נחשפו בטעות באמזון וב-NewEgg - בקרוב יושקו דגמי ה-NVidia Shield החדשים לשנת 2019 שיכילו בין השאר כוח עיבוד משופר, תמיכה ב-Dolby Vision HDR, ועיצובים מעניינים בצורת סטרימר גלילי ושלט משולש.

·Batnun כתב:קצת מאכזב שארבע וחצי שנים אחרי שיצא הדגם הראשון והם משפרים את הביצועים רק ב-25%...
Batnun
....
נו באמת...istarmini כתב:חוץ מתמיכה בדולבי וויזן (שאת בעלי המקרנים זה לא ממש מענין) מי צריך שיפורים בכח עיבוד ? מה שיש היום לא מספיק ?...

·Batnun כתב:נו באמת.........
מאותן הסיבות שסמארטפון מלפני 4.5 שנים כבר לא מספיק חזק.
הגירסאות האחרונות של מערכת ההפעלה הן כבדות יותר, היישומים והפורמטים החדשים דורשים יותר משאבים, וכמובן לא לשכוח שה-Nvidia Shield TV משווק גם כמכשיר למשחקים, ולצורך זה כל תוספת כוח עיבוד תהיה שימושית (במיוחד משחקים ב-4K).
Batnun
....
מאוד פשוט - במכשיר בלוריי אפשר לצפות בבלוריי. כמו כן, ה-Nvidia Shield TV קטן יותר ומערכת ההפעלה שלו היא אנדרואיד, מה שמאפשר לו לתמוך במבחר גדול של אפליקציות.bo55554r כתב:לא מובן לי מה הבדל בין NVidia Shield ל- בלו ריי פנסוניק 820 ? לדוגמא
אני צופה בנפליקס +אמזון והמון סרטים ב- USB
כאשר HDMI 1 לרסיבר לאטמוס/DTX X ושני לטלוויזיה לתמונה
איזה מכשיר אני צריך לקבל איכות תמונה וסאונד טובה יותר ?...
אבל האם יש ל- Nvidia Shield TV יכולות כיול תמונה , Upscaling , המרת סאונד איכותי ולמה ?Batnun כתב:מאוד פשוט - במכשיר בלוריי אפשר לצפות בבלוריי. כמו כן, ה-Nvidia Shield TV קטן יותר ומערכת ההפעלה שלו היא אנדרואיד, מה שמאפשר לו לתמוך במבחר גדול של אפליקציות.......
Batnun
....
קודם כל, יש upscaling ל-4K.bo55554r כתב:אבל האם יש ל- Nvidia Shield TV יכולות כיול תמונה , Upscaling , המרת סאונד איכותי ולמה ?
איזה יתרונות יש ל- Nvidia Shield TV מול מחשב ? שיש לו 16 GB זיכרון RAM ,מערכות מקודדים ונגנים רבים .
3GB זיכרון RAM זה עלוב מאוד ובסלולר שהיה לי לפני 5 שנים זה לא הספיק לפתוח דפדפן .
ככה שאני לא רואה שום יתרון איכותי למכשיר שעולה 200$ מול מחשב ( גם שיוצר לפני 5 שנים + ) ?
לאדם שרוצה לראות ולשמוע סרטים איכותי .
בפועל הסלולר שיש לי עם 8GB זיכרון שגם זה מעט ,חזק יותר מהמכשיר הזה של NVIDIA
ותמיד תזכור NVIDIA חברה יקרה מאוד שעובדת על מאות אחוזים רווח
ורק זה צועק להיזהר מהמוצר הזה .
כי אין בו שום איכות .
לא מובן איך אנשים קונים ברבבות אלפי ש"ח מערכות סאונד ורמקולים +כבלים ובסוף הורסים הכל עם מכשיר שלא יכול לבצע
Upscaling איכותי ל- 4K וגם לא 1080P , כי המעבד שלו חלש , הזכרון RAM בקושי קיים .
אין שום מילה של היצרן שמחוייב לאיכות כלשהי במוצר הזה , התחיבות לתקנים...

·Batnun כתב:קודם כל, יש upscaling ל-4K.......
איזה סלולרי היה לך לפני 5 שנים שלא הספיק לו 3GB זיכרון כדי לפתוח דפדפן? יצרן ודגם בבקשה![]()
כמות כזאת של זיכרון מספיקה גם לפתוח דפדפן גם על Windows 10.
אף אחד לא אומר לך לא לרכוש מחשב עם 16GB ולחבר אותו לטלויזיה, תרגיש חופשי.
אנוידיה "חברה יקרה מאוד שעובדת על מאות אחוזים רווח ורק זה צועק להיזהר מהמוצר הזה כי אין בו שום איכות". מה זה אומר? החברות האחרות מוכרות בלי רווח? מוצרים יקרים "אין בהם איכות"?![]()
אין התחייבות לאיכות? אין התחייבות לתקנים?... אתה יכול לתת דוגמאות או שאתה סתם זורק סיסמאות?
הנתונים הטכניים של המוצר כוללים רשימה ארוכה של תקנים שנתמכים. די לדבר שטויות.
Batnun
....