אזהרה - לא לגעת בטלויזיות פנסוניק
רכשתי טלויזית פנסוניק באפריל 2016
היו 5 שנים אחריות של יורוקום על המוצר, כלומר הטלויזיה לכאורה בתוקף האחריות
הטלויזיה תקולה כרגע וצריכה כנראה החלפת כרטיס
לחרדתי כשהתקשרתי ליורוקום, מרכזיה קולית הפנתה אותי למספר אחר
ושם נאמר לי שיורוקום פשטו את הרגל ושהם עצמם נותנים אחריות רק לטלויזיות שנרכשו החל מ 2017
(יש לי הקלטה של השיחה)
פשוט לא יאומן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט לקחת את כל הגנבים והרמאים האלה , שיש במדינה הזאת בשפע ולזרוק את כולם לים
היו 5 שנים אחריות של יורוקום על המוצר, כלומר הטלויזיה לכאורה בתוקף האחריות
הטלויזיה תקולה כרגע וצריכה כנראה החלפת כרטיס
לחרדתי כשהתקשרתי ליורוקום, מרכזיה קולית הפנתה אותי למספר אחר
ושם נאמר לי שיורוקום פשטו את הרגל ושהם עצמם נותנים אחריות רק לטלויזיות שנרכשו החל מ 2017
(יש לי הקלטה של השיחה)
פשוט לא יאומן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט לקחת את כל הגנבים והרמאים האלה , שיש במדינה הזאת בשפע ולזרוק את כולם לים
@ranush77
·
אין בזה שום דבר חדש...
https://www.hometheater.co.il/vt323399.html
https://www.hometheater.co.il/vt320711.html
https://www.hometheater.co.il/vt317144.html
·
אין בזה שום דבר חדש...
https://www.hometheater.co.il/vt323399.html
https://www.hometheater.co.il/vt320711.html
https://www.hometheater.co.il/vt317144.html
יורוקום פשטו את הרגל בסוף 2016. החברה החדשה אמורה לתת שירות לכל מוצר באחריות, אבל הם מתנערים מזה. להגיד שיש שירות החל מ 2017 זו בדיחה כח ב 2017 כבר לאנמכרו מסכי פנאסוניק באחריות יורוקום. מציע שתנסה לפנות לחנות ממנה רכשת ואם לא עוזר תאיים לתבוע אותם. זו בעיה שלהם
קצת נסחפת עם הכותרת. טלויזיות מצוינות ותמיד היו כך. ה OLED שלהם מהטובים בנמצא. ממילא מי שקונה היום מקבל אחריות מיבואן אחר, לא מיורוקום שכאמור כבר לא רלבנטיים. מצער שכך קרה לך, אבל תוכל להתנחם בכך שנתקעת עם טלויזיה שיבואנה פשט את הרגל ולא עם דירה שהקבלן פשט את הרגל באמצע הבניה.
לא הגזמתי בכלל. פנסוניק העולמית אמורה לפקח מי משווק את המוצרים שלהם בדומה לבעל רשת שנותן זכייונות.
וכן אני מתנחם בכך שזה לא קרה לי עם דירה. מצד שני בחיים לא אכנס להרפתקה המטופשת שנקראת דירה עם משכנתא
שזה האדיוטיזם של מעמד הביניים
מעבר לזה, לא נהניתי בכלל מהטלויזיה הזאת. האודיו שלה פשוט פח. והתמונה גם לא משהו. בתפריטים שלה אפילו אין חזרה להגדרות יצרן.
אני בחיים לא אתקרב יותר לפנסוניק. גם אם יתנו לי בחינם. רק סמסונג
וכן אני מתנחם בכך שזה לא קרה לי עם דירה. מצד שני בחיים לא אכנס להרפתקה המטופשת שנקראת דירה עם משכנתא
מעבר לזה, לא נהניתי בכלל מהטלויזיה הזאת. האודיו שלה פשוט פח. והתמונה גם לא משהו. בתפריטים שלה אפילו אין חזרה להגדרות יצרן.
