עזרה בשידוך רסיבר לריצפתיים Klipsch R28F
היי,
אני מתחיל בתחום אז מתנצל מראש אל אי דיוקים במינוחים.
התחדשתי ב- Klipsch R28F (יד שניה) ועכשיו מחפש רסיבר.
אין לי שום ציוד אחר.
הייעוד הוא לק"ב אבל כרגע להתחיל בתצורה של סטריאו (למוזיקה).
התקציב הוא לא גבוהה כ"כ לכן גם יד 2 בהחלט בא בחשבון (עד 3000, אפשר לחרוג במעט אם משהו באמת שווה את זה)
חשוב לי שההגברה תהייה נאותה לרמקולים הללו,
אטמוס פחות קריטי אבל העברה של 4K(כולל ב- passthrough) יהיה נחמד מאד כי מתכנן להשתדרג ל-4K לא עוד הרבה זמן.
אפשרות casting מ-deezer ו- spotify רצוי מאד.
וכן, די חשוב שהרסיבר יהיה "מוזיקלי".
כרגע מתכוון לחבר אליו Sony PS4 PRO, ממיר יס HD, נגן בלוריי, והעברה של מוזיקה ב-DEZZER וגם דרך ה-DESKTOP בכבל רשת(את ה-TV גם מחבר אליו?)
(יש גם chromeCast)
תודה רבה!
אין לי שום ציוד אחר.
התקציב הוא לא גבוהה כ"כ לכן גם יד 2 בהחלט בא בחשבון (עד 3000, אפשר לחרוג במעט אם משהו באמת שווה את זה)
אטמוס פחות קריטי אבל העברה של 4K(כולל ב- passthrough) יהיה נחמד מאד כי מתכנן להשתדרג ל-4K לא עוד הרבה זמן.
כרגע מתכוון לחבר אליו Sony PS4 PRO, ממיר יס HD, נגן בלוריי, והעברה של מוזיקה ב-DEZZER וגם דרך ה-DESKTOP בכבל רשת(את ה-TV גם מחבר אליו?)
(יש גם chromeCast)
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי nadavkrv ב 28/10/2019 1:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש, תן שוויץ של תמונות!
אני גם התחלתי עם הריצפתיים של קליפש, בתחילת דרכם היו מחוברים לפיוניר, אח"כ למרנץ, אח"כ לקנווד, ושוב פיוניר.
האוזן שלי, אוהבת את השילוב של פיוניר וקליפש.
עם המרנץ הישן השפורפרתי הם נשמעו הכי טוב, אך כיום, יש יותר זמן ניגון של קולנוע ביתי, ופחות זמן מוזיקה בסטריאו.
מציע לך לשקול להזמין רסיבר מאמאזון גרמניה, 3000 ש"ח זה תקציב נאה במיוחד לרסיבר חדש משם עד פתח הדלת ביתך, לי עלה 3200 ש"ח לפני כ-6 שנים לפיוניר מדגם 2024, ואני עד היום מרוצה ממנו עם -0- תקלות.
בנוסף, נכנסים לתקופת מבצעים בעולם בעיקר בגלל הכריסמס וכל הבלאק פריידי וחגי הקניות המוטרפים, זמן טוב לעשות מחקר מה עולה וכמה עולה עם דמי משלוח עד הדלת ( כולל מיסים אגב ) ולחכות לראות אם יהיו מבצעים והנחות שוות יותר.
הכל שאלה של איזה צלילים האוזן שלך אוהבת, פונקציה של מה שנשמע לך טוב.
חיפוש מהנה:
https://www.amazon.de/s?k=AV%2BReceiver ... nb_sb_noss
אני גם התחלתי עם הריצפתיים של קליפש, בתחילת דרכם היו מחוברים לפיוניר, אח"כ למרנץ, אח"כ לקנווד, ושוב פיוניר.
האוזן שלי, אוהבת את השילוב של פיוניר וקליפש.
עם המרנץ הישן השפורפרתי הם נשמעו הכי טוב, אך כיום, יש יותר זמן ניגון של קולנוע ביתי, ופחות זמן מוזיקה בסטריאו.
מציע לך לשקול להזמין רסיבר מאמאזון גרמניה, 3000 ש"ח זה תקציב נאה במיוחד לרסיבר חדש משם עד פתח הדלת ביתך, לי עלה 3200 ש"ח לפני כ-6 שנים לפיוניר מדגם 2024, ואני עד היום מרוצה ממנו עם -0- תקלות.
