יש לי אוזניות טובות (יחסית), מה אני צריך לעשות כדי שישמעו טוב יותר
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי אוזניות יחסית טובות, M50x ו 1More triple driver שאני משתמש בהם בעיקר. יש לי גם את הסנהייזר momentum in ear אבל פחות משתמש בהם.
אבל משום מה אני לא ככ מתרגש מהסאונד שלהם, ורציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה. ניסיתי להשתמש ב tidal דרך המחשב ודרך כרטיס קול חיצוני scarlett 2i2 אבל עדיין לא מרגיש לי מדהים.
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שזה ישתפר? לקנות dac? נגן ייחודי למוזיקה? אוזניות יותר טובות? מרגיש לי שאני יכול לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה יותר.
אשמח לעזרה, אילון
אבל משום מה אני לא ככ מתרגש מהסאונד שלהם, ורציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה. ניסיתי להשתמש ב tidal דרך המחשב ודרך כרטיס קול חיצוני scarlett 2i2 אבל עדיין לא מרגיש לי מדהים.
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שזה ישתפר? לקנות dac? נגן ייחודי למוזיקה? אוזניות יותר טובות? מרגיש לי שאני יכול לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה יותר.
אשמח לעזרה, אילון
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התשובה הפשוטה ביותר היא שאם אתה לא מתרגש מהאוזניות אז הן כנראה פחות טובות ממה שחשבת או פחות מתאימות לך מאוזניות אחרות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
M50X אוזניות משעממות, כך שאני לא מאשים אותך. ה-1MORE גם לא משהו ממה שהבנתי (אם יש לך את הגרסה בצבע זהב).
בעקרון, מכל אוזניה ברמה הזאת נמאס אחרי זמן מסויים והפגמים מציקים יותר ויותר. או שתשדרג ותוציא כסף או שתעשה הפסקה ותחזור לאוזניות (מומלץ אחרי ניקוי אוזניים).
בעקרון, מכל אוזניה ברמה הזאת נמאס אחרי זמן מסויים והפגמים מציקים יותר ויותר. או שתשדרג ותוציא כסף או שתעשה הפסקה ותחזור לאוזניות (מומלץ אחרי ניקוי אוזניים).
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

איך אפשר להסביר? אני לא מרגיש שהם יותר טובות מאוזניות פשוטות יותר שיש לי, אני מרגיש שהם שטוחות וחסרות חיים, לא מספקות אותי..פלאפי כתב:אתה יכול להיות ספציפי לגבי מה חסר לך בסאונד? "איכות גבוהה יותר" זה בקשה סופר כללית שאין לה תשובה אחת ברורה....
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- קיבל תודות: 10 פעמים
ללא ספק - אוזניה יותר טובה.
יש מישהו מוכר את ה 1MORE עם שדרוג, דבר איתו אולי זה יכול טיפה לעזור מבלי לקנות אוזניה חדשה.
https://www.hometheater.co.il/vt325363.html
יש מישהו מוכר את ה 1MORE עם שדרוג, דבר איתו אולי זה יכול טיפה לעזור מבלי לקנות אוזניה חדשה.
https://www.hometheater.co.il/vt325363.html
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

@Rodness
·
יש לי את הכסף, איך זה קשור לצבע אבל?
הm50x הם בעיקרון כשאני עובד על מוזיקה, פשוט כשחיפשתי אוזניות טובות הם תמיד היו גבוה ברשימה אז הסתפקתי בהם.
אין לי בעיה להשקיע וזה מה ששאלתי, הבעיה היא באוזניות? או במשהו אחר? כי באוזניות יותר צריך dac וכל מיני דברים כדי למצות אותם באמת לא?
ולאיזה מחיר אתה מתכוון?
·
יש לי את הכסף, איך זה קשור לצבע אבל?
הm50x הם בעיקרון כשאני עובד על מוזיקה, פשוט כשחיפשתי אוזניות טובות הם תמיד היו גבוה ברשימה אז הסתפקתי בהם.
