למי שנתקל בבעיות בהוטנט על תשתית הוט... הפתרון
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
גם אצלי כבר כמה שבועות.
עברתי לבזב"ל, בשבוע האחרון אין בעיות.
לא ברור לי אם אכן היה מדובר בתקלה של הוט שסוסוף תוקנה (למרות שבמשך שבועות ובאינספור שיחות עם התמיכה ומח' הנדסה הם הכחישו שיש בעיה) או באמת בעיה של הוטנט.
עברתי לבזב"ל, בשבוע האחרון אין בעיות.
לא ברור לי אם אכן היה מדובר בתקלה של הוט שסוסוף תוקנה (למרות שבמשך שבועות ובאינספור שיחות עם התמיכה ומח' הנדסה הם הכחישו שיש בעיה) או באמת בעיה של הוטנט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
החלק הכי מוזר הוא שיש לי 3 סטרימרים, 2 של סטינג ואחד של מיבוקס פרטי, הבעיה קיימת בשלושתם (כניסה לאפליקציה ובעיקר הפעלת ערוצים מאוד איטית, 3 דקות ככה לוקח לערוץ לעלות ויש לי אינטרנט 200 מגה שמקבל את רוב ברוחב פס מהמפעילה ותשתית)
מה המוזר ...
שבסמארטפון תחת חיבור לאותה הרשת, באפליקציה של סטינג הכל טס (ואני מניח שזה מושך מאותו מקור)
מה זה יכול להיות?
מה המוזר ...
שבסמארטפון תחת חיבור לאותה הרשת, באפליקציה של סטינג הכל טס (ואני מניח שזה מושך מאותו מקור)
מה זה יכול להיות?
·אני מריץ pi-hole שעובד עם DNS של cloudflare (1.1.1.1) ומאז הבעיה של אתמול כל מה שמחובר אליו פשוט לוקח יותר מדי זמן לקבל כתובת של אתר. כאשר עובר לDNS שהספק (הוטנט) נותן אז הבעיה נעלמת. הכל טס שוב פעם. תנסה להחליף שרת DNS במכשירים שמתחברים לשרתים איטי ותבדוק אם פותר את הבעיה.Mad-Dog כתב:החלק הכי מוזר הוא שיש לי 3 סטרימרים, 2 של סטינג ואחד של מיבוקס פרטי, הבעיה קיימת בשלושתם (כניסה לאפליקציה ובעיקר הפעלת ערוצים מאוד איטית, 3 דקות ככה לוקח לערוץ לעלות ויש לי אינטרנט 200 מגה שמקבל את רוב ברוחב פס מהמפעילה ותשתית)
מה המוזר ...
מה זה יכול להיות?...
דרך אגב אתמול אחרי ההודעה שלי בפורום התקשרתי לתמיכה טכנית של הוט והייתה הודעה מוקלטת שיש בעיה אזורית (נתנו שם כמה אזורים) והם מטפלים בזה. אצלי הבעיה של המהירות נפתרה מהבוקר ורק כמו שאמרתי מקודם יש את הבעיה עם הDNS של cloudflare מאז. לא משהו מציק אז יחכה לשבוע הבא לראות אם יפתרו את זה.