על הדרך הנציג התחיל להסביר לי לגבי נתב BE, עוד מתי שהוא יצה הייתה סקפטי לגביו, אבל העלות אני זוכר 19 שקל לחודש או משהו כזה. מעניין אותי במה ניתן לשלוט בממשק ה WEB שלו, לבדוק את השטח
למי כאן יש נתב BE, האם עדיין יש גישה לממש WEB שלו?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היי, היום יצרו איתי קשר לגבי שדרוג מהירות ל100/5 במחיר זול ממה ששילמתי (חבילת בנדל 014), עד כו הכל סבבה.
על הדרך הנציג התחיל להסביר לי לגבי נתב BE, עוד מתי שהוא יצה הייתה סקפטי לגביו, אבל העלות אני זוכר 19 שקל לחודש או משהו כזה. מעניין אותי במה ניתן לשלוט בממשק ה WEB שלו, לבדוק את השטח
.. עד כמה הוא מוגבל או לא? בשנים שלי כטכנאי רשתות, בדרך כלל נתבים שהספק/תשתית מספקות, די מוגבל ברמת ההגדרות, בזק יצאת דופן אם נתבי ה DLINK, ועד היום רק אותם לקחתי מהם, כי הרבה אפשרויות פתוחות למשתמש הפשוט. נכון להיו יש לי DSL-G256DG, הייתי אומר שאני די מרוצה, פרט ל WIFI שלא קולט הכי טוב בכל הבית, אבל מיילה עצלי יש תשתית CAT6A בכל חדר, אז לא ביג דיל. הבעיה אבל ש.. טכנאי מחשבים ורשתות, אני לא אוהב להיות מוגבל במה שאני יכול לעשות ברמת הגדרות אבטחה/רשת וכו. אז תהיתי עולי מישהו יכול לעלות כמה צילמי מסך של ממשק ה WEB שלו?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- waseemrkab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש גישה להכל , למי שחושב שאי אפשר כנראה שלא יודע לעקוף אחרי כל הדבר הזה, וכן אני נכנס לממשק גם כאשר הdsl מחובר כמו כל נתב אחר.
אז בזמנו כשהיתי בבזק לקחתי לשבוע ללא עלות את הנתב הזהdenis29 כתב:היי, היום יצרו איתי קשר לגבי שדרוג מהירות ל100/5 במחיר זול ממה ששילמתי (חבילת בנדל 014), עד כו הכל סבבה.
על הדרך הנציג התחיל להסביר לי לגבי נתב BE, עוד מתי שהוא יצה הייתה סקפטי לגביו, אבל העלות אני זוכר 19 שקל לחודש או משהו כזה. מעניין אותי במה ניתן לשלוט בממשק ה WEB שלו, לבדוק את השטח.. עד כמה הוא מוגבל או לא? בשנים שלי כטכנאי רשתות, בדרך כלל נתבים שהספק/תשתית מספקות, די מוגבל ברמת ההגדרות, בזק יצאת דופן אם נתבי ה DLINK, ועד היום רק אותם לקחתי מהם, כי הרבה אפשרויות פתוחות למשתמש הפשוט. נכון להיו יש לי DSL-G256DG, הייתי אומר שאני די מרוצה, פרט ל WIFI שלא קולט הכי טוב בכל הבית, אבל מיילה עצלי יש תשתית CAT6A בכל חדר, אז לא ביג דיל. הבעיה אבל ש.. טכנאי מחשבים ורשתות, אני לא אוהב להיות מוגבל במה שאני יכול לעשות ברמת הגדרות אבטחה/רשת וכו. אז תהיתי עולי מישהו יכול לעלות כמה צילמי מסך של ממשק ה WEB שלו?
...
ובמילה אחת הנתב הזה גרוע יותר משאר הנתבים שבזק מספקת
הגדרות בנתב אפשר לעשות רק באפליקציה שלו
כל משאפשר לעשות זה לשנות שם רשת וסיסמה לפתוח פורטים ולשנות ספק זהו
אלה אם כן בזק הוסיפו אפשרויות משלא נראה לי
כדי להגיע לממשק שלו אתה צריך לנתק את כבל DSL לכבות ולהדליק את הנתב ללא DSL
אז אתה יכול להגיע ל 10.0.0.138
הממשק שלו מאוד מוגבל
אפשר לשנות כתובת LAN
להקצות כתובות לפי כתובת MAC
לפתוח פורטים
זהו
אין אפשרות לשנות שרתי DNS לדוגמה ל 9.9.9.9 אתה נשאר תקוע אם שרתי DNS של ספקית אינטרנט
הגי גרוע זה שנתב אוסף נתונים על הגלישה שלך
בעת התקנה ראשונית או אחרי איפוס הגדרות יש חלונית שמסומנת ברירת מחדל שלבזק מותר לאסוף נתונים
על הרגלי גלישה וזה מסומן ברירת מחדל משמע 99 אחוז לוחצים הבא הבא סיום.
האפליקציה שלו לא תמיד עובדת כי היא מסתמכת על TR69 שלא תמיד עובד
לדוגמה רצית לפתוח פורט באפליקציה רשום שהפורט נפתח בפועל הוא לא נפתח בנתב
אתה צריך להוציא אותו מהחשמל ולחבר חזרה ולקוות שהפורט נפתח אם לא אז לנתק DSL
לכבות להדליק לכנס לממשק ולפתוח ידנית.
הפלוס של הנתב זה שיש לו חומרה מעולה מעבד 4 ליבות אם ג'יגה ראם אבל הקושחה שבזק
שמו פשוט בדיחה.
עוד לא ראיתי נתב שאין לו אפשרות לשנות שרתי DNS יכול להיות שזה בכוונה כדי שבזק תוכל
לאסוף נתוני גלישה.
אני לא יתפלא אם לנתב יש שרתי DNS של בזק.
בשורה תחתונה מוצר עלוב שלא שווה גם בחינם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@MrYair
חוץ מזה באופן כללי תתרחקו מכל ראוטר שיש ב-TR-069 כמו מאש. בגדול זה אומר שלבזק יש שליטה מלאה על הראוטר מרחוק, יכולים לפתוח לך פורטים בלי שאתה יודע, לשנות קונפיגורציה, להחליף Firmware והכל בלי שום אינדיקציה.
תשתמשו רק בראוטר פרטי.
חוץ מזה באופן כללי תתרחקו מכל ראוטר שיש ב-TR-069 כמו מאש. בגדול זה אומר שלבזק יש שליטה מלאה על הראוטר מרחוק, יכולים לפתוח לך פורטים בלי שאתה יודע, לשנות קונפיגורציה, להחליף Firmware והכל בלי שום אינדיקציה.
תשתמשו רק בראוטר פרטי.
@NegativeIQ
·בראוטרים של D-link שבזק מחלקים אפשר לבטל בקלות את TR-069 חפש פה בפורום. נכנסים לתפריט המוסתר ומשנים הכל לג'יבריש והכי חשוב בכתובת url שמפנה לשרת של בזק לכתוב 127.0.0.1
וזהו אף אחד לא יתחבר ולא יוכל לגשת להגדרות. הכי חשוב כשאתה מקבל את הנתב D link מבזק קודם להגדיר את כל ההגדרות כולל שם משתמש וסיסמה של הספק ולנטרל tr-069 ורק אז בכלל לתת לו להסתנכרן על DSL. בשיטה הזו הם אפילו לא ידעו מה המספר הסידורי ומה הדגם שיש לך.
·בראוטרים של D-link שבזק מחלקים אפשר לבטל בקלות את TR-069 חפש פה בפורום. נכנסים לתפריט המוסתר ומשנים הכל לג'יבריש והכי חשוב בכתובת url שמפנה לשרת של בזק לכתוב 127.0.0.1
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני מסה להיכנס לממשק ה-web של נתב BE:
ניתקתי את קו הטלפון
נכנסתי ל-10.0.0.138
העתקתי את המספרות מהגב של הנתב
הצלחתי להיכנס לממשק
אבל כשה החזרתי את קו הטלפון אז הממשק web שוב התחיל להיות לא פעיל. מה צריך לעשות כדי לקבל גישה לנתוני הסנכרון של הנתב?
ניתקתי את קו הטלפון
נכנסתי ל-10.0.0.138
הצלחתי להיכנס לממשק
אבל כשה החזרתי את קו הטלפון אז הממשק web שוב התחיל להיות לא פעיל. מה צריך לעשות כדי לקבל גישה לנתוני הסנכרון של הנתב?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
להחליף ראוטר.want_upload כתב:אני מסה להיכנס לממשק ה-web של נתב BE:
ניתקתי את קו הטלפון
נכנסתי ל-10.0.0.138
הצלחתי להיכנס לממשק
אבל כשה החזרתי את קו הטלפון אז הממשק web שוב התחיל להיות לא פעיל. מה צריך לעשות כדי לקבל גישה לנתוני הסנכרון של הנתב?...