מוצרים של April Music
רציתי לדעת האם מישהו שמע קומפלט מסדרת Stello של April Music :
HP100 - פרה
S100 - פאוור
מעניין אותי לדעת האם זה באמת יכול להשמע יותר טוב ממגבר אינטגרייטד בתווך מחיר כזה - 1500$ מחיר חו"ל.
כי אם לקחת בחשבון אותם שיקולים "אודיופיליים" על גודל ומשקל , אז זה רחוק מלהיות טוב. אבל מצד שני תכנוןן נכון והוצאת פיטצ'רים כמו ריבוי כניסות , Bi-Wire וכו' בהחלט יכולים לתרום.
אשמח לקבל תגובות על מגברים קומפקטים כאלה ועל זוג הספציפי הזה.
תודה !
קישור לדף היצרן :
http://www.aprilmusic.com/products/products_hp100.htm
http://www.aprilmusic.com/products/products_s100.htm
HP100 - פרה
S100 - פאוור
מעניין אותי לדעת האם זה באמת יכול להשמע יותר טוב ממגבר אינטגרייטד בתווך מחיר כזה - 1500$ מחיר חו"ל.
כי אם לקחת בחשבון אותם שיקולים "אודיופיליים" על גודל ומשקל , אז זה רחוק מלהיות טוב. אבל מצד שני תכנוןן נכון והוצאת פיטצ'רים כמו ריבוי כניסות , Bi-Wire וכו' בהחלט יכולים לתרום.
אשמח לקבל תגובות על מגברים קומפקטים כאלה ועל זוג הספציפי הזה.
תודה !
קישור לדף היצרן :
http://www.aprilmusic.com/products/products_hp100.htm
http://www.aprilmusic.com/products/products_s100.htm
- zivperlman
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא שמעתי את המוצרים הספציפיים האלה, אבל יש לי נגן CD ומגבר משולב שלהם,
הדגמים בני כשנתיים וחצי,
CDA 300 ו-AI300 מחוברים בחיבור מאוזן
המגבר שולט יפה ברמקולים גם בעצמה גבוהה מאוד (הכרחי אם אתה מעוניין לשמוע גם מוסיקה קלאסית)
כמו כן מאפשר שליטה נפרדת על ה GAIN לכל כניסה.
הCDP מאפשר העלאת תדר דגימה ל 192KHz
[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
אם אני זוכר נכון, הבעלים/המתכנן גם תכנן מוצרים "דומים מאד" לחברה קנדית בשם ORACLE
הדגמים בני כשנתיים וחצי,
CDA 300 ו-AI300 מחוברים בחיבור מאוזן
המגבר שולט יפה ברמקולים גם בעצמה גבוהה מאוד (הכרחי אם אתה מעוניין לשמוע גם מוסיקה קלאסית)
כמו כן מאפשר שליטה נפרדת על ה GAIN לכל כניסה.
הCDP מאפשר העלאת תדר דגימה ל 192KHz
אם אני זוכר נכון, הבעלים/המתכנן גם תכנן מוצרים "דומים מאד" לחברה קנדית בשם ORACLE
"אודיו זיפ"
תודה על התגובה זיו !
אני שמעתי הרבה ביקורות טובות על מוצרים שלהם , ולי אישית יש DAC שלהם שאני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי כמו טנק ומעוצב יפה מאוד לטעמי.
אבל מ DAC עד למגבר כח דרך ארוכה ואפילו שאני מרוצה מ DAC , היתי רוצה לשמוע דעות יותר על הקומבו הנ"ל.
מה שקצת מדאיג אותי זה עוצמה שמגבר הזה כביכול נותן 50W לערוץ . לא שאני הולך לשמוע בעוצמה הזאת , אבל האם יש לו מספיק כח לדחוף רמקול נגיד של 87-88DB בעוצמות נמוכות יחסית ?
אני שמעתי הרבה ביקורות טובות על מוצרים שלהם , ולי אישית יש DAC שלהם שאני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי כמו טנק ומעוצב יפה מאוד לטעמי.
