סיבוב מסכים שערכתי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yo0924 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!

היייתי היום בהרצליה פיתוח והיו בחנות חדשה יחסית זי מקס וראיתי מספר מסכים אך היו 3 שהרשימו אותי במיוחד:

1) LCD LG 46 FULL HD - המוכר טען שזה דגם חדש שרק להם יש .. נראתה פצצה בשידורים רואים מצויין כמו כן העיצוב.

2) LCD 52 SHARP XD1 - אני לא בטוח שרשמתי נכון את המספר של הדגם אבל מדובר ב LCD 52 אינץ FULL HD שנראתה פשוט מ-ד-ה-י-ם- ... האיכות פשוט מעולה לא נתקלתי בדבר כזה בחיים ... אולם מה שטיפה הרתיע אותי זה המחיר - 35000 ש"ח :(:(:(

3) פלזמה של פיונר - פלזמה פשוטה של פיונר אולם ראינו בה שידורי כדורגל וראו פשוט מצוין האיכות הייתה ממש חדה (היא הפלזמה שהכי הרשימה אותי ממגוון הפלזמות שהיו בחנות), היא לא FULL HD

יש לציין שצפיתי גם בפלזמות/LCD של פנאסוניק LG ועוד מספר חברות שאיני זוכר את שמן.
*ההתלבטות שלי היא ככה:
אני צופה בערך פעם או פעמיים בשבוע במשחקי ספורט ולרוב בסדרות וסרטים שהורוד מהאינטרנט (HD DIVX / DVD RIP), המוכר בחנות ציין שכיום לשידורי ספורט מתאימה רק פלזמה , וגם ההבדל בשידורי HD בין פלזמה ל LCD בוא קטן ואני " האדם הפשוט" לא אבחין בו.

על מה אתם ממליצים??????

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

vהאם ראית את הסמסונד 46 אינץ החדשה FHD ?
היכן החנות ממוקמת ? האם על הכביש הראשי ? אחרי הגשר?

ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

אל תתלהב כול כך מFHD מהסיבה הפשוטה שרזולוציה גבוהה יותר מהמקור מורידה את האיכות בטרוף
אם אתה מחפש פיתרון לHD-כדורגל , פלזמת HD READY תתאים לך
גם מבחינת רזולוציה וגם מהבחינה שלא יהיה לך את קצב הריענון הזוועתי שיש בLCD(חשוב למשחקי כדורגל)
לשלושת המובילות יש פלזמות כאלו:

סמסונג פנסוניק ופיוניר

barakbl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני חושב שההיסטריה סביב נושא זמן התגובה (אני מניח שלזה התכוונת) בהקשר של LCD הוא מוגזם ויצא מכל פרופורציה.

זה נכון שמבחינה טכנולוגית היסטורית, למסכי LCD היתה בעיה קשה בתחום, וזה נכון שגם כיום המצב לא מושלם. אפשר להוסיף עוד נקודות חלשות (יחסית) לטכנולוגיה בדמות שחורים וקונטרסט בעייתיים.

אבל, הטכנולוגיה כל הזמן משתפרת, ונדמה לי, שבעיקר הודעות למעגלים אלקטרונים שכל הזמן זוכים לשיפורים, סביב מסכי ה LCD, המצב כיום נסבל, ואיכות התמונה ב LCD טובה ומתקבלת על הדעת, וגם למעלה מכך לעיתים, גם בשידורי טלוויזיה וספורט.

כל אחד צריך לבחור את המסך על פי העדפותיו. כמו שהצפיה שלו ב YES מסתכמת בעיקר בשידורי כדורגל, קניתי מסך LCD רק לאחרונה למרות הידיעה ששידורי הספורט, עם הדגש על השידורים כיום (שהם ברמה ירודה מאוד לצערי), נחותים באופן יחסי.
את זה עשיתי בגלל שאני יודע שלצפיה ב DVD ל LCD יש הרבה מה להציע, שבחיבור למחשב ה LCD מציע את האפשרות הטובה ביותר, שאם אחליט שמתיחת המסך ל 16/9 מאוד יעצבן אותי אוכל בקלות לבחור במצב צפיה 4:3 עם פסים שחורים (אין סכנת צריבה), ושהטלוויזיה באמת מתאימה יופי לעתיד (אולי אקנה PS3, מעבר של YES ל HD בהדרגה וכו').

בקיצור, אל תפסול את LCD כל כך מהר.
אין כמו מראה עיניים. אני ממליץ ללכת לחנות רצינית ולבקש לראות תכנים מסוגים שונים (בעיקר אלו שצופים בהם באמת) וממקורות שונים על גבי מסכים רלוונטיים וככה להחליט מה קונים.

תזכור: מה שנראה לך טוב, יכול להראות רע בעיני מישהו אחר. אל תיתן לאחרים להיות העיניים שלך.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”