.
-
alexa74
-
- חבר פעיל מאוד

@istarmini
·ממש לא ברורה,גם אני מבין שכנראה זה תומך רק בסרטים שמנוגנים בנטפליקס
·ממש לא ברורה,גם אני מבין שכנראה זה תומך רק בסרטים שמנוגנים בנטפליקס
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·Gad007 כתב:ביצעתי ריפ לבלוראי עם dv ע"י גרסת ה DVDFab האחרונה ועד היום לא מצאתי איך לנגן את הקובץ כדי שה dv יעבוד. ניסיתי עם שילד ישן ועם נגן מובנה בטלוויזיה ועם אפל טי וי וגם עם dune הכי חדש. נאדה. אין שום פתרון פיראטי ל dv cn עדיין. ספק אם בשילד החדש זה יתאפשר....
OPPO 203 יודע לנגן בלוריי UHD מלא, וגם מעביר DV
לנגן הזה יש רק חסרון גדול אחד: אין אפשרות לסנכרן כתוביות מאחרות/מקדימות.
חבל, אחרת זה באמת היה המכשיר האולטימטיבי ,שלצערי כבר לא מייצרים יותר.
- muataz
-
- טרול

לא יודע אם קנית את החדש, אבל מתעניין לדעת אם באמת קורא DV מדיסקים UHD מלאים. היית משוכנע שכן.istarmini כתב:·......
הקודם קורא בקלילות m2ts בודד וגם תקיות במבנה בלוריי/UHD מלא....
לפי מה שאני קראתי תומך רק בsingle layer DV והדיסקים המלאים כולם dual layer