חיבור מחשב לטלויזיה רחוקה
שלום,
אני צריך לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, המרחק ביניהם 3-4 מטר אבל אם אחבר את זה בקבל ארוך הכבל יעבור באמצע הסלון.
יש פתרון לזה עם מכשיר כלשהוא (עיקר השימוש זה לגיימינג ככה שצריך תמיכה ב HDR ו 4K).
בגלל שנעשה שימוש יום יומי במחשב האם יש אפשרות במקום לנתק כול פעם את הכבל להעביר אותו למצב של מסך אחד, הכוונה שמסך הראשי לעבודה יהיה של המחשב?
תודה
אני צריך לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, המרחק ביניהם 3-4 מטר אבל אם אחבר את זה בקבל ארוך הכבל יעבור באמצע הסלון.
יש פתרון לזה עם מכשיר כלשהוא (עיקר השימוש זה לגיימינג ככה שצריך תמיכה ב HDR ו 4K).
בגלל שנעשה שימוש יום יומי במחשב האם יש אפשרות במקום לנתק כול פעם את הכבל להעביר אותו למצב של מסך אחד, הכוונה שמסך הראשי לעבודה יהיה של המחשב?
תודה
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
קשה לי להאמין שיש תמיכה אלחוטית ל-HDR ו-4K
אתה גם צריך FPS גבוה אם זה במיוחד לגיימינג
ו-Latency נמוך
אתה גם צריך FPS גבוה אם זה במיוחד לגיימינג
ו-Latency נמוך
חתימה חתימתית !
החשיבה שלך מאוד שבלונית, חשבת לעביר את המחשב/TV אחד ליד השני?חשבת שאפשר להעביר כבל (ולא קבל) ארוך יותר בדרך יותר מוצנעת ליד בקירות למשל?
העברה אלחוטית של קצבים/ מידע שאתה רוצה לקבל היא מאוד יקרה ומצריכה חומרה בהתאם, וזה החלט לא יהיה בתקציב שלך וזה גם לא חכם.
העברה אלחוטית של קצבים/ מידע שאתה רוצה לקבל היא מאוד יקרה ומצריכה חומרה בהתאם, וזה החלט לא יהיה בתקציב שלך וזה גם לא חכם.
ברור שחשבתי לשים אותם אחד ליד השני אבל זה לא אפשר, אין לי מקום שם.viper83 כתב:החשיבה שלך מאוד שבלונית, חשבת לעביר את המחשב/TV אחד ליד השני?חשבת שאפשר להעביר כבל (ולא קבל) ארוך יותר בדרך יותר מוצנעת ליד בקירות למשל?
העברה אלחוטית של קצבים/ מידע שאתה רוצה לקבל היא מאוד יקרה ומצריכה חומרה בהתאם, וזה החלט לא יהיה בתקציב שלך וזה גם לא חכם....
וזה סיפור להתחיל להעביר כבל בדרכים שונות אבל זה לא ייראה יפה.
אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים על פיתרון טוב.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תשקיע כמה מאות שקלים במציאת פתרון לבעית המקום. הוספת מדף. שינוי ב-Layout וכד'.Biablo כתב:ברור שחשבתי לשים אותם אחד ליד השני אבל זה לא אפשר, אין לי מקום שם.......
וזה סיפור להתחיל להעביר כבל בדרכים שונות אבל זה לא ייראה יפה.
אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים על פיתרון טוב....
הפתרון הכי מומלץ, כפי שהוצע לך, זה חיבור כבל פיזי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מכל הפתרונות שהוצעו יש אחד שהוא הרבה יותר פשוט והרבה יותר מתאים.
קנה עוד מחשב
קנה עוד מחשב
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ניסית לבדוק פתרון של העברת כבל HDMI קבוע בין המחשב לטלויזיה בצורה אסטטיית?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |