PS3 vs. Xbox 360 בשביל מסך HD Ready 32"
אני עומד בפני רכישת קונסולה חדשה, וברצוני לקבל את חוות דעתכם:
האם בLCD הנ"ל ממרחק של 2.5-3 מטר, אוכל להבחין בהבדלים באיכות בין הקונסולות בפן הגרפי? מבחינת הנתונים היבשים יש יתרון ל-PS3, אך איני יודע אם זהו הבדל משמעותי.
השאלה מתייחסת לאספקט הגרפיקה בלבד. לכן לא הכללתי כאן את ה-Wii. כמובן שאשקול גם את המרכיבים האחרים, היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן(ובראשן המשחקים), אבל פה ארצה דעות לגבי היבט הגרפיקה נטו.
האם בLCD הנ"ל ממרחק של 2.5-3 מטר, אוכל להבחין בהבדלים באיכות בין הקונסולות בפן הגרפי? מבחינת הנתונים היבשים יש יתרון ל-PS3, אך איני יודע אם זהו הבדל משמעותי.
השאלה מתייחסת לאספקט הגרפיקה בלבד. לכן לא הכללתי כאן את ה-Wii. כמובן שאשקול גם את המרכיבים האחרים, היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן(ובראשן המשחקים), אבל פה ארצה דעות לגבי היבט הגרפיקה נטו.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לך על הPS3
מבחינת גרפיקה יש האומרים של ה360 עדין אי אפשר לקרוא לו הדור הבא.
הPS3 הוא גם סטרימר, גם נגן בלו ריי לכל דבר אז ככה שתחסוף את ההתלבטות.
הPS3 הוא גם סטרימר, גם נגן בלו ריי לכל דבר אז ככה שתחסוף את ההתלבטות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
fighterblast,
יכולות וביצועי ה PS3 בסטרימינג לא כאלו מלהיבות נכון להיום לעומת סטרימר יעודי.
מבחינת דורות של קונסולות, ה Wii, PS3 וה 360 כולן דור 7.
יכולות וביצועי ה PS3 בסטרימינג לא כאלו מלהיבות נכון להיום לעומת סטרימר יעודי.
מבחינת דורות של קונסולות, ה Wii, PS3 וה 360 כולן דור 7.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לדעתי לא תבחין ביתרון משמעותי או בכלל לטובת ה-PS3 בתחום הגרפי.
אפשר למצוא ברשת השוואות, למשל:
http://www.gamespot.com/features/6162742/
http://www.gamespot.com/features/61718 ... s;title;9
אפשר למצוא ברשת השוואות, למשל:
http://www.gamespot.com/features/6162742/
http://www.gamespot.com/features/61718 ... s;title;9
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
Re: לך על הPS3
בתור בעלים של xbox ו- 360 ממש פגעת בציפור נפשי.fighterblast כתב:מבחינת גרפיקה יש האומרים של ה360 עדין אי אפשר לקרוא לו הדור הבא.
הPS3 הוא גם סטרימר, גם נגן בלו ריי לכל דבר אז ככה שתחסוף את ההתלבטות....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הכל שאלה של היצע,האם אתה גיימר רציני? אם כן הייתי שוקל XBOX,נכון להיום הוא בעל כמות רבה יותר של תכנים תואמים מאשר ה PS3.
אם תמיכה עתידית חשובה לך שכן המחרים בארץ לא הכי נמוכים,הייתי בהחלט הולך הל ה PS3 שכולל נגן BD,תמיכה ב WIFI ואופציות עתדיות של שדרוג מערכת ההפעלה ויכולות סטרימר חזק ביותר.
מה גם שעל הנייר,המכשיר הנ"ל הוא המכשיר החזק והמתוחכם מבין שלושתם.
המלצה שלי צא לשטח,תבדוק אחד מול השני ותתרשם בעצמך.
אם תמיכה עתידית חשובה לך שכן המחרים בארץ לא הכי נמוכים,הייתי בהחלט הולך הל ה PS3 שכולל נגן BD,תמיכה ב WIFI ואופציות עתדיות של שדרוג מערכת ההפעלה ויכולות סטרימר חזק ביותר.