אין לי בעיה להשקיע וזה מה ששאלתי, הבעיה היא באוזניות? או במשהו אחר? כי באוזניות יותר צריך dac וכל מיני דברים כדי למצות אותם באמת לא?
ולאיזה מחיר אתה מתכוון?
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

@Catskinner
·
לפי מה שאני רואה הם האוזניות הכי טובות שאני יכול (או יכולתי) לקנות בטווח מחיר שלהם. אין לי בעיה להשקיע בזוג יותק טוב השאלה אם זה הבעיה או משהו אחר, כי אני לא מרגיש שאפילו האוזניות האלה שוות את המחיר שלהם, קל וחומר אחרות
·
לפי מה שאני רואה הם האוזניות הכי טובות שאני יכול (או יכולתי) לקנות בטווח מחיר שלהם. אין לי בעיה להשקיע בזוג יותק טוב השאלה אם זה הבעיה או משהו אחר, כי אני לא מרגיש שאפילו האוזניות האלה שוות את המחיר שלהם, קל וחומר אחרות
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·Rodness כתב:M50X אוזניות משעממות, כך שאני לא מאשים אותך. ה-1MORE גם לא משהו ממה שהבנתי (אם יש לך את הגרסה בצבע זהב).
בעקרון, מכל אוזניה ברמה הזאת נמאס אחרי זמן מסויים והפגמים מציקים יותר ויותר. או שתשדרג ותוציא כסף או שתעשה הפסקה ותחזור לאוזניות (מומלץ אחרי ניקוי אוזניים)....
לא ציטטתי
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·Catskinner כתב:התשובה הפשוטה ביותר היא שאם אתה לא מתרגש מהאוזניות אז הן כנראה פחות טובות ממה שחשבת או פחות מתאימות לך מאוזניות אחרות....
לא ציטטתי
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·HeadphoneGuru כתב:ללא ספק - אוזניה יותר טובה.
https://www.hometheater.co.il/vt325363.html...
התכוונת שצריך אוזניות יותר טובות? ואם כן מה מומלץ?
אלה אוזניות טובות? לא מכיר אותם..
בכל מקרה יש אותו מחיר מאמזון חדשות לפי מה שאני רואה
ניסית להיעזר באקוולייזר? לפני שאתה מחליף או קונה דברים, אולי כדאי לשחק קצת עם אקוולייזר כדי לבדוק אם אתה יכול לגרום לאוזניות להישמע לך יותר טוב. נגיד להרים קצת בבאסים, להוריד קצת בטרבל, דברים כאלה. לאקוולייזר יש הרבה יותר השפעה מאשר כל DAC או מגבר שתקנה.
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- קיבל תודות: 10 פעמים
התכוונתי שאכן רצוי אוזניות טובות יותר.
לגבי 1MORE - הבנתי שיש לך אותם ולכן המלצתי לפנות ל- KSE1500 לגבי הMOD שהוא עשה. אני יודע בוודאות שה 1MORE נשמעות יותר טוב מה MX50.
לגבי המחיר שהוא פרסם - זה נתון למשא ומתן בינכם, אני בטוח שהוא מודע למחירי חול ...
בוא נקח בחשבון שגם הכרטיס קול החיצוני scarlett 2i2 שלך הוא חמוד אבל בטח לא ברמה של מגברי אוזניות טובים.
לכן זה שילוב של כל הגורמים יחד.
לא יודע מה התקציב שלך אבל כיום נגנים ניידים נותנים תמורה מעולה למחיר ובטח יתנו שיפוא משמעותי בסאונד לאומת ה Scarlet -
1) Ibasso 160 - צור סחר / באמביט
2) HiBy R6 PRO - נמכר בחברה חדשה שגם הציגה בתערוכה Hificonnect
3) FiiO M11 - טארטל
4) Cowon D2 - גם ב Hifi connect
בכל מקרה - קודם אוזניות !
לגבי 1MORE - הבנתי שיש לך אותם ולכן המלצתי לפנות ל- KSE1500 לגבי הMOD שהוא עשה. אני יודע בוודאות שה 1MORE נשמעות יותר טוב מה MX50.
לגבי המחיר שהוא פרסם - זה נתון למשא ומתן בינכם, אני בטוח שהוא מודע למחירי חול ...
בוא נקח בחשבון שגם הכרטיס קול החיצוני scarlett 2i2 שלך הוא חמוד אבל בטח לא ברמה של מגברי אוזניות טובים.
לא יודע מה התקציב שלך אבל כיום נגנים ניידים נותנים תמורה מעולה למחיר ובטח יתנו שיפוא משמעותי בסאונד לאומת ה Scarlet -
3) FiiO M11 - טארטל
בכל מקרה - קודם אוזניות !
אתה צריך מגבר שידחוף את האזניות יותר.
DAC יתן לך צליל נקי יותר והגברה ראשונית
את 1More הייתי רוצה לשמוע
יש לי את M50 והסאונד שלהן משעמם מאוד, לדעתי חסר באס ומיד בכלל
תנסה להוריד את הנגן foobar2000
אאודיופילים לרוב משתמש בו.
יש בו גם אקוולייזר והגדרות שוויתרתי מלהשכיל.
אם תלמד עליו איזה משהו מעניין אז שתף
תעבור לרמקולים, באס עמוק יותר, היקף הסאונד גדול יותר
ואם תשקיע בטובים אז הם יהיו טובים בכל הספקטרום ואפילו יותר טובים מהאוזניות
DAC יתן לך צליל נקי יותר והגברה ראשונית
את 1More הייתי רוצה לשמוע
יש לי את M50 והסאונד שלהן משעמם מאוד, לדעתי חסר באס ומיד בכלל
תנסה להוריד את הנגן foobar2000
אאודיופילים לרוב משתמש בו.
יש בו גם אקוולייזר והגדרות שוויתרתי מלהשכיל.
אם תלמד עליו איזה משהו מעניין אז שתף
תעבור לרמקולים, באס עמוק יותר, היקף הסאונד גדול יותר
ואם תשקיע בטובים אז הם יהיו טובים בכל הספקטרום ואפילו יותר טובים מהאוזניות
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 28/10/2019 8:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אוזניות חדשות, ואם יש אפשרות , בעדיפות כאלה עם גב פתוח (open back)EylonSultan כתב:יש לי אוזניות יחסית טובות, M50x ו 1More triple driver שאני משתמש בהם בעיקר. יש לי גם את הסנהייזר momentum in ear אבל פחות משתמש בהם.
אשמח לעזרה, אילון...
ההשפעה של DAC ומגבר , כאשר מדובר באוזניות כמו ה-m50x , הן זניחות.
מה התקציב שלך ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@EylonSultan
·מבין כל האוזניות שיש לי ה M50x הן אלו שאני מעדיף לשכוח שהן קיימות בכלל. להגיד שאלו האוזניות הפחות חביבות עלי זו אולי הדרך המנומסת והאדיבה ביותר שאני יכול לעלות בדעתי כדי לתאר אותן. אני מודע לכך שיש סביבן מעין הילה המפארת אותן אבל לדעתי זה מעבר לכל פרופורציה מוצדקת.
אי אפשר להמליץ על אוזניות וגם הביקורות ברשת הן תמיד חשודות. הסיבה היא שחווית השמיעה עם אוזניות מושפעת מאוד ממבנה וצורת הראש והגולגולת והאוזניים וזה גורם לשינויים מאוד גדולים בדרך שבה כל אחד מאיתנו חווה אוזניה זו או אחרת. יש כמובן גם עניין של תיאום ציפיות והעדפות אישיות היות והאזנה עם אוזניות שונה בתכלית ממה שמקבלים עם רמקולים ולכל אחד מאיתנו יש חיבה או שנאה לסוג זה או אחר של מוזיקה ועוצמת שמיעה.