אבל מ DAC עד למגבר כח דרך ארוכה ואפילו שאני מרוצה מ DAC , היתי רוצה לשמוע דעות יותר על הקומבו הנ"ל.
מה שקצת מדאיג אותי זה עוצמה שמגבר הזה כביכול נותן 50W לערוץ . לא שאני הולך לשמוע בעוצמה הזאת , אבל האם יש לו מספיק כח לדחוף רמקול נגיד של 87-88DB בעוצמות נמוכות יחסית ?
נערך לאחרונה על ידי Shahter ב 22/06/2007 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zivperlman
-
- עוסק בתחום

א. מה גודל החדר?
ב. מה מרחק הישיבה?
ב. מה מרחק הישיבה?
"אודיו זיפ"
- zivperlman
-
- עוסק בתחום

"אודיו זיפ"
- zivperlman
-
- עוסק בתחום

ל ziv r שלום,zivperlman כתב:[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]...
שלוש שאלות ברשותך:
1.האם יש אפשרות לקבל הסבר כלשהוא מדוע נערכו הודעותי?
במקרה שהודעותי לא היו ברורות, לא היתה לי שום כוונה למכור שום מוצר.
מעבר לעובדה שאין יבואן למוצרים הנ"ל, וגם אילו שברשותי כלל אינם מוצעים למכירה,
2.הודעתי בדבר התאמה טכנית אפשרית שנשאלה, נמחקה לחלוטין.
האם היתה סיבה כלשהיא למחוק אותה? (מה לא היה נכון בה? )
3. האם גם הודעה זאת צפויה לעבור עריכה?
תודה רבה,
זיו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
zivperlman שלום,
1&2. תקנון האתר מציין במפורש שמה שמותר לעוסק בתחום לכתוב זה מידע אינפורמטיבי בלבד. כלומר, נתונים טכניים, מחיר, זמני הגעה של מוצרים לארץ וכו' אבל בשום צורה לא דיעה אישית על מוצרים שלו או של מתחרה.
גם אם הפורום נפגע מזה, אנחנו מעדיפים פורום שנפגע מחוסר דעתו האישית של עוסק בתחום מאשר פורום נגוע במסחריות.
Shahter,
קיבלת 0 תגובות כי ביקשת בתחילת השרשור במפורש כי אתה מעוניין רק בתגובות של חברים ששמעו pre & power מדגם מסויים.
כנראה לאף חבר אין נסיון עם הדגמים שציינת.
גם zivperlman לא שמע אותם אלא שמע CD משולב מגבר.
1&2. תקנון האתר מציין במפורש שמה שמותר לעוסק בתחום לכתוב זה מידע אינפורמטיבי בלבד. כלומר, נתונים טכניים, מחיר, זמני הגעה של מוצרים לארץ וכו' אבל בשום צורה לא דיעה אישית על מוצרים שלו או של מתחרה.
גם אם הפורום נפגע מזה, אנחנו מעדיפים פורום שנפגע מחוסר דעתו האישית של עוסק בתחום מאשר פורום נגוע במסחריות.
Shahter,
קיבלת 0 תגובות כי ביקשת בתחילת השרשור במפורש כי אתה מעוניין רק בתגובות של חברים ששמעו pre & power מדגם מסויים.
גם zivperlman לא שמע אותם אלא שמע CD משולב מגבר.
- zivperlman
-
- עוסק בתחום

התייחסתי בהודעתי לשני מכשירים נפרדים:ziv_r כתב:zivperlman שלום,
תודה על התשובות, זיו
אתייחס בהתאם.
Shahter,
גם zivperlman לא שמע אותם אלא שמע CD משולב מגבר....
1. נגן CD
2. מגבר משולב (INTEGRATED AMPLIFIER )
זיו
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי זיו {zivperlman}
זאת הפעם הראשונה שאני שומע על החברה הזאת...
אשמח לקבל ממך יותר פרטים על המותג הנ"ל -כגון: לאיזה נגן השוותה
את הנגן שלך? מה רמות המחירים שלהם? יש ייבוא סדיר לארץ,ומי? ועוד...
