מחפש SVS SB1000
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
עבור קולנוע ביתי יש לחבר PB2000 שהוא מעל ומעבר עבורו, הSB1000 נועד עבור חדר מוסיקה קטן, אתמול נקנה הסאב הראשון במחיר מעולה מבחור מדהים והסאב הנ"ל מספק את הסחורה בגדול מבחינת עוצמה ודיוק. מחפש עבורו אחד נוסף וברור שמשומש על מנת לחסוך...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9063
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
למה לא את ה-SB NSD 12 ?
https://www.hometheater.co.il/vt334051.html
בפחות מ-2000 שקל ואתה מקבל סאב חדש מהקופסא עם 5 שנים אחריות.
הוא טוב יותר מה-SB1000, רק שים לב שהוא מגיע עם גריל מתכת ולא בד.
https://www.hometheater.co.il/vt334051.html
בפחות מ-2000 שקל ואתה מקבל סאב חדש מהקופסא עם 5 שנים אחריות.
הוא טוב יותר מה-SB1000, רק שים לב שהוא מגיע עם גריל מתכת ולא בד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני חובב אודיו וקולנוע ביתי קצת יותר מ20 שנה, והיו לי סאבים של מגוון חברות, בכל הרמות.
בשנתיים האחרונות אני עם הSB1000 על חלל של 40 מ"ר (!) והביצועים שלו - יחסית לגודל ולמחיר - מעולים, גם בסרטים וגם במוזיקה.
האמת היא, שאני אפילו לא מנצל את כל העוצמה שיש במפלצת הקטנה הזו.
מומלץ ביותר.
שרון
בשנתיים האחרונות אני עם הSB1000 על חלל של 40 מ"ר (!) והביצועים שלו - יחסית לגודל ולמחיר - מעולים, גם בסרטים וגם במוזיקה.
האמת היא, שאני אפילו לא מנצל את כל העוצמה שיש במפלצת הקטנה הזו.
מומלץ ביותר.
שרון