מחפש סטרימר עד 500 ש"ח
-
yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הסטרימר הקשיש שהיה לי מסוג אקסטרימר הלך לעולמו....
איזה מזרימדיה אתם ממליצים?
אפשר מבחינתי להזמין מחנויות אינטרנטיות....
איזה מזרימדיה אתם ממליצים?
אפשר מבחינתי להזמין מחנויות אינטרנטיות....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
yuria
- חבר מביא חבר

הסטרימר מחובר לדיסק קשיח שבו הסרטים והאודיו מועבר דרך ה-ARC מהמסך אל הרסיבר.
אין לי גישה נוחה לכניסת הUSB במסך
אין לי גישה נוחה לכניסת הUSB במסך
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
בגדול שתי האופציות הפופולריות היום זה השיאומי MIBOX שזול מהתקציב שלך ו NVIDIA SHIELD שמעבר לתקציב שלך וגם אמור לצאת דגם חדש בימים הקרובים.
שניהם נוחים מאוד ומופעלים ע"י אנדרואיד TV. שניהם גם יאפשרו לך אם תחליט להצטרף לרוב שירותי הטלוויזיות הפופולריים (סטינג, סלקום TV ועוד). שניהם תומכים בנטפליקס עם רישיון אם תרצה להצטרף מתישהוא וכמובן באפליקציות אודיו כמו ספוטיפיי, דיזר ואחרים.
אופציה אחת לניגון זה להתקין קודי על אחד מהם וגם אז יש לך אפשרות לממשק טוב יותר (עטיפות, תקציר וכו'..).
עוד אופציה זה להתקין עליו אפליקציה של נגן כדוגמת VLC ואחרים ולקבל ממשק דומה לאקסטרימר (כלומר סתם רשימה של קבצים)
יש גם אופציה לא לקנות סטרימר ולשקול להתקין על איזה מחשב בבית שרת פלקס, אליו לחבר את הדיסק וממחשב השרת להזרים לטלוויזיה (יש בטלוויזיה אפליקציה מתאימה). זה ממש לא מסובך (בהנחה שיש לך מחשב כזה ושהטלוויזיה מחוברת בחיבור קווי לאותה רשת).
מה שכן, אם תרצה להזרים ל MI BOX תצטרך מתאם רשת ל USB כי אין לו כניסת רשת, רק כניסת USB אחת. אם הוייפי חזק אצלך ועם פס רחב תוכל לוותר גם על זה.
שניהם נוחים מאוד ומופעלים ע"י אנדרואיד TV. שניהם גם יאפשרו לך אם תחליט להצטרף לרוב שירותי הטלוויזיות הפופולריים (סטינג, סלקום TV ועוד). שניהם תומכים בנטפליקס עם רישיון אם תרצה להצטרף מתישהוא וכמובן באפליקציות אודיו כמו ספוטיפיי, דיזר ואחרים.
אופציה אחת לניגון זה להתקין קודי על אחד מהם וגם אז יש לך אפשרות לממשק טוב יותר (עטיפות, תקציר וכו'..).
עוד אופציה זה להתקין עליו אפליקציה של נגן כדוגמת VLC ואחרים ולקבל ממשק דומה לאקסטרימר (כלומר סתם רשימה של קבצים)
יש גם אופציה לא לקנות סטרימר ולשקול להתקין על איזה מחשב בבית שרת פלקס, אליו לחבר את הדיסק וממחשב השרת להזרים לטלוויזיה (יש בטלוויזיה אפליקציה מתאימה). זה ממש לא מסובך (בהנחה שיש לך מחשב כזה ושהטלוויזיה מחוברת בחיבור קווי לאותה רשת).
מה שכן, אם תרצה להזרים ל MI BOX תצטרך מתאם רשת ל USB כי אין לו כניסת רשת, רק כניסת USB אחת. אם הוייפי חזק אצלך ועם פס רחב תוכל לוותר גם על זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@yuria
·
במידה ומספיק לך קודי, אז ה-Odroid N2 עם CoreELEC יהיה אופציה טובה. הוא לא כולל חיבור אלחוטי במידה וזה חשוב, אבל יש לו חיבור רשת 1גיגה.
https://www.hometheater.co.il/vp2987733#2987733
·
במידה ומספיק לך קודי, אז ה-Odroid N2 עם CoreELEC יהיה אופציה טובה. הוא לא כולל חיבור אלחוטי במידה וזה חשוב, אבל יש לו חיבור רשת 1גיגה.
https://www.hometheater.co.il/vp2987733#2987733
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@yuria
·
אתה בטח קנית את ה S שאני לא מכיר, אבל לי יש את הרגילים (הדגם הישן יותר) ו PASSTHROUGH בעייתי כמו גם שינוי קצב הרענון בהתאם לתוכן.
הקודי מאפשר את זה בקלות דרך ההגדרות ולהתקין אותו זה ממש לא בעיה. מתוך גוגל פליי, כמה הגדרות קטנות וזהו.
לא ניסיתי אותו עם דיסק חיצוני כמקור (כי אני מזרים דרך שרת פלקס וריפוזיטורי של פלקס על הקודי), אבל אני מניח שלא תהיה בעיה גם להגדיר את ממשק הסרטים שלו.
·
אתה בטח קנית את ה S שאני לא מכיר, אבל לי יש את הרגילים (הדגם הישן יותר) ו PASSTHROUGH בעייתי כמו גם שינוי קצב הרענון בהתאם לתוכן.
הקודי מאפשר את זה בקלות דרך ההגדרות ולהתקין אותו זה ממש לא בעיה. מתוך גוגל פליי, כמה הגדרות קטנות וזהו.
לא ניסיתי אותו עם דיסק חיצוני כמקור (כי אני מזרים דרך שרת פלקס וריפוזיטורי של פלקס על הקודי), אבל אני מניח שלא תהיה בעיה גם להגדיר את ממשק הסרטים שלו.
-
yuria
- חבר מביא חבר

בעקבות בעיית של שלט שלא מפעיל את הסטרימר של שיואמי נאלצתי להחזיר את הסטרימר כי לא הצלחתי לשחזר להגדרות יצרן.
הפורומים מלאים בבעיות שלט לסטרימר של שיואמי....
כעת מה מומלץ כמובן בתקציב של עד כ-700 ש"ח?
כעת מה מומלץ כמובן בתקציב של עד כ-700 ש"ח?
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
גם אני די מאוכזב ממנו בעיקר בגלל בעיית פורמטי האודיו שהוא לא מאפשר.yuria כתב:בעקבות בעיית של שלט שלא מפעיל את הסטרימר של שיואמי נאלצתי להחזיר את הסטרימר כי לא הצלחתי לשחזר להגדרות יצרן.
כעת מה מומלץ כמובן בתקציב של עד כ-700 ש"ח?...
הזמנתי מאמאזון גרמניה את הנווידיה החדש עלות של 240 יורו כולל הכל.·