לקראת קניה של טלויזיה 65' ואני בדילמה בין 2 דגמים. אשמח לעזרה
שלום רב. אני מתכנן לקנות טלויזיה 65' לקראת כניסה לדירה חדשה. תקציב באזור 3500 שח.
ההתלבטות שלי היא בין 2 הדגמים הבאים:
samsung-ue65ru7400
Lg-65um7340
צופה בעיקר בכדורגל אז חשוב שתיהיה חווית צפיה ומשתמש גם בPS4.
מעבר לזה אני לא מבין בטלויזיות חכמות , בעיקרון מעדיף שתיהיה אפשרות מובנת לחיבור WIFI , תתמוך בעברית ויהיה יוטיוב,נטפליקס,תצוגה של הטלפון על הטלויזיה ואולי גם אפשרות להוריד תוכנות נוספות. אז איזה מבין ה-2 יותר ידידותית מהבחינה הזאת?
תודה.
ההתלבטות שלי היא בין 2 הדגמים הבאים:
samsung-ue65ru7400
Lg-65um7340
צופה בעיקר בכדורגל אז חשוב שתיהיה חווית צפיה ומשתמש גם בPS4.
מעבר לזה אני לא מבין בטלויזיות חכמות , בעיקרון מעדיף שתיהיה אפשרות מובנת לחיבור WIFI , תתמוך בעברית ויהיה יוטיוב,נטפליקס,תצוגה של הטלפון על הטלויזיה ואולי גם אפשרות להוריד תוכנות נוספות. אז איזה מבין ה-2 יותר ידידותית מהבחינה הזאת?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@oshriv
·
מבחינת סמארט שתיהן בערך באותה רמה, אבל מערכות ההפעלה שונות - ומהוות עניין של טעם בנוגע לאיזו מהן עדיפה.
מבחינת איכות תמונה, הסמסונג עם פאנל VA, ה-LG עם פאנל IPS. מעבר לזה הן אמורות להיות ברמה דומה, שני הדגמים הם דגמי כניסה של החברות.
·
מבחינת סמארט שתיהן בערך באותה רמה, אבל מערכות ההפעלה שונות - ומהוות עניין של טעם בנוגע לאיזו מהן עדיפה.
מבחינת איכות תמונה, הסמסונג עם פאנל VA, ה-LG עם פאנל IPS. מעבר לזה הן אמורות להיות ברמה דומה, שני הדגמים הם דגמי כניסה של החברות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@oshriv
·
כן, כן ולא נראה לי. הן שונות, ולכל אחת כנראה יש את היתרונות שלה, אבל בגדול שתיהן טובות.
בכל אופן, זה לא אנדרויד, כמות האפליקציות הזמינות בחנויות היא לא ענקית כמו עם אנדרויד.
·
כן, כן ולא נראה לי. הן שונות, ולכל אחת כנראה יש את היתרונות שלה, אבל בגדול שתיהן טובות.
בכל אופן, זה לא אנדרויד, כמות האפליקציות הזמינות בחנויות היא לא ענקית כמו עם אנדרויד.
@oshriv
·
קודם על מצתרף 100% לכל מה שארתור רשם.
אוסיף רק, שאני אישית במקרה של 2 טלויזיות מאוד דומות (כמו פה), במחיר דומה, הייתי הולך על ה-LG (למרות שיש לי עצמי סמסונג בבית).
וזה בגלל השירות/אחריות המעולים שיש להם בארץ.
בניגוד לסמסונג, שהם ההפך הגמור בשירות/אחריות בארץ.
·
קודם על מצתרף 100% לכל מה שארתור רשם.
אוסיף רק, שאני אישית במקרה של 2 טלויזיות מאוד דומות (כמו פה), במחיר דומה, הייתי הולך על ה-LG (למרות שיש לי עצמי סמסונג בבית).
וזה בגלל השירות/אחריות המעולים שיש להם בארץ.
בניגוד לסמסונג, שהם ההפך הגמור בשירות/אחריות בארץ.
הייתי באותה התלבטות בדיוק בין המסכים, קיבלתי אתמול את ה-65um7340, הרבה בזכות המידע מ-mdk_25 ומלראות את המסכים באולמות תצוגה.
בתאכלס קיבלתי מה שציפיתי לקבל במחיר הזה לפאנל IPS. חזקה מאוד לצפייה מכל זוית בסלון והתמונה עדיין ברורה. חלשה מאוד בקונטרסט כשהחדר חשוך, שחורים גרועים מאוד. כאמור לא שונה ממה שקראתי קודם.
בתאכלס קיבלתי מה שציפיתי לקבל במחיר הזה לפאנל IPS. חזקה מאוד לצפייה מכל זוית בסלון והתמונה עדיין ברורה. חלשה מאוד בקונטרסט כשהחדר חשוך, שחורים גרועים מאוד. כאמור לא שונה ממה שקראתי קודם.