מה גם שעל הנייר,המכשיר הנ"ל הוא המכשיר החזק והמתוחכם מבין שלושתם.
המלצה שלי צא לשטח,תבדוק אחד מול השני ותתרשם בעצמך.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?fighterblast כתב:מבחינת גרפיקה יש האומרים של ה360 עדין אי אפשר לקרוא לו הדור הבא....
ראית בכלל השוואות בין הגרפיקה של הPS3 ל360?
למה סתם אתה אומר "יש האומרים"?
בכלל, בוא נחסוך במילים ותראה השוואת גרפיקה
call of duty 4
http://www.gametrailers.com/player/15368.html
nba street homecort
http://www.gametrailers.com/player/17170.html
ויש משחקים כמו armord core 4 שבכלל בPS3 הכל נראה בהיר מידי
http://www.gametrailers.com/player/17890.html
אגב, אם תתייחסו להשוואה שיש באתר הזה לאובליביין, הגרסא של הPS3 נראת טוב יותר פשוט כי היא יצאה שנה שלמה אחרי הגרסא של ה 360!
כמו שאמרתי, אתחשב בכל השיקולים האלה אך כרגע אני מעוניין בדעות של אנשים שראו והתרשמו לגבי הגרפיקה בלבד. בכל מקרה מחר ככל הנראה אוכל להשוות בעצמי על מסך דומה לשלי.הכל שאלה של היצע,האם אתה גיימר רציני? אם כן הייתי שוקל XBOX,נכון להיום הוא בעל כמות רבה יותר של תכנים תואמים מאשר ה PS3.
אם תמיכה עתידית חשובה לך שכן המחרים בארץ לא הכי נמוכים,הייתי בהחלט הולך הל ה PS3 שכולל נגן BD,תמיכה ב WIFI ואופציות עתדיות של שדרוג מערכת ההפעלה ויכולות סטרימר חזק ביותר....
תודה רבה על כל הקישורים.
ה360 סטרימר הרבה יותר טוב מהPS3, אבל כמובן שסטרימר יעודי תמיד עדיף.fighterblast כתב:מבחינת גרפיקה יש האומרים של ה360 עדין אי אפשר לקרוא לו הדור הבא.
הPS3 הוא גם סטרימר, גם נגן בלו ריי לכל דבר אז ככה שתחסוף את ההתלבטות....
Wifi אפשר להוסיף ל360, אבל זה טיפה יקר, אין לי ממש מושג על מה מיקרוסופט חשבו פה.
ובקשר לגרפיקה, כעיקרון ל360 יש (לפי מה שידוע לי) כרטיס מסך חזק יותר מהPS3, ולPS3 מעבד חזק יותר. כרגע, למשחקים של ה360, לפי מה שידוע לי וראיתי, יש גרפיקה יותר טובה (תסתכל על Gears Of War).
אני לא יודע איפה קראת את זה שה360 לא נחשבת לדור הבא, אבל היא בהחלט דור הבא, וכמה לא מפתיע לשמעו את זה ממישהו עם אווטר של בלו ראי בצד...
נערך לאחרונה על ידי NoX ב 25/06/2007 3:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

NoX,
נא ערוך את המשפט הראשון בתגובתך, גם אם אתה לא מסכים עם חבר אחר באתר - יש מילים יותר נעימות להשתמש בהן.
נא ערוך את המשפט הראשון בתגובתך, גם אם אתה לא מסכים עם חבר אחר באתר - יש מילים יותר נעימות להשתמש בהן.
משהו שחשוב להוסיף הוא שקונסולה לא קונים בגלל יכולות גרפיות אלא בשביל המשחקים. תבדוק לאיזה מכשיר יש יותר משחקים שאתה רוצה ותקנה אותו.
מבחינה גרפית ההבדל יהיה מינורי מאוד שכן המסך יהיה ברזולוציית 720P וההבדלים הגרפים יהיו תלויים בפלטפורמה שעליה נכתב המשחק (יש משחקים שנכתבים על מחשב ואז עוברים אופטימיזציה לכל קונסולה כמו המשחקים של קפקום, יש כאלה שלאקס בוקס ויש כאלה שלפס3 ואז עוברים לשניה).