בנוסף, נכנסים לתקופת מבצעים בעולם בעיקר בגלל הכריסמס וכל הבלאק פריידי וחגי הקניות המוטרפים, זמן טוב לעשות מחקר מה עולה וכמה עולה עם דמי משלוח עד הדלת ( כולל מיסים אגב ) ולחכות לראות אם יהיו מבצעים והנחות שוות יותר.
הכל שאלה של איזה צלילים האוזן שלך אוהבת, פונקציה של מה שנשמע לך טוב.
חיפוש מהנה:
https://www.amazon.de/s?k=AV%2BReceiver ... nb_sb_noss
·nadavkrv כתב:היי,
אין לי שום ציוד אחר.
(יש גם chromeCast)
תודה רבה!...
אלו רמקולים ג'נריים ומאד נצילים שקל להתאים לכל הגברה כמעט. אם אתה מוכן להתאמץ קצת מעבר ל 3000 שח, אז ב 3700 תוכל למצוא דנון X4500H מיבוא מקבילי שזה רסיבר חלום שנמכר בחול ב 1600 דולר, ומבואן רשמי ב 6000 שח.
תתחדש על הרמקולים. מקווה שלא שלמת יותר מ 2000 שח עליהם, כי אפשר להשיג אותם מיבוא מקבילי ב 3200 שח:
https://www.tmaudio.co.il/items/1103643 ... 7%A4%D7%A9
(תתעלם מהמחיר הנקוב 3600)
·nadavkrv כתב:האמת שקניתי בדיוק ב2000.
לגבי הדנון, איפה אתה רואה ב 3700?...
https://www.lastprice.co.il/p/14576852/ ... ybHrBl9aOg
אבל, אל תקנה מהם. גש לחנות פיזית שמפרסמת ב 4450 אבל בפועל מוכרת ב 3700, אם מתעקשים כמובן... (בינינו, אני יכולתי לקבל אותו גם 3500, אבל לצערי אין לי בו צורך, כי יש לי את ה X6400H שעלה לי 5500 חדש לפני שנה. ולא אני לא יכול לפרט מהיכן, זה מחיר ללקוח ותיק). בהצלחה.
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
לך לחנויות לשמוע.nadavkrv כתב:כרגע עומדים מנותקים בחדר עבודה ככה שאין במה להשוויץ.
איך ימהאה ופיוניר ברמת כניסה?
האם בתקציב נמוך יחסית עדיף כבר דנון/אונקיו?
האוזן שלי לא יודעת כרגע מה היא אוהבת מכיוון שאין לי שום רפרנס...
פיוניר, מרנץ, דנון, אונקיו, NAD,סוני, ימאהה, 3000K ש"ח לרסיבר דרך חול ואולי גם דרך בעלי עסקים בארץ זה אחלה סכום לתחילת דרך.
אתה תגלה מהר מאוד שיש כאלה עם צלילים שנעימים לך יותר ויש כאלה שפחות.
רק אחרי שתשמע תתחיל לחשוב איפה לבזבז
- בור_ועם_הספר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בעניין הקישוריות לרשת ואפשרות סטרימינג על הרסיבר.
לדעתי זה לא קריטי כי באמצעות סטרימר זול יחסית מבוסס אנדוראיד אתה יכול לקבל את כל אפליקציות הרשת העדכניות ולהעביר סאונד ותמונה באמצעות hdmi לרסיבר (ומשם למסך).
לדעתי זה לא קריטי כי באמצעות סטרימר זול יחסית מבוסס אנדוראיד אתה יכול לקבל את כל אפליקציות הרשת העדכניות ולהעביר סאונד ותמונה באמצעות hdmi לרסיבר (ומשם למסך).
·mescaline כתב:·......
דנון
כי "מוזיקלי" ואת שם הרסיבר הזה לא כותבים באותה שורה...
היה לך פעם דנון בכלל? אני עם דנון X6400H ורמקולים של Focal Aria 906 ובסטריאו במוסיקה שומעים מצויין, ולא מזמן ההיתי בתערוכה של DTOWN ויצא לי לשמוע קטעים מוכרים במערכות יקרות פי 20 וההבדל לא היה כזה גדול. איכות ה DAC בדנון גבוהה מאד. גם ההגברה מעולה, אם כי שם תמיד אפשר לשפר עי מגבר סטריאו חיצוני. אבל יחס תמורה למחיר בדנון הכי גבוה שתמצא היום.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
בבקשה: ממליץ גם על סוני וימאהה, אחלה רסיברים.nadavkrv כתב:מעניין שלא הוזכר פה ימאהה או סוני(ה 1080)...
האמת שכבר נהיה משעמם, חבל שהחברות הקטנות לא מורידות מחירים. יש עשרות(אולי מאות?) חברות רמקולים אבל רסיברים אפשר לספור על יד אחת.