אני בחיים לא אתקרב יותר לפנסוניק. גם אם יתנו לי בחינם. רק סמסונג
@mescaline
·
אתה מצחיק
מה זה לא גנבים ולא רמאים? פשטו את הרגל - היו צריכים לדאוג ללקוחותיהם ולדאוג שנותנת האחריות החדשה תתן אותה כמו שצריך. באותה מידה קבלן שפשט את הרגל והשאיר את הקונים בבור של מאות אלפי שח גם לא גנב
·
אתה מצחיק
מה זה לא גנבים ולא רמאים? פשטו את הרגל - היו צריכים לדאוג ללקוחותיהם ולדאוג שנותנת האחריות החדשה תתן אותה כמו שצריך. באותה מידה קבלן שפשט את הרגל והשאיר את הקונים בבור של מאות אלפי שח גם לא גנב
נערך לאחרונה על ידי ranush77 ב 23/10/2019 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
פשטו את הרגל, החליפו לי בזמנו פלזמה בלי שאלות.
יש לי 2 פלזמות, אחת בת עשר ועובדת כמו שעון יפני
יש לי 2 פלזמות, אחת בת עשר ועובדת כמו שעון יפני
·ranush77 כתב:@mescaline
·
אתה מצחיק
מה זה לא גנבים ולא רמאים? פשטו את הרגל - היו צריכים לדאוג ללקוחותיהם ולדאוג שנותנת האחריות החדשה תתן אותה כמו שצריך. באותה מידה קבלן שפשט את הרגל והשאיר את הקונים בבור של מאות אלפי שח גם לא גנב...
אתה יותר מצחיק,
איך אתה רוצה שבנאדם שבית המשפט החליט שהחברה שלו תיכנס לפירוק ידאג ללקוחות שהיו לו בעבר בעוד שכל חבשונותיו וחברותיו האחרות כבולות באזיקים
והוא בכל זאת כן דאג לחברה זמנית שתיתן שרות
·אנשי יורוקום לא קמו יום בהיר למציאות של פשיטת רגל. הם ידעו שלשם זה הולך. הרבה פעמים החברה/אדם עצמו יוזם פשיטת רגל. אז איך אתה יודע שלא כך הוא הדבר? לפי כיוון המחשבה שלך כל נותן שרות שפושט רגל - בין אם זה קבלן, נותן אחריות או בעל מקצוע אחר שפושט רגל צריך להבין אותו ולהסיר ממנו אחריות. פשיטת רגל זה האופציה של הרמאים והגנבים לא לשלם ולהסיר מעצמם אחריות. נ.ב אתה מקורב ליורוקום במקרה?mescaline כתב:·......
אתה יותר מצחיק,
איך אתה רוצה שבנאדם שבית המשפט החליט שהחברה שלו תיכנס לפירוק ידאג ללקוחות שהיו לו בעבר בעוד שכל חבשונותיו וחברותיו האחרות כבולות באזיקים
והוא בכל זאת כן דאג לחברה זמנית שתיתן שרות...
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
·ranush77 כתב:וכן אני מתנחם בכך שזה לא קרה לי עם דירה. מצד שני בחיים לא אכנס להרפתקה המטופשת שנקראת דירה עם משכנתא
...
יש לך את זה בקצת יותר מתנשא הוד רוממותו ?
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
עזוב מתנשא, הוא מתבכיין על כך שחברה פשטה רגל והוא נדפק מזה, חושב שהחיים דבש ללא קשיים בעיות בלת"מים והפתעות לא רצויות. כמובן גם על הדרך להכפיש את פנסוניק, העיקר להראות שהוא נלחם בחזרה בתחנות רוח. החיילים שלו אני מניח אמורים להשמע לפקודה שלו ולא להתקרב אליהם. אני מניח שהחיילים הם אידיוטים ממעמד הביניים, כי רק אידיוט יקשיב לו אחרי שהוא כותב את הנימוקים ההזוים שלו.
יש הרבה אמת והבנה למה שהוא מרגיש ומבטא כאן. אך היחס והתגובה שלו לנושא זה יותר גרוע ממה שהוא מתלונן עליו. יש פשיטות רגל שיותר דופקות אנשים ומשפחות שלמות מאשר מוצר ששוה בקושי 700 שקל (אלקטרוניקה). העיקר שכולנו נשקיע את הזמן שלנו בלקרוא על האובדן הזה, וכן, צדק מי שרשם, פשיטת רגל של חברת בנייה שמוכרת מוצר "קצת" יותר יקר, זה משהו שבאמת מצדיק את האמפטיה וההזדהות שלנו, זה מפיל משפחות.