זאת הפעם הראשונה שאני שומע על החברה הזאת...
אשמח לקבל ממך יותר פרטים על המותג הנ"ל -כגון: לאיזה נגן השוותה
את הנגן שלך? מה רמות המחירים שלהם? יש ייבוא סדיר לארץ,ומי? ועוד...
אני רוצה לדעת את דעתו של זיו על כל מוצר (כל עוד זה לא במסגרת קידום עסקים אישית)
יהיה חבל להפסיד מידע מאנשים שהתחום הזה הוא עיסוקם .
עם מצויי ליד השם של זיו "עוסק בתחום" אני חושב שזה מספיק - הקוראים מספיק בוגרים להחליט לבד על טיבם של המלצות מעוסק בתחום !
יהיה חבל להפסיד מידע מאנשים שהתחום הזה הוא עיסוקם .
עם מצויי ליד השם של זיו "עוסק בתחום" אני חושב שזה מספיק - הקוראים מספיק בוגרים להחליט לבד על טיבם של המלצות מעוסק בתחום !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
zivperlman,
תודה על התיקון.
yairf,
אני מבין שהעניין לא לרוחך, אך קווים מנחים אלו רשומים בבירור בתקנון שכולנו הסכמנו עליו כשנרשמנו לאתר.
tzachi,
כל עוד המידע שאתה מבקש מעוסק בתחום הוא אינפורמטיבי בלבד, אין בעיה.
עבור כל החלפת מידע נוספת אשר כוללת דעות אישיות, אני מציע שתעקבו אחר ההמלצה של אורי_ו.
תודה על התיקון.
yairf,
אני מבין שהעניין לא לרוחך, אך קווים מנחים אלו רשומים בבירור בתקנון שכולנו הסכמנו עליו כשנרשמנו לאתר.
tzachi,
כל עוד המידע שאתה מבקש מעוסק בתחום הוא אינפורמטיבי בלבד, אין בעיה.
עבור כל החלפת מידע נוספת אשר כוללת דעות אישיות, אני מציע שתעקבו אחר ההמלצה של אורי_ו.
Ziv , זה לא ממש נכון . כי הרי היה לי ברור שזאת חברה לא נפוצה בארצינו. לכן כתבתי :ziv_r כתב:zivperlman Shahter,
גם zivperlman לא שמע אותם אלא שמע CD משולב מגבר....
אשמח לקבל תגובות על מגברים קומפקטים כאלה ועל זוג הספציפי הזה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברה',
אני בהחלט יכול להבין את מורת הרוח שלכם, במיוחד כשמדובר על מותג שלא מיוצג (כרגע אולי....) בארץ.
אני מבין שזה תחום אפור במסגרת חוקי האתר, אבל "כשיש ספק אז אין ספק".
אני משוכנע במיליון אחוז שכוונותיו של זיו (גם מהיכרות אישית שלי איתו) היו טהורות לחלוטין, אבל לצערי, יש כמה סוחרים אחרים שחברים באתר, שלא ממש כאלו והם יינצלו כל הזדמנות ובמיוחד אם נרשה לאחד, להתחיל להמליץ גם.
מספיק שתציצו מה קורה בפורומים אחרים בארץ, בהם אין ממש בקרה על זה....
מצטער אם מישהו נפגע.
אני בהחלט יכול להבין את מורת הרוח שלכם, במיוחד כשמדובר על מותג שלא מיוצג (כרגע אולי....) בארץ.
אני מבין שזה תחום אפור במסגרת חוקי האתר, אבל "כשיש ספק אז אין ספק".
אני משוכנע במיליון אחוז שכוונותיו של זיו (גם מהיכרות אישית שלי איתו) היו טהורות לחלוטין, אבל לצערי, יש כמה סוחרים אחרים שחברים באתר, שלא ממש כאלו והם יינצלו כל הזדמנות ובמיוחד אם נרשה לאחד, להתחיל להמליץ גם.
מספיק שתציצו מה קורה בפורומים אחרים בארץ, בהם אין ממש בקרה על זה....
מצטער אם מישהו נפגע.