OLED 55' 939 התקלקלה - מחכה להחלפה
שלום,
אז ככה, לאחר 4 שנים התקלקלה הטלויזיה מדגם LG OLED 55' 939, התקלה מסך שחור ללא תמונה
הטלויזיה מהדגמים הראשונים של ה OLED שנרכשה במבצע בלייק פריידי לפני 4 שנים בדיוק.
למזלי לאחר התלבטות קשה במהלך ההתקנה עשיתי הרחבת אחריות ל3 שנים נוספות כך שאני מכוסה.
הבוקר הגיעו 2 טכנאים נחמדים, בדקו, פרקו, החליפו פקד וקבעו שצריך להחליף את הטלויזיה.
בעודי ממתין להצעה לחלופה ראוייה מ ח.י הייתי שמח לקבל את עצתכם לגביי המשך ההתנהלות מול ח.י, איזה מסך לדעתכם אני צריך לקבל וכו ...
תודה!
אז ככה, לאחר 4 שנים התקלקלה הטלויזיה מדגם LG OLED 55' 939, התקלה מסך שחור ללא תמונה
הטלויזיה מהדגמים הראשונים של ה OLED שנרכשה במבצע בלייק פריידי לפני 4 שנים בדיוק.
למזלי לאחר התלבטות קשה במהלך ההתקנה עשיתי הרחבת אחריות ל3 שנים נוספות כך שאני מכוסה.
הבוקר הגיעו 2 טכנאים נחמדים, בדקו, פרקו, החליפו פקד וקבעו שצריך להחליף את הטלויזיה.
בעודי ממתין להצעה לחלופה ראוייה מ ח.י הייתי שמח לקבל את עצתכם לגביי המשך ההתנהלות מול ח.י, איזה מסך לדעתכם אני צריך לקבל וכו ...
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@miron
·
כל OLED שתקבל תהיה שדרוג משמעותי על פני ה-939 שלך.
אני מניח שאתה אמור לקבל B8 או B9\C9.
·
כל OLED שתקבל תהיה שדרוג משמעותי על פני ה-939 שלך.
אני מניח שאתה אמור לקבל B8 או B9\C9.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9043
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
מה שיהיה להם במלאי חדש. לדעתי B8 הוא הכי נמוך לדעתי עם זמינות כלשהי.
בכל מקרה, אם כבר התקלקל ומחליפים תבקש הצעה לשדרוג ל-65 על הדרך.
בכל מקרה, אם כבר התקלקל ומחליפים תבקש הצעה לשדרוג ל-65 על הדרך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל מסך OLED מדגם מתקדם יותר יהווה שיפור אדיר על ה- 939.
את ה- 939 שלי החלפתי לפני שנתיים ל- B7 - הבדל של שמיים וארץ בכל פרמטר.
ויש לך פשוט מזל גדול שעשית הרחבת אחריות. (אני עוד זוכר משרשור הבעלים בזמנו ל- 939 שהתלבטת לגבי האחריות)
את ה- 939 שלי החלפתי לפני שנתיים ל- B7 - הבדל של שמיים וארץ בכל פרמטר.
ויש לך פשוט מזל גדול שעשית הרחבת אחריות. (אני עוד זוכר משרשור הבעלים בזמנו ל- 939 שהתלבטת לגבי האחריות)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
שמע miron הסיפור שלך זהה לחלוטין למה שהיה לי!!
אותו דגם, גודל שנת רכישה והרחבת אחריות וגם באותו black friday וגם אותה תקלה בדיוק
ההבדל היחיד שאני חסכתי את הגעת הטכנאי כי אמרו לי שקרוב לוודאי שלא יצליחו לתקן
ישר ביקשתי הצעה לשדרוג ל 65c9 שהיתה להוסיף 6100 ש"ח.
הלכתי על זה וכבר חודשיים נהנה מאד מהמסך המדהים הזה:)
אותו דגם, גודל שנת רכישה והרחבת אחריות וגם באותו black friday וגם אותה תקלה בדיוק
ההבדל היחיד שאני חסכתי את הגעת הטכנאי כי אמרו לי שקרוב לוודאי שלא יצליחו לתקן
ישר ביקשתי הצעה לשדרוג ל 65c9 שהיתה להוסיף 6100 ש"ח.
הלכתי על זה וכבר חודשיים נהנה מאד מהמסך המדהים הזה:)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9043
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
אני עם 910 גם כמעט מלפני 4 שנים (יהיה בינואר).
אין אחריות... אופס...
אין אחריות... אופס...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·זה אולי ההפרש בין 55 ל 65 מהדגם החדש אבל פה מדובר בדגם מלפני 4 שנים...miron כתב:@kevin
·שידרוג ל65' בהחלט נשמע מפתה אבל המחיר נשמע לי קצת יקר. זה לא הבדל של 3000₪ בערך בין הגדלים?
אלא אם כן רצו לשדרג אותך לדגם ישן יותר...
מניח שהיו מביאים לי חלופי ללא תשלום מלפני שנה או שנתיים ולא בטוח שחדש
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יפה, כל הכבוד להם. פתרון פצצה.
ואם הכיס מאפשר - לך על ה- 65 בלי לחשוב בכלל, זו הצעה מעולה.
עשיתי את אותו מעבר מה- 939 ל- 65B7 לפני שנתיים וזו פשוט חוויה אחרת.
ואם הכיס מאפשר - לך על ה- 65 בלי לחשוב בכלל, זו הצעה מעולה.
עשיתי את אותו מעבר מה- 939 ל- 65B7 לפני שנתיים וזו פשוט חוויה אחרת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@miron
·
אני לא בטוח לגמרי מה ה- AI תורם, לא ממש זכור לי מה רשמו עליו בסקירות וכו'. נסה לברר אולי בסרטונים של HDTVtest ביוטיוב - הסרטונים של וינסנט עבורי הם ה- GO TO לשאלות כאלו.
לגבי ה- Smooth Gradation לדעתי לגמרי להפעיל. זהו מנגנון העיבוד שעוזר להתמודד עם מעברים בין גוונים בצורה חלקה יותר. במיוחד בתכנים באיכות נמוכה יותר ועם ביט-רייט מוגבל, כמו כבלים/לווין, יוטיוב, נטפליקס וכו'.
נסה לבחון את התפקוד שלו בסצינות של הרבה מאותו גוון על שטח גדול ותחליט בעצמך - בסצינות של צילומי שמיים או סצינות של מרחבי מדבר וחול (כמו שיש למשל ב- The Martian)
·
אני לא בטוח לגמרי מה ה- AI תורם, לא ממש זכור לי מה רשמו עליו בסקירות וכו'. נסה לברר אולי בסרטונים של HDTVtest ביוטיוב - הסרטונים של וינסנט עבורי הם ה- GO TO לשאלות כאלו.
לגבי ה- Smooth Gradation לדעתי לגמרי להפעיל. זהו מנגנון העיבוד שעוזר להתמודד עם מעברים בין גוונים בצורה חלקה יותר. במיוחד בתכנים באיכות נמוכה יותר ועם ביט-רייט מוגבל, כמו כבלים/לווין, יוטיוב, נטפליקס וכו'.
נסה לבחון את התפקוד שלו בסצינות של הרבה מאותו גוון על שטח גדול ותחליט בעצמך - בסצינות של צילומי שמיים או סצינות של מרחבי מדבר וחול (כמו שיש למשל ב- The Martian)