יש הרבה אמת והבנה למה שהוא מרגיש ומבטא כאן. אך היחס והתגובה שלו לנושא זה יותר גרוע ממה שהוא מתלונן עליו. יש פשיטות רגל שיותר דופקות אנשים ומשפחות שלמות מאשר מוצר ששוה בקושי 700 שקל (אלקטרוניקה). העיקר שכולנו נשקיע את הזמן שלנו בלקרוא על האובדן הזה, וכן, צדק מי שרשם, פשיטת רגל של חברת בנייה שמוכרת מוצר "קצת" יותר יקר, זה משהו שבאמת מצדיק את האמפטיה וההזדהות שלנו, זה מפיל משפחות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
הטלויזיה עלתה בזמנו 3000 שח לא 700 שח. אתה מוזמן לנגב את הדמעות שלך בעצמך אני לא מתבכיין. אדיוט. זה פורום טלויזיות וזו התנהלות לא תקינה לא רק של יורוקום אלא גם של פנסוניק שלא מפקחת על נותני השרות שלה. מלבד זו הטלויזיה גרועה מאד כמו שציינתי. הכפשתי כן זו דעתי. מצטער על חצי הדקה שהשקעת בקריאהice2k כתב:עזוב מתנשא, הוא מתבכיין על כך שחברה פשטה רגל והוא נדפק מזה, חושב שהחיים דבש ללא קשיים בעיות בלת"מים והפתעות לא רצויות. כמובן גם על הדרך להכפיש את פנסוניק, העיקר להראות שהוא נלחם בחזרה בתחנות רוח. החיילים שלו אני מניח אמורים להשמע לפקודה שלו ולא להתקרב אליהם. אני מניח שהחיילים הם אידיוטים ממעמד הביניים, כי רק אידיוט יקשיב לו אחרי שהוא כותב את הנימוקים ההזוים שלו.
יש הרבה אמת והבנה למה שהוא מרגיש ומבטא כאן. אך היחס והתגובה שלו לנושא זה יותר גרוע ממה שהוא מתלונן עליו. יש פשיטות רגל שיותר דופקות אנשים ומשפחות שלמות מאשר מוצר ששוה בקושי 700 שקל (אלקטרוניקה). העיקר שכולנו נשקיע את הזמן שלנו בלקרוא על האובדן הזה, וכן, צדק מי שרשם, פשיטת רגל של חברת בנייה שמוכרת מוצר "קצת" יותר יקר, זה משהו שבאמת מצדיק את האמפטיה וההזדהות שלנו, זה מפיל משפחות....
שיורוקום פעלו הם היו חוד החנית של פנסוניק אז לאמר שפנסוניק לא פיקחה על נותן השרות שלה זה ממש בורות
אתה מבין שהחברה נסגרה? איך תרצה שפנסוניק תפקח עליה? מפקד יכול לפקד על חייל שמת לו?!
אולי הטענה באמת צריכה להיות מופנת לפנסוניק העולמית שלא דואגת ללקוחות העבר שלה בעקיפין
אבל מפה ולאמר שהיא לא מפקחת על יורוקום או שיורוקום גנבים ושאר התיאורים שהדבקת להם זה פשוט מראה כמה הראיה שלך צרה בנושא.
אין לי קשר ליורוקום, אין לי גם טלויזיה של פנסוניק כן היתה לי בעבר VT60 ולאמר שפנסוניק זה מסכים גרועים... לא... זה נראה לי הכי טוב שהיה בזמנו.
אתה מבין שהחברה נסגרה? איך תרצה שפנסוניק תפקח עליה? מפקד יכול לפקד על חייל שמת לו?!
אולי הטענה באמת צריכה להיות מופנת לפנסוניק העולמית שלא דואגת ללקוחות העבר שלה בעקיפין
אבל מפה ולאמר שהיא לא מפקחת על יורוקום או שיורוקום גנבים ושאר התיאורים שהדבקת להם זה פשוט מראה כמה הראיה שלך צרה בנושא.
אין לי קשר ליורוקום, אין לי גם טלויזיה של פנסוניק כן היתה לי בעבר VT60 ולאמר שפנסוניק זה מסכים גרועים... לא... זה נראה לי הכי טוב שהיה בזמנו.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
נכון מאוד.
פשטו רגל .
ומי נותן שרות במקומם ?
אלטרוניקס פרו
...
פשטו רגל .