ההבדלים במיוחד יהיו קטנים בדור הזה מפני שרוב המשחקים יוצאים גם לפס3 וגם לאקסבוקס 360. הפלאי גרפיקה יהיו בעיקר משחקים שמיקרוסופט וסוני עצמן יפתחו\יממנו (כמו Gears of War למשל) ולא משחקים שיוצאים לשתיהן (למרות שגם פה, יש משחקים שמרשימים במיוחד כמו Call of Duty 4).
טיעון הBlu Ray לא תקף כרגע מפני שעוד לא ניצח ויש נגן HD DVD חיצוני לאקס בוקס (דבר שהוא אפילו עדיף, מפני שכל שימוש בעינית שוחק אותה ומה הטעם לשחוק עינית על סרטים במכשיר שמיועד בכלל למשחקים. ומניסיון כמישהו שעובד בחנות למשחקים שגם מתקנת מכשירים בעיות בעינית הן מאוד נפוצות אחרי כמה שנים של שימוש).
שימוש כסטרימר לא רלוונטי כרגע כגורם להכרעה מפני שהקונסולות מקבלות עידכונים שמוסיפים יכולות כל הזמן (למרות שסוני אמרו בראיון מפתחים שיצא לא מזמן שאין תוכניות לפורמטים אחרים מלבד MPEG4 בגלל עלויות הזיכיונות להם ששיכים לחברות כמו מיקרוסופט).
לסיכום, אפילו שביקשת את האספקט הגרפי בלבד (שעניתי לגביו) הוא האחרון שצריך לעניין אותך כמישהו שרוצה לשחק במשחקים. הגרפיקה תהיה זהה אם לא דומה מאוד ולא תוודע ליתרונות וחסרונות אלא אם תשחק במשחק על כל הפלטפורמות שאליו הוא יוצא.
האקס בוקס כרגע יותר מרשים מבחינה גרפית (תודות בעיקר לשנה נוספת בשוק ולכלי הפיתוח של מיקרוסופט, או יותר נכון לא תודות לחוסר כלי הפיתוח של סוני). מבחינת משחקים הרבה דברים הם מן המשותף ורצוי להסתכל על המשחקים הבלעדיים בשביל להתרשם מהכיוון הגרפי.
מבחינה גרפית ההבדל יהיה מינורי מאוד שכן המסך יהיה ברזולוציית 720P וההבדלים הגרפים יהיו תלויים בפלטפורמה שעליה נכתב המשחק (יש משחקים שנכתבים על מחשב ואז עוברים אופטימיזציה לכל קונסולה כמו המשחקים של קפקום, יש כאלה שלאקס בוקס ויש כאלה שלפס3 ואז עוברים לשניה).
ההבדלים במיוחד יהיו קטנים בדור הזה מפני שרוב המשחקים יוצאים גם לפס3 וגם לאקסבוקס 360. הפלאי גרפיקה יהיו בעיקר משחקים שמיקרוסופט וסוני עצמן יפתחו\יממנו (כמו Gears of War למשל) ולא משחקים שיוצאים לשתיהן (למרות שגם פה, יש משחקים שמרשימים במיוחד כמו Call of Duty 4).
טיעון הBlu Ray לא תקף כרגע מפני שעוד לא ניצח ויש נגן HD DVD חיצוני לאקס בוקס (דבר שהוא אפילו עדיף, מפני שכל שימוש בעינית שוחק אותה ומה הטעם לשחוק עינית על סרטים במכשיר שמיועד בכלל למשחקים. ומניסיון כמישהו שעובד בחנות למשחקים שגם מתקנת מכשירים בעיות בעינית הן מאוד נפוצות אחרי כמה שנים של שימוש).
שימוש כסטרימר לא רלוונטי כרגע כגורם להכרעה מפני שהקונסולות מקבלות עידכונים שמוסיפים יכולות כל הזמן (למרות שסוני אמרו בראיון מפתחים שיצא לא מזמן שאין תוכניות לפורמטים אחרים מלבד MPEG4 בגלל עלויות הזיכיונות להם ששיכים לחברות כמו מיקרוסופט).
