שלום לכולם.
ברשותי אונקיו 636 עם זוג סרווין E712 וסאב של סרווין 10'
הסרווין החליפו AR 310 וההחלפה ככל הנראה כדאית מאחר ועתה אני שומע לא מעט צלילים שלא הצלחתי להפיק ב- AR.
העניין הוא שאיני סגור על כוונון הרמקולים מול הסאב. איני יודע מה נכון לעשות מבחינת ההגדרות ברסיבר, האם כדאי לחתוך את הסאב? את הקדמיים? אני רוצה להפיק את המירב מהמכלול שציינתי.
אודה לסיוע
כיוונון של שמע באונקיו עם סרווין
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
בגדול אתה צריך לכוון את חוגת הקרוס בסאב עד הסוף, ולחתוך ב80 hr ברסיבר.
אם אתה רוצה שרוב התדר הנמוך יצא מהרמקולים אז תוריד את הקרוס ברסיבר ל60 וכן הלאה..ואם הפוך אז תעלה את הקרוס ברסיבר ל100
תשחק עם הקרוס ומה שנישמע לך הכי טוב זה המיטב.
אם אתה רוצה שרוב התדר הנמוך יצא מהרמקולים אז תוריד את הקרוס ברסיבר ל60 וכן הלאה..ואם הפוך אז תעלה את הקרוס ברסיבר ל100
תשחק עם הקרוס ומה שנישמע לך הכי טוב זה המיטב.
@zion1234
·
תודה. לחתוך עד הסוף בסאב זה אומר לכיוון הנמוך ביותר? או לתדר הגבוה ביותר?
ולגבי הקדמיים שאני מרגיש שאינם מנוצלים, האם בכל זאת לחתוך שם? או להשאיר את המצב שלהם בהגדרות על full band? מה ההבדל בין המצבים?
·
ולגבי הקדמיים שאני מרגיש שאינם מנוצלים, האם בכל זאת לחתוך שם? או להשאיר את המצב שלהם בהגדרות על full band? מה ההבדל בין המצבים?
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
לגבוהה ביותר.YnonMauda כתב:@zion1234
·
ולגבי הקדמיים שאני מרגיש שאינם מנוצלים, האם בכל זאת לחתוך שם? או להשאיר את המצב שלהם בהגדרות על full band? מה ההבדל בין המצבים?...
אם אתה מרגיש שהם לא מנוצלים מספיק תוריד את הקרוס ל60 זה יחתוך אליהם יותר תדרים נמוכים(יותר באס) אבל לא תמיד זה נישמע טוב.
הכל תלוי באוזן שלך