איזה רסיבר הייתם קונים ולמה?
אז השאלה הזאת אולי תעזור לי לבחור איזה רסיבר אני צריך לקנות ואולי תעזור להרבה אנשים.
מה חשוב לכם בריסבר שלכם?
למה אני שואל את זה כי אני לא מוצא רסיבר ואני מפחד לקנות עוד אחד בסכום של 5K ומעלה ואז לגלות שהוא מוריד את הסאב(הכוונה שהסאב לא משתולל ומרוסן מאוד) היה לי דנון 4400 שקיבלתי עליו זיכוי מלא כי היה לו חלקים שנשרפו.
אני מחפש רסיבר עוצמתי שלא יגביל אותי בעוצמה לא לסאב ולא לרמקולים כמובן שתהיה לו מערכת הגנה.
אבל הדנון 4400 הגביל אותי בהכל! גם בעוצמה של הרמקולים וגם בעוצמה של הסאב כנראה שאני לא תפעלתי אותו נכון.
עכשיו הבלאק פריידי בפתח ואני רוצה להיות מכוון על כמה רסיברים שאולי יתאימו לי.
חשוב לי אטמוס ,עוד יציאה למקרן ושהוא ינגן עם אותם רמקולים כי הרי יש גם טלוויזיה ולא כל פעם אני פותח תמקרן אז חשוב שגם הטלוויזיה וגם המקרן יקבלו אותו הדבר,וכמובן כל פורמטי האודיו החדשים, חשוב גם יציאות HDMI מתקדמות, HDR10 ומעלה וכל הנוגע לזה דולבי וייזן וכו.
כרגע אני עם 7.1 שזה 3 רמקולים במה קידמית 2 סראונד מאחורה ו2 אטמוס בתקרה וסאב. כנראה אני יוסיף בהמשך אז צריך לפחות 9 ומעלה.
אני מתכנן לקנות 2 רסיברים אחד יכול להסתפק ב7.1 והשני 9.1 לפחות. כמובן שזה תלוי במחיר.
אשמח לעזרה שלכם. תקציב משתנה סביב ה10K
וכמובן חג סוכות שמח לכולם
מה חשוב לכם בריסבר שלכם?
למה אני שואל את זה כי אני לא מוצא רסיבר ואני מפחד לקנות עוד אחד בסכום של 5K ומעלה ואז לגלות שהוא מוריד את הסאב(הכוונה שהסאב לא משתולל ומרוסן מאוד) היה לי דנון 4400 שקיבלתי עליו זיכוי מלא כי היה לו חלקים שנשרפו.
אני מחפש רסיבר עוצמתי שלא יגביל אותי בעוצמה לא לסאב ולא לרמקולים כמובן שתהיה לו מערכת הגנה.
אבל הדנון 4400 הגביל אותי בהכל! גם בעוצמה של הרמקולים וגם בעוצמה של הסאב כנראה שאני לא תפעלתי אותו נכון.
עכשיו הבלאק פריידי בפתח ואני רוצה להיות מכוון על כמה רסיברים שאולי יתאימו לי.
חשוב לי אטמוס ,עוד יציאה למקרן ושהוא ינגן עם אותם רמקולים כי הרי יש גם טלוויזיה ולא כל פעם אני פותח תמקרן אז חשוב שגם הטלוויזיה וגם המקרן יקבלו אותו הדבר,וכמובן כל פורמטי האודיו החדשים, חשוב גם יציאות HDMI מתקדמות, HDR10 ומעלה וכל הנוגע לזה דולבי וייזן וכו.
כרגע אני עם 7.1 שזה 3 רמקולים במה קידמית 2 סראונד מאחורה ו2 אטמוס בתקרה וסאב. כנראה אני יוסיף בהמשך אז צריך לפחות 9 ומעלה.
אני מתכנן לקנות 2 רסיברים אחד יכול להסתפק ב7.1 והשני 9.1 לפחות. כמובן שזה תלוי במחיר.
אשמח לעזרה שלכם. תקציב משתנה סביב ה10K
וכמובן חג סוכות שמח לכולם
כנראה שלא הסתדרת עם הדנון כי לא ברור על איזו הגבלות ווליום
אתה מדבר. באס לא צריך לדפוק ולעשות חור בראש.
על כל פנים אולי תנסה מערכת כיול שונה ותרכוש ימהה 3080 .
למרות שלדעתי אודיסי עושה עבודה יותר טובה בכיול ולכן באופן
אישי הייתי הולך על מרנץ 7013 ונשאר עם עודף.
אתה מדבר. באס לא צריך לדפוק ולעשות חור בראש.
על כל פנים אולי תנסה מערכת כיול שונה ותרכוש ימהה 3080 .
למרות שלדעתי אודיסי עושה עבודה יותר טובה בכיול ולכן באופן
אישי הייתי הולך על מרנץ 7013 ונשאר עם עודף.