בגלל זה הקפדתי גם לציין שייתכן והן לא מתאימות לך, מה שלא אומר שהן בהכרח רעות (למרות הדעה האישית שלי עליהן).
·מבין כל האוזניות שיש לי ה M50x הן אלו שאני מעדיף לשכוח שהן קיימות בכלל. להגיד שאלו האוזניות הפחות חביבות עלי זו אולי הדרך המנומסת והאדיבה ביותר שאני יכול לעלות בדעתי כדי לתאר אותן. אני מודע לכך שיש סביבן מעין הילה המפארת אותן אבל לדעתי זה מעבר לכל פרופורציה מוצדקת.
אי אפשר להמליץ על אוזניות וגם הביקורות ברשת הן תמיד חשודות. הסיבה היא שחווית השמיעה עם אוזניות מושפעת מאוד ממבנה וצורת הראש והגולגולת והאוזניים וזה גורם לשינויים מאוד גדולים בדרך שבה כל אחד מאיתנו חווה אוזניה זו או אחרת. יש כמובן גם עניין של תיאום ציפיות והעדפות אישיות היות והאזנה עם אוזניות שונה בתכלית ממה שמקבלים עם רמקולים ולכל אחד מאיתנו יש חיבה או שנאה לסוג זה או אחר של מוזיקה ועוצמת שמיעה.
בגלל זה הקפדתי גם לציין שייתכן והן לא מתאימות לך, מה שלא אומר שהן בהכרח רעות (למרות הדעה האישית שלי עליהן).
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·HeadphoneGuru כתב:התכוונתי שאכן רצוי אוזניות טובות יותר.
3) FiiO M11 - טארטל
בכל מקרה - קודם אוזניות !...
אה לא, הכוונתי שיש לי את הגרסה של ה in ear. הקטנות..
האוזניות שלי צריכות מגבר? ההתנגדות שלהם נמוכה לפי מה שאני רואה..
ואולי ה 1more הגדולות הם באמת עסקה טובה, בכל הביקורות כתוב שהם עסקה טובה ל 250 דולר שהם עולות ועכשיו הם עולות בסביבות ה170 דולר..
אתה ממליץ עליהם? או שיש טובות יותר בטווח? ומה עם אוזניות פתוחות? הם לא עדיפות? אני שומע מוזיקה אלקטרונית / EDM אם זה משנה..
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·JDx כתב:אוזניות חדשות, ואם יש אפשרות , בעדיפות כאלה עם גב פתוח (open back)......
ההשפעה של DAC ומגבר , כאשר מדובר באוזניות כמו ה-m50x , הן זניחות.
מה התקציב שלך ?...
גב פתוח זה אומר שאני יכול לשמוע בהם רק כשאני לבד?
אני שומע מוזיקה אלקטרונית (edm), יש עניין לאוזניות פתוחות בזאנר הזה?
ומה אתה אומר על ה 1more over ear? הם טובות? במיוחד שהמחיר שלהם ירד ככה..?
·אוזניות פתוחות אומר שניתן לשמוע באופן חלש מה שאתה שומע, ואילו אתה יכול לשמוע את הסביבה שלך. ברוב המקרים אוזניה עם גב פתוח תשמע טוב יותר מכזאת עם גב סגור באותו טווח מחיר.EylonSultan כתב:·......
גב פתוח זה אומר שאני יכול לשמוע בהם רק כשאני לבד?
אני שומע מוזיקה אלקטרונית (edm), יש עניין לאוזניות פתוחות בזאנר הזה?
ומה אתה אומר על ה 1more over ear? הם טובות? במיוחד שהמחיר שלהם ירד ככה..?...
יש את המבקר אוזניות metal571 שאוהב EDM , תסתכל על הבקורות שלו של האוזניות האלה-
dt770pro 80ohm
hifiman 4xx
fostex ebony