לסיכום, אפילו שביקשת את האספקט הגרפי בלבד (שעניתי לגביו) הוא האחרון שצריך לעניין אותך כמישהו שרוצה לשחק במשחקים. הגרפיקה תהיה זהה אם לא דומה מאוד ולא תוודע ליתרונות וחסרונות אלא אם תשחק במשחק על כל הפלטפורמות שאליו הוא יוצא.
האקס בוקס כרגע יותר מרשים מבחינה גרפית (תודות בעיקר לשנה נוספת בשוק ולכלי הפיתוח של מיקרוסופט, או יותר נכון לא תודות לחוסר כלי הפיתוח של סוני). מבחינת משחקים הרבה דברים הם מן המשותף ורצוי להסתכל על המשחקים הבלעדיים בשביל להתרשם מהכיוון הגרפי.
בוודאי שהאספקט הגראפי אינו השיקול העיקרי, אך מכיוון שזהו פורום שעוסק בתמונה ובתצוגה, ראיתי לנכון לשאול זאת כאן. אם גראפיקה הייתה שיקולי העיקרי, הייתי פוסל מיידית את הWii, ולא כך הדבר...
תודה רבה על כל ההסברים המנומקים היטב.
תודה רבה על כל ההסברים המנומקים היטב.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
flsh,
יש לי בעיה אקוטית עם מה שאתה אומר,היות ואתה ועוד רבים שאני מכיר נוהגים לשפוט את ה PS3 אחרי כמה חודשים בודדים בשוק.
אל תשכח שהמעבד שלו בעל יכולות עצומות שכרגע המפתחים רק לומדים כיצד להתאים אותו למשחקים חדשים,לדעתי יש איזה חצי שנה עד שנראה משחקים שבאמת מנצלים את היכולות של הקונסולה.
מעבר לזה לפסול את עניין ה BD הוא הדבר הכי מצחיק ששמעתי,בוא נגיד שהתחרות תמשיך עוד שנים רבות,עדיין ישנו פער טכנולוגי של אחסון,סוני כרגע יכולים לאחסן כמעט פי2 על דיסק סטנדרטי של BD לעומת HD-DVD,משמע עוד תוספת של פי2 מידע/גרפיקה/סאונד/חווית משחק/כל דבר אחר שיכול לאכלס את המקום בצורה ראויה.
אני אמרתי את המשפט הזה פעם בפורום שכן שגם שם היתה את ההתלבטות,מבחינתי התחרות בכלל לא התחילה עוד,ומה שבטוח שעוד שנה,המתחרות יחווירו כאשר סוני תעמוד על הפסגה עם הקונסולה שבאמת יכולה להחשב "כדור הבא".
בכל מקרה הרי בסופו של יום הכל עניין תקציבי,ברגע שסוני יורידו טיפה את המחיר אתה תראה נסתערות המונית על הקונסולה,שכיום נותנת לך את החבילה המשתלמת ביותר.
יש לי בעיה אקוטית עם מה שאתה אומר,היות ואתה ועוד רבים שאני מכיר נוהגים לשפוט את ה PS3 אחרי כמה חודשים בודדים בשוק.
אל תשכח שהמעבד שלו בעל יכולות עצומות שכרגע המפתחים רק לומדים כיצד להתאים אותו למשחקים חדשים,לדעתי יש איזה חצי שנה עד שנראה משחקים שבאמת מנצלים את היכולות של הקונסולה.
מעבר לזה לפסול את עניין ה BD הוא הדבר הכי מצחיק ששמעתי,בוא נגיד שהתחרות תמשיך עוד שנים רבות,עדיין ישנו פער טכנולוגי של אחסון,סוני כרגע יכולים לאחסן כמעט פי2 על דיסק סטנדרטי של BD לעומת HD-DVD,משמע עוד תוספת של פי2 מידע/גרפיקה/סאונד/חווית משחק/כל דבר אחר שיכול לאכלס את המקום בצורה ראויה.
