השקת טלויזיה על גבי אינטרנט יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #1 

היי
מישהו יודע באיזה יום ההשקה?
אולי מנהלים של האתר יכולים לעדכן?
כבר נכתב בגלובס שזה יהיה בשבוע הבא..
יהיה מעניין זה בטוח אם ישיקו אפליקציה רק לאפל טי וי או גם לאנדרואיד טי וי בהתחלה והאם סוף סוף יהיה תוכן ב4k בiptv ולא רק בממירים של יס/הוט.
וכמובן סוגיית מחיר תשחק כאן...

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

מדובר בשלב הזה באפליקציה עבור לקוחות יס שיוכלו להתקין בסטרימר הביתי במקום להזמין עוד ממיר.
בטח יושק לאט לאט ותוך שנה לכלל הלקוחות. במצב של יס כל הוספת ערוצים זה כאב ראש מול ההפסדים ונטישת הלקוחות.
האם יהיה מתישהו שירות סטרימינג של יס למי שלא מנוי במקום סטינג טיוי? לא ברור. ימים (והרבה חודשים) יגידו.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #3 

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4289
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 477 פעמים

שליחה #4 

כאילו במקום yes go?

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

לא ראיתי פירוט בכתבה שהבאת שזה כתוספת לממירים בלבד.
זה כרגע המצב של הוט בניסוי עם האפליקציה שלה.
לא יודע אם במקום יס גו או פשוט הרחבה שלו לפטלפורמות נוספות כמו אפל טיוי וממירי אנדרואיד טיוי ואולי גם למחשב.

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

בכתבה בגלובס מחודש מרץ נכתב שיהיה ממיר היברידי מריץ אנדרואיד טיוי
אז אפשר להסיק שישיקו לאפל טיוי וגם לאנדרואיד טיוי בהשקה שתיערך בשבוע הקרוב
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001278343

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #7 

מחר יש מסיבת עיתונאים בנושא. אני מניח שנגלה הכל אז.

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

oferlaor כתב:מחר יש מסיבת עיתונאים בנושא. אני מניח שנגלה הכל אז.
...
אכן.
תודה ששיתפת ועדכנת, זה כל מה שרציתי לדעת.

מקווה בשביל חובבי ספורט שערוצי צ'רלטון יהיו ככל הערוצים וזמינים לא רק בממיר ואולי זה תקווה לתשובה מי תוקע ומה הסיבה :wink: לו יהי

abcwd
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

oferlaor כתב:מחר יש מסיבת עיתונאים בנושא. אני מניח שנגלה הכל אז.
...
·
ידוע באיזה שעה מסיבת עיתונאים ?

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #10 

abcwd כתב:
...
...
·
ידוע באיזה שעה מסיבת עיתונאים ?
...
·

עכשיו 8)

abcwd
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

תודה. יש איזה צפייה ישירה משו ?

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #12 

abcwd כתב:תודה. יש איזה צפייה ישירה משו ?
...
·

[fb]htgroup/videos/784528561988975[/fb]

abcwd
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

תודה רבה

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

באתר של יס כתוב שזה הצטרפות לניסוי לא ברור כמה זמן ולא ברור האם סטינג נאמר שהוא כחלק מחבילה- האם יזכה לכל הפיצרים שיש בממשק החדש כמו דילוג על פתיח וקפיצה בינג לפרק הבא. בכל מקרה הממשקים שלהם דיי זהים

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #15 

אני כבר בתוך הניסוי הצרכני וצריך לשתף ש:

מלבד איכות התמונה הטובה יותר המתקבלת דרך ה-Apple TV 4K, הגימיקים החווייתיים במיוחד בממשק (כמו עמידה על לוגו הערוץ ולפתע הוא מתרחב ורואים את התוכן המשודר בו בזמן אמת), יש לא מעט בעיות מבחינתי:

1. אתחיל בראשון: "מבחן הדודה". בשיא ההתלהבות החלטתי לוותר על הממיר המרכזי בבית ולשים במקומו את האפל TV. באותו הרגע ויתרתי: אין לדור ההורים שלנו סיכוי לניווט סביר בממשק. ליטוף משטח המגע בשלט עם מחוות מגע כמו בסלקום ובפרטנר לא מניב זפזוף בערוצים, למעט מחווה מסוימת מאוד, המערכת לא תמיד מגיבה לשיטות על גבי ציר הזמן המשודר, גם קפיצה קדימה או אחורה ב-15 שניות או יותר מזה הופכת להיות קשה וממש לא אינטואטיבית.
לכן עלתה אצלי השאלה: האם ניתן יהיה לצמת שלט ייעודי ב-BT כדי להקל על אוכלוסיות מתקשות?

2. איכות השידור באמת משופרת: ערוצים SD נראים אפויים יותר (בהשוואה לממיר מקס טוטאל HD), למרות שהם אינם HD (כלומר הם כן, אבל ב-yes בוחרים להפיץ אותם באיכות הזו מסיבות שונות כגון זכויות יוצרים וכד') - ערוץ הטיולים למשל, נראה הרבה יותר מזמין (ב-SD דרך הממיר הרגיל זה פשוט מדכא: גם לצפות וגם לטוס לחו"ל..), בהתחשב בעובדה ש"ענני תקשורת" מפיקה אותו ב-HD פנטסטי.

