עברתי והתאכזבתי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
scofield91 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עברתי לספק האינטרנט של הוט נט ה100 מגה שבתכלס מבדיקה שלי הוא בקושי מגרד את ה40 והאמת זה הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו פשוט מאכזב אני מבין שהמחיר נמוך וציפיתי לאינטרנט לא ואוו אבל לא ואוו זה בלשון המעטה האינטרנט זוחל בקושי זז והרבה פעמים היו תקלות פשוט אסון עקב כך חייב להחליף ספק עוד השבוע לפני שהוא מסתיים לו.מה הספק הכי מומלץ שאפשר לקבל עם המהירות הכי טובה?
יש לי תשתית של הוט ויש היום כל כך הרבה ספקים שאני לא באמת יודע במה לבחור אשמח לעזרה?
אם אפשר לציין ספק ומחיר ומה המהירות שלכם?באמת שאני מחפש כבר אינטרנט נורמלי לגלוש בו

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

איך אתה בודק את המהירות? איך אתה יודע שהבעיה בספק?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

scofield91 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@איינשטיין
·נכנסתי לאתר של הוט נט וגם לעוד אתרים אחרים שבודקים מהירות הממוצע יצא 45 פלוס מינוס

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

@scofield91
·

הכוונה הייתה למה אתה חושב שהבעיה בספק ולא בתשתית של הוט או לחילופין ברשת המקומית שלך וכו'? לא כזה סביר שהבעיה דווקא בספק. אם אתה רוצה אתה יכול לנסות את בזב"ל שנחשב ספק טוב ובחלק גדול מהמקרים עובד טוב עם תשתית הוט (הספק הכי טוב לתשתית הוט הוא הוטנט...).

לגבי בדיקות מהירות תבדוק אך ורק באתר של הספק (או בשרת speedtest של הספק) ו/או באתר של חברת התשתית. תקפיד לבדוק בחיבור קווי ישירות להוטבוקס ללא כל מכשיר אחר שמחובר לרשת וללא כל תוכנה אחרת שיכולה להשתמש ברשת. כדאי גם לבדוק בשעות שונות של היום, בתשתית הוט הרבה פעמים יש בעיות של עומס בשעות הרלוונטיות.

בנוסף שווה להכנס לממשק של ההוטבוקס ולהוציא את נתוני הקו (נדמה לי שזה תחת השם connection) ולשתף אותם כאן וננסה להבין האם הם תקינים.

scofield91 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@eran405
·היי תודה על התשובה,בעבר היה לי חברה אחרת זאתי עם התוכי חח ועבדה מצוין עד שהחלטתי לעבור מהם בגלל השירות שלהם והכל עבד שם חלק זה למה אני חושב שהספק הוא הבעייתי כאן

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”