אני אמרתי את המשפט הזה פעם בפורום שכן שגם שם היתה את ההתלבטות,מבחינתי התחרות בכלל לא התחילה עוד,ומה שבטוח שעוד שנה,המתחרות יחווירו כאשר סוני תעמוד על הפסגה עם הקונסולה שבאמת יכולה להחשב "כדור הבא".
בכל מקרה הרי בסופו של יום הכל עניין תקציבי,ברגע שסוני יורידו טיפה את המחיר אתה תראה נסתערות המונית על הקונסולה,שכיום נותנת לך את החבילה המשתלמת ביותר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
crusade, אני מסכים איתך חוץ מהבדל קטן ומשמעותי לימים אלה לפחות.
כרגע xbox360 היא קונסולה שפרצו אותה ואפשר להוריד ולצרוב משחקים בכל צורב DVD מצוי ודיסקים כפולי-שכבה, מה שמוזיל משמעותית את העלויות.
כל משחק ל-PS3 עולה 300-400 ש"ח וגם אם יפרצו את הקונסולה בקרוב, צורב Blu-Ray עולה משהו כמו 3,500 וכל מדיה כ-300 ש"ח.
אני חושב שנכון לעכשיו ולחודשים הבאים ה-xbox360 משתלמת יותר.
ואפשר גם לקנות אותה כבר יד שניה וזה מוזיל את המחיר.
כרגע xbox360 היא קונסולה שפרצו אותה ואפשר להוריד ולצרוב משחקים בכל צורב DVD מצוי ודיסקים כפולי-שכבה, מה שמוזיל משמעותית את העלויות.
כל משחק ל-PS3 עולה 300-400 ש"ח וגם אם יפרצו את הקונסולה בקרוב, צורב Blu-Ray עולה משהו כמו 3,500 וכל מדיה כ-300 ש"ח.
אני חושב שנכון לעכשיו ולחודשים הבאים ה-xbox360 משתלמת יותר.
ואפשר גם לקנות אותה כבר יד שניה וזה מוזיל את המחיר.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דודיפלצת,
אם כבר אנחנו מפנטזים על פריצות למניהן, יותר הגיוני שיופיעו בקרוב ריפים של משחקי ps3 אשר יוכלו להתנגן מהכונן הפנימי\רשת מקומית.
אם כבר אנחנו מפנטזים על פריצות למניהן, יותר הגיוני שיופיעו בקרוב ריפים של משחקי ps3 אשר יוכלו להתנגן מהכונן הפנימי\רשת מקומית.
Crusader אני לא מבין איזה בעיה יש לך עם מה שאני אומר. ציינתי בפירוש שכרגע חלק גדול מהיתרון של האקס בוקס מבחינה גרפית הוא בגלל שהוא שנה יותר בשוק.
לא פסלתי את עניין הבלו ריי, רק אמרתי שהוא אינו רלוונטי כפורמט לסרטים באופן אבסולוטי. צריך לקחת בחשבון שהוא יכול להפסיד או פשוט לא לנצח ואז גם לאקס בוקס יש אלטרנטיבה.
כיום אין משחקים שבאמת דורשים את המקום של הבלו ריי ודברים נאמרים או כPR של סוני\שסוני ביקשה או שפשוט המפתחת לא דחסה כלום על הדיסק והוסיפה מאה סוגי סאונד שונים (כמו רסיסטנס שיש לו בערך כל קונפיגורציית סראונד אפשרית ועדיין המקום על הדיסק לא קרוב ללהיות מלא).
לצרכן לא אכפת בכלל מHD, סטרימינג, בלו ריי וכל היוצא בזאת. לצרכן אכפת מחבילה משתלמת במחיר (שכיום רק הWii באמת נותן). הורדת מחיר של סוני תבוא, אבל גם של מיקרוסופט. כרגע מיקרוסופט קרובה הרבה יותר מסוני לנקודת המחיר ההמונית.
ושוב - רוב המשחקים היום יוצאים ליותר מקונסולה אחת. מה שתראה על הפס3 תראה על ה360 ולהפך (אני נמנע מלהשתמש פה במה שבאמת קורה כיום ששונה מאוד מזה. אם תרצה להכנס לזה - אני אביא דוגמאות).
ולגבי עניין המעבד - אני מוכן לקבל את זה. אתה מוכן לקבל את זה שהמעבד הגרפי של ה360 הרבה יותר חזק מהRSX? או את זה שגם המעבד של ה360 עדיין לא מומש?
כרגע מה שיותר משתלם זה מה שיש לו יותר משחקים עכשיו ובחצי שנה- שנה הבאה שאתה רוצה. האקס בוקס משמעותית יותר אטרקטיבי במחיר מהפס3, יש לו יותר משחקים, תוכנית און ליין טובה יותר, וגרפיקה טובה יותר. כרגע זאת המציאות. אם זה ישתנה או לא אתה לא יודע וגם אני לא, אז בבקשה תפסיק להתנהג כמו נביא. הפס3 יכול לשקוע כמו סלע בים בדיוק כמו שהוא יכול להתהפך. כרגע הפס3 הוא לא בדיוק הצלחה מסחררת (הסתכלות פשוטה על נתוני מכירות מראה את זה). זה נכון שגם האקס בוקס לא ממש מוכר כמו לחמניות חמות (זה שמור לWii) אבל מצבו יותר טוב משל הפס3 בהרבה.
לא פסלתי את עניין הבלו ריי, רק אמרתי שהוא אינו רלוונטי כפורמט לסרטים באופן אבסולוטי. צריך לקחת בחשבון שהוא יכול להפסיד או פשוט לא לנצח ואז גם לאקס בוקס יש אלטרנטיבה.
כיום אין משחקים שבאמת דורשים את המקום של הבלו ריי ודברים נאמרים או כPR של סוני\שסוני ביקשה או שפשוט המפתחת לא דחסה כלום על הדיסק והוסיפה מאה סוגי סאונד שונים (כמו רסיסטנס שיש לו בערך כל קונפיגורציית סראונד אפשרית ועדיין המקום על הדיסק לא קרוב ללהיות מלא).
לצרכן לא אכפת בכלל מHD, סטרימינג, בלו ריי וכל היוצא בזאת. לצרכן אכפת מחבילה משתלמת במחיר (שכיום רק הWii באמת נותן). הורדת מחיר של סוני תבוא, אבל גם של מיקרוסופט. כרגע מיקרוסופט קרובה הרבה יותר מסוני לנקודת המחיר ההמונית.
ושוב - רוב המשחקים היום יוצאים ליותר מקונסולה אחת. מה שתראה על הפס3 תראה על ה360 ולהפך (אני נמנע מלהשתמש פה במה שבאמת קורה כיום ששונה מאוד מזה. אם תרצה להכנס לזה - אני אביא דוגמאות).
ולגבי עניין המעבד - אני מוכן לקבל את זה. אתה מוכן לקבל את זה שהמעבד הגרפי של ה360 הרבה יותר חזק מהRSX? או את זה שגם המעבד של ה360 עדיין לא מומש?
כרגע מה שיותר משתלם זה מה שיש לו יותר משחקים עכשיו ובחצי שנה- שנה הבאה שאתה רוצה. האקס בוקס משמעותית יותר אטרקטיבי במחיר מהפס3, יש לו יותר משחקים, תוכנית און ליין טובה יותר, וגרפיקה טובה יותר. כרגע זאת המציאות. אם זה ישתנה או לא אתה לא יודע וגם אני לא, אז בבקשה תפסיק להתנהג כמו נביא. הפס3 יכול לשקוע כמו סלע בים בדיוק כמו שהוא יכול להתהפך. כרגע הפס3 הוא לא בדיוק הצלחה מסחררת (הסתכלות פשוטה על נתוני מכירות מראה את זה). זה נכון שגם האקס בוקס לא ממש מוכר כמו לחמניות חמות (זה שמור לWii) אבל מצבו יותר טוב משל הפס3 בהרבה.
למיטב ידיעתי ה-XBOX360 מכר הכי הרבה עד כה בעולם ולא ה-Wii.
אני לא יודע עד כמה האתר אמין, אבל:
http://nexgenwars.com/
אני לא יודע עד כמה האתר אמין, אבל:
http://nexgenwars.com/
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!