3. הממשק של yesgo באייפד למשל מיד לאחר ההפעלה של השירות מקבל שיקוף מלא של כל התוכן המשודר בלווין (כל הערוצים והיכולות החדשות), וזאת כמובן בהשוואה למגבלות הקודמות של האפליקציה. גם כאן מורגשים "אחוזי נכות" גבוהים במיוחד בתפקוד של האפליקציה בתחום ניווט בממשק - הממשק פשוט לא מגיב למקשים שלו.

4. לא ברור האם yes משדרת את השידורים על גבי תשתית האינטרנט ב-unicast או multicast - את זה נדע רק באירועי צפייה המוניים לצערי.

5. למרות שבמסיבת העיתונאים נחשף ממיר אנדרואיד TV כלשהו, לא ברור האם yes תחבור אל פרטנר ותאמץ את הפתרון שלה לממירי אנדרואיד נעולים או שהיא תאפשר כמו סלקום, להתקין את השידורים על גבי אפליקציה ועל כל ממיר אנדרואיד TV מגרסה 8 ומעלה - בכל זאת, יום הרווקים הסיני מתקרב וה-Xiaomi Mi Box S עשוי להיות זול במיוחד...

6. כיצד התראות פיקוד העורף יתפקדו בממירי אפל TV והאנדרואיד TV - האם לזה ניתן פתרון?

7. מה איכות השמע שניתן להוציא דרך האפליקציה?

8. מה מגבלות ההקלטה בענן שעומדות לכל לקוח ולקוח?

9. האם ניתן למנוע את המצב בו ממירי האנדרואיד TV ואפל TV הקיימים לא ילכו לישון וישאירו את השידורים במצב "האזנה" (כמו בממירים הרגילים של החברה אשר אינם הולכים לישון ומאפשרים לעבוד שעות מול מסך המשדר את השידור ללא מעבר לשומר מסך וכד').

10. האם ניתן לקנות חבילות ערוצים או לצפות במצב החשבון בצורה אפליקטיבית - טרם הספקתי לבדוק אם קיימת אפשרות כזו.

11. במהלך השיחה עם נציג השירות האדיב של החברה, התעוררה השאלה "כמה מסכים ניתן להפעיל?" - נאמר לי ששלושה מסכים. אני מאמין שחברת yes לא תגביל את עצמה, בטח לא תמורת 199 שקלים בחודש לשלושה מסכים בלבד, שעה שמתחרותיה מציעות חמישה מסכים.

12. שליטה קולית: עד כמה העוזרות הקוליות של Apple ו-Google תוכלנה לסייע בחיפוש אחר תוכן ייעודי? אציין כי החיפוש בממשק החדש לא עשה לי את החיים קלים!

13. האם yes תפתח עם סקין נוסף לממשק לאנשים שאינם מעוניינים להתמודד עם הממשק ה-אולטרא מודרני שלהם? הריי yes כבר השקיעה בפיתוח ממשק ייעודי שכזה עבור הילדים כקהל יעד. אציין שהממשק החדש שלהם הוא התגשמות חלום של כל מעצב, אבל אני כאדם טכנולוגי, מצאתי את עצמי בעקומת למידה לא קלה דווקא בשעות שהחלטתי לכבות את המוח ולהתמסר למסך.

14. לקויי שמיעה ונגישות - גם כאן לא מצאתי את היכולת לשנות את התרגום או השמע מהממשק - מקווה שהבעיה אצלי ושאני לא חיפשתי טוב..

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #16 

@i_zik
·
לא מפתיע אותי בכלל.
גם אני שמחשיב את עצמי מאוד טכני ואוהב UI חדשני, ויתרתי ומכרתי את ה APPLE TV לפני כשנה. הממשק של סלקום אמנם יפה יותר על האפל, אבל השלט זוועתי. במקרה האצבע מחליקה והערוץ עובר... וגם כשחיברתי שלט עם BT היה לי חוסר, כי אין מה לעשות המערכת בנויה על לעבוד עם השלט המקורי.
חזרתי לממיר סטנדרטי של סלקום. הכי נוח.
אגב הרבה אנשים התלוננו כמה נוח השלט של אפל. ממש מוזר שכבר יצא דור חדש אבל את השלט השאירו אותו דבר.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

andy1991
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0

שליחה #17 

israelihero כתב:@i_zik
·
לא מפתיע אותי בכלל.
גם אני שמחשיב את עצמי מאוד טכני ואוהב UI חדשני, ויתרתי ומכרתי את ה APPLE TV לפני כשנה. הממשק של סלקום אמנם יפה יותר על האפל, אבל השלט זוועתי. במקרה האצבע מחליקה והערוץ עובר... וגם כשחיברתי שלט עם BT היה לי חוסר, כי אין מה לעשות המערכת בנויה על לעבוד עם השלט המקורי.
חזרתי לממיר סטנדרטי של סלקום. הכי נוח.
אגב הרבה אנשים התלוננו כמה נוח השלט של אפל. ממש מוזר שכבר יצא דור חדש אבל את השלט השאירו אותו דבר.
...
·לא נתקלתי בבעיות עם השלט.. ממש נוח לי, הנגן סופר מהיר לעומת הממירים של אנדראויד או סלקום שזזים כמו מתקופת האבן

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”