התחלתי לקרא את ההודעה שלך והדבר הראשון שעלה לי בראש - "יש לו דנון" ואז כתבת את זה, עוד קורבן המלצות פורום, עוד אחד שקפץ על ה"מציאה" - קופסא ענקית של רסיבר, מפרט של אנטרפרייז אך בתוך כל האריזה הזו שלל אכזבות.
בבחירת רסיבר או כל מגבר הדבר הכי קריטי מיבחינתי זה סאונד.
אם הסאונד הייחודי שלו לא נכנס לי טוב לאוזן זה לא משנה איזה פיצרים יש לו, איזו מערכת כיול יש לו, כמה אמינות יש לו ומה הביקורות עליו בכל הפורומים האודיופילים.
לדעתי הכי טוב מהרסיברים הנפוצים על המדף זה ימהה אך יש את הרמות הגבוהות יותר ומיד מרגישים זאת בסאונד שזה אנטם/ארקם/אינטגרה.
נסה לשמוע אותם, לא מחייב את הדגם עם ה9/11 ערוצים שאתה צריך, אלא לפחות שתבין את יכולות ההגברה
בבחירת רסיבר או כל מגבר הדבר הכי קריטי מיבחינתי זה סאונד.
אם הסאונד הייחודי שלו לא נכנס לי טוב לאוזן זה לא משנה איזה פיצרים יש לו, איזו מערכת כיול יש לו, כמה אמינות יש לו ומה הביקורות עליו בכל הפורומים האודיופילים.
לדעתי הכי טוב מהרסיברים הנפוצים על המדף זה ימהה אך יש את הרמות הגבוהות יותר ומיד מרגישים זאת בסאונד שזה אנטם/ארקם/אינטגרה.
נסה לשמוע אותם, לא מחייב את הדגם עם ה9/11 ערוצים שאתה צריך, אלא לפחות שתבין את יכולות ההגברה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לדעתי הבחירה צריכה להיות לפי מערכת הכיול ומספר הערוצים שאתה מעוניין להגביר.
אלו גם שני הדברים העיקריים שקובעים את רמת המחיר. כל השאר שטויות.
אין לי מושג על איזו הגבלת עוצמה אתה מדבר. יש לי דנון ואין לי שום בעיה של עוצמה.
יכול להיות שמשהו בכיול לא היה בסדר, יכול להיות שאתה יושב במקום לא אופטימלי מבחינת המיקום של הסאב (או הפוך), וכן יכול להיות
שהיתה לך בעיה במכשיר (אמרת שהיו בו רכיבים תקולים).
לפני שנה וחצי עברתי מאונקיו 929 לדנון 4400 שעלה לי פחות מחצי ממה שעלה ה 929.
שני רסיברים ״מאוד שונים״ אבל עם מערכת כיול זהה. תכלס התוצאה שאני מקבל בחדר מאוד דומה.
להגיד שהכל מושלם בדנון ? לא. אם היה לי כלב היתי נותן לו לאכול את השלט למשל .. הגדרות ברירת מחדל לפענוח מהגהינום ועוד שאר ירקות.
אבל אני זוכר כמה שרשורים היו פה על כרטיסי hdmi שנשרפו באונקיו .. אז קצת פרופורציות.
בכל מקרה, אם היה לך דנון ולא התחברת מאיזו סיבה שהיא אז אל תקנה דנון וכנראה גם לא מרנץ כי מדובר באותם מכשירים.
אלו גם שני הדברים העיקריים שקובעים את רמת המחיר. כל השאר שטויות.
אין לי מושג על איזו הגבלת עוצמה אתה מדבר. יש לי דנון ואין לי שום בעיה של עוצמה.
יכול להיות שמשהו בכיול לא היה בסדר, יכול להיות שאתה יושב במקום לא אופטימלי מבחינת המיקום של הסאב (או הפוך), וכן יכול להיות
שהיתה לך בעיה במכשיר (אמרת שהיו בו רכיבים תקולים).
לפני שנה וחצי עברתי מאונקיו 929 לדנון 4400 שעלה לי פחות מחצי ממה שעלה ה 929.
שני רסיברים ״מאוד שונים״ אבל עם מערכת כיול זהה. תכלס התוצאה שאני מקבל בחדר מאוד דומה.
להגיד שהכל מושלם בדנון ? לא. אם היה לי כלב היתי נותן לו לאכול את השלט למשל .. הגדרות ברירת מחדל לפענוח מהגהינום ועוד שאר ירקות.
אבל אני זוכר כמה שרשורים היו פה על כרטיסי hdmi שנשרפו באונקיו .. אז קצת פרופורציות.
בכל מקרה, אם היה לך דנון ולא התחברת מאיזו סיבה שהיא אז אל תקנה דנון וכנראה גם לא מרנץ כי מדובר באותם מכשירים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·tals79 כתב:@mescaline
·
הנושא הזה כל כך אינדיבדואלי- אני