PS3 vs. Xbox 360 בשביל מסך HD Ready 32"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
wii מקום ראשון, אחריו ה 360 ומדשדש בסוף ה ps3 (אני מדבר רק על קונסולות דור 7).
הנתונים נכונים לרבעון ראשון ושני 2007.
הנתונים נכונים לרבעון ראשון ושני 2007.
האקס בוקס מכר עד עכשיו יותר, זה נכון. הWii אבל צפוי לעבור את המכירות שלו בתחילת יולי וזה אחרי שהוא חצי שנה בשוק בניגוד לשנה ומשהו.
כל חודש הWii מוכר יותר מהפס3 והאקס בוקס 360 ביחד, ולכן הרשתי לעצמי להגיד שהוא מוכר הכי טוב.
דודיפלצת, אני לא יודע איך האתר הזה עכשיו אבל מניסיוני הוא מאוד לא אמין.
כל חודש הWii מוכר יותר מהפס3 והאקס בוקס 360 ביחד, ולכן הרשתי לעצמי להגיד שהוא מוכר הכי טוב.
דודיפלצת, אני לא יודע איך האתר הזה עכשיו אבל מניסיוני הוא מאוד לא אמין.
תנו לי רק להזכיר לכם, שלפחחות ההגדרה שלי, ואני מקווה שגם לפי הגדרה של אחרים,
קונסולת דור הבא זה לא רק גרפיקה וטכונולוגיה. זה גם נוחות, ממשק, ומשחקים.
ופה, באמת אין טעם להשוות את הPS3 ל360, או לווי שאישית אני לא אוהב, אבל הבקר שלה נחשב להישג חשוב.
קונסולת דור הבא זה לא רק גרפיקה וטכונולוגיה. זה גם נוחות, ממשק, ומשחקים.
ופה, באמת אין טעם להשוות את הPS3 ל360, או לווי שאישית אני לא אוהב, אבל הבקר שלה נחשב להישג חשוב.
לפי דעתי..
לפי דעתי, ההשוואה בין היכולות הגרפיות של האקס בוקס והפי אס 3 כרגע היא לא רלוונטית.
האקס בוקס קיימת כבר שנה בשוק, כלומר המשחקים שנכתבים עבורה הם מדור 2 ו - 3 של מפתחי המשחקים.
לעומת זאת, הפי אס 3 הוא מכשיר חדש לגמרי, אם ארכיטקטורה שונה בעליל, ויקח זמן עד שהמתכנתים יוציאו את המיץ שלו עד תום.
זאת התפתחות ידועה שקוראת בכל דור של קונסוליות.
לדוגמא קחו את משחקי ההשקה של הפי אס 2 (כמו נגיד רידג' רייסר 5), ואת המשחקים שיוצאים היום. אין מה להשוות מבחינת האיכות הגרפית.
המתכנתים לומדים יותר ויותר איך להשתמש בקונסולה ככל שהזמן עובר ומפותחים עוד משחקים..
אני מניח שאפשר להגיד
שכרגע, ממבחר המשחקים הנוכחיים, האקס בוקס יותר איכותי מבחינת איכות התמונה מהפי אס 3.
על הנייר, יש לפי אס 3 עדיפות גדולה על האקס בוקס מבחינת היכולות. רק צריך ללמוד לנצלם.
ולכן אני די בטוח שבשנים הקרובות, תוצאות ההשוואה ישתנו..
זאת דעתי בכל אופן.
האקס בוקס קיימת כבר שנה בשוק, כלומר המשחקים שנכתבים עבורה הם מדור 2 ו - 3 של מפתחי המשחקים.
לעומת זאת, הפי אס 3 הוא מכשיר חדש לגמרי, אם ארכיטקטורה שונה בעליל, ויקח זמן עד שהמתכנתים יוציאו את המיץ שלו עד תום.
זאת התפתחות ידועה שקוראת בכל דור של קונסוליות.
לדוגמא קחו את משחקי ההשקה של הפי אס 2 (כמו נגיד רידג' רייסר 5), ואת המשחקים שיוצאים היום. אין מה להשוות מבחינת האיכות הגרפית.
המתכנתים לומדים יותר ויותר איך להשתמש בקונסולה ככל שהזמן עובר ומפותחים עוד משחקים..
אני מניח שאפשר להגיד
שכרגע, ממבחר המשחקים הנוכחיים, האקס בוקס יותר איכותי מבחינת איכות התמונה מהפי אס 3.
על הנייר, יש לפי אס 3 עדיפות גדולה על האקס בוקס מבחינת היכולות. רק צריך ללמוד לנצלם.
ולכן אני די בטוח שבשנים הקרובות, תוצאות ההשוואה ישתנו..
זאת דעתי בכל אופן.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
התשובה בגוף השאלה,כי אם לPS3 יש את היכולות הטובות ביותר כרגע אז מה נראה לך יהיה המצב בעוד 3 שנים?
אל תשכח שסוני שודקת על עדכוני גרסה חשובים ביותר כל הזמן,ולטעמי העובדה שאפשר להתקין לינוקס על המערכת הופכת את הקוסולה לדבר הכי חם כיום בשוק.
מה גם שאני חייב לציין שאחרי כמה שבועות סוחפים שהקוסנולה נמצאת אצלי,ואחיר שקידה מרובה על COD3 אני חייב לציין שאופציה של חיישן התנועה היא פשוט מדהימה במשחקי SHOOTER,אני לא מבין איך הסתדרתי עם המחשב לפני זה!
ואין מצב שהיית תופס אותי אומר דבר כזה לפני חודשיים...
אל תשכח שסוני שודקת על עדכוני גרסה חשובים ביותר כל הזמן,ולטעמי העובדה שאפשר להתקין לינוקס על המערכת הופכת את הקוסולה לדבר הכי חם כיום בשוק.
מה גם שאני חייב לציין שאחרי כמה שבועות סוחפים שהקוסנולה נמצאת אצלי,ואחיר שקידה מרובה על COD3 אני חייב לציין שאופציה של חיישן התנועה היא פשוט מדהימה במשחקי SHOOTER,אני לא מבין איך הסתדרתי עם המחשב לפני זה!
ואין מצב שהיית תופס אותי אומר דבר כזה לפני חודשיים...
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
לא כולם פה מסכימים עם זה שהיא נראית יותר טוב היום...התשובה בגוף השאלה,כי אם לPS3 יש את היכולות הטובות ביותר כרגע אז מה נראה לך יהיה המצב בעוד 3 שנים?...
גם אני מסוגל להסתכל במפרט הטכני ולראות יתרון לכאן או לכאן בנתונים, פשוט תהיתי אם אכן אלו הבדלים שניתן להבחין בהם או שהם שוליים.
לאקסבוקס 360 פותח חיישן תנועה ע"י בחור צעיר ומוכשר שיצא לי לעקוב אחרי הבלוג שלו .. מהשלב הראשוני של המעגל הראשון ועד חתימת הסכם הפצה בינלאומי עם חברת ענק בתחום!crusader כתב:התשובה בגוף השאלה,כי אם לPS3 יש את היכולות הטובות ביותר כרגע אז מה נראה לך יהיה המצב בעוד 3 שנים?
ואין מצב שהיית תופס אותי אומר דבר כזה לפני חודשיים......
http://www.adamthole.com/
אישית.. בדיוק אתמול מכרתי את האקסבוקס שלי ואני מתכנן בימים הקרובים לקנות את ה360 !!
אין בכלל ויכוח לגבי יכולות/עלות/מבחר לטובת ה360..
והכי חשוב מחכה בקוצר רוח ל HALO3 !
אשמח לקבל המלצות על מקום רציני ותחרותי לקניית XBOX360 !
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
PS3 מבלי להתווכח בכלל.
חבר'ה, נ-ג-מ-ר-ה התחרות בין HD-DVD ל-BLURAY ואני גם אסביר למה. חוץ מזה שהרוב המוחלט של האולפנים הגדולים תומכים בסוני לעומת המתחרה, כן? BLOCKBUSTER, ייבואנית הסרטים להשכרה הגדולה בעולם החליטה שהיא מצודדת אך ורק ב-BLURAY ומטבע הדברים. נניח את הקריטריונים הטכנים בצד. נכון לעכשיו מאחר וכל קונסולת PS3 כוללת נגן BUILT IN, ישנם כמה מליוני נגני BLURAY ברחבי העולם לעומת אולי כמה עשרות אלפי נגני HD-DVD. אין יותר הגיון פשוט מזה.
אה, כן ולמי שברבר משהו על אי היכולת להשתמש בדיסקים צרובים וכו וכו'. הייתי ממליץ לבדוק ב-PS3NEWS.COM לגבי עדכונים. כבר הצליחו לגרום למכשיר לזהות דיסק צרוב ואף לנגן סרט, אך טרם הצליחו להריץ משחק.
בנוגע לסרטי MP4, XVID וכו', הבעיה נפתרה בעדכון 1.8 האחרון.
חבר'ה, נ-ג-מ-ר-ה התחרות בין HD-DVD ל-BLURAY ואני גם אסביר למה. חוץ מזה שהרוב המוחלט של האולפנים הגדולים תומכים בסוני לעומת המתחרה, כן? BLOCKBUSTER, ייבואנית הסרטים להשכרה הגדולה בעולם החליטה שהיא מצודדת אך ורק ב-BLURAY ומטבע הדברים. נניח את הקריטריונים הטכנים בצד. נכון לעכשיו מאחר וכל קונסולת PS3 כוללת נגן BUILT IN, ישנם כמה מליוני נגני BLURAY ברחבי העולם לעומת אולי כמה עשרות אלפי נגני HD-DVD. אין יותר הגיון פשוט מזה.
אה, כן ולמי שברבר משהו על אי היכולת להשתמש בדיסקים צרובים וכו וכו'. הייתי ממליץ לבדוק ב-PS3NEWS.COM לגבי עדכונים. כבר הצליחו לגרום למכשיר לזהות דיסק צרוב ואף לנגן סרט, אך טרם הצליחו להריץ משחק.
בנוגע לסרטי MP4, XVID וכו', הבעיה נפתרה בעדכון 1.8 האחרון.