הארד דיסק לא מסתובב
שלום לכולם.
לאחרונה אני מגלה שכשאני מפעיל את המחשב ניתנת לי שגיאת BOOT, שפתחתי את המחשב גיליתי שההארד דיסק לא מתחיל לעבוד, זה תמיד מסתדר אחרי כמה RESETIM
ההארק דיסק MAXTOR דיי חדש משהו כמו 4 חודשים.
האם יודעם מישהו נתקל בבעיה דומה?
חשוב לציין שהוא כן מקבל זרם מהמחשב.אני פוחד שהוא הגיע לקץ חיו בטרם עת.
זה מאוד חשוב, יש שם 250 GB עם המון חומר מהעבודה והחיים שלי.
תודה מראש
לאחרונה אני מגלה שכשאני מפעיל את המחשב ניתנת לי שגיאת BOOT, שפתחתי את המחשב גיליתי שההארד דיסק לא מתחיל לעבוד, זה תמיד מסתדר אחרי כמה RESETIM
ההארק דיסק MAXTOR דיי חדש משהו כמו 4 חודשים.
האם יודעם מישהו נתקל בבעיה דומה?
חשוב לציין שהוא כן מקבל זרם מהמחשב.אני פוחד שהוא הגיע לקץ חיו בטרם עת.
זה מאוד חשוב, יש שם 250 GB עם המון חומר מהעבודה והחיים שלי.
תודה מראש
רצוי באמת להחליף ולא להסתכן.
יצא לי להיתקל בהארדיסק חדש מאוד (שימוש של כמה שבועות) שבאמצע הכנת Ghost פשוט שבק חיים, והיה מזוהה ולא מזוהה לסירוגין במחשבים שונים. החלפנו לו לוח בלוח זהה מ-HD תקין מאותו הדגם ובזה נפתרה הבעיה, כך שאם במסגרת האחריות יחליפו את כל ה-HD, עדיף, אבל סביר להניח שאפשר להסתפק גם בתיקון שכולל החלפת הלוח (פתרון שגם שומר על המידע הקיים בהארדיסק בלי צורך לפרמט..), אם זה מה שיוצע.
יצא לי להיתקל בהארדיסק חדש מאוד (שימוש של כמה שבועות) שבאמצע הכנת Ghost פשוט שבק חיים, והיה מזוהה ולא מזוהה לסירוגין במחשבים שונים. החלפנו לו לוח בלוח זהה מ-HD תקין מאותו הדגם ובזה נפתרה הבעיה, כך שאם במסגרת האחריות יחליפו את כל ה-HD, עדיף, אבל סביר להניח שאפשר להסתפק גם בתיקון שכולל החלפת הלוח (פתרון שגם שומר על המידע הקיים בהארדיסק בלי צורך לפרמט..), אם זה מה שיוצע.
גם לי תקלה ב-HD של מקסטור 250 ג"ב. במחשבי מותקנים 2 כאלה, ואחד מהם מפסיק לתפקד מידי פעם. אני מוציא אותו מהמחשב, מקרר אותו ושוב מחברו ולאחר זמן מה הוא שוב מפסיק לתפקד. יש לציין ששניהם נרכשו באותו יום והם חדשים באופן יחסי.
The Black Wax
תודה על העצות.
היום הלכתי ל KSP שבמזל מאוד קרובה לעבודה שלי ורכשתי HD נוסף זהה. MAXTOR 250GB
את הגיבויים סיימתי תודה לאל..
ROEEK אני אנסה את מה שאמרת לי,
את המחשב הוצאתי למקום מאוורר יותר ואבדוק את התפקוד שלו כרגע..
ב BIOS אין בעיה כל שהיא של הדגרת מתח.
החלפתי כבל מתח מהספק ועכשיו נראה מה יהיה.
תודה על העצות!!!
ד"א לכל המעוניין KSP, לא הכי נחמדים בלשון המעטה.....
קצת חומר למחשבה
היום הלכתי ל KSP שבמזל מאוד קרובה לעבודה שלי ורכשתי HD נוסף זהה. MAXTOR 250GB
את הגיבויים סיימתי תודה לאל..
ROEEK אני אנסה את מה שאמרת לי,
את המחשב הוצאתי למקום מאוורר יותר ואבדוק את התפקוד שלו כרגע..
ב BIOS אין בעיה כל שהיא של הדגרת מתח.
החלפתי כבל מתח מהספק ועכשיו נראה מה יהיה.
תודה על העצות!!!
ד"א לכל המעוניין KSP, לא הכי נחמדים בלשון המעטה.....
קצת חומר למחשבה
life is a game, play it.
אני לא חושב שאתה חייב להסתיר את שם העסק. אם קיבלת חויית שירות גרועה, ואתה רוצה שנדע מזה, לפורום הזה יש כח צרכני לא קטן ולא פעם, בעקבות דברים שנרשמו כאן, בעלי עסקים שיפרו את השירות. אבל לפני כן, כדאי לשלוח מייל למנהלי הפורום בכל מקרה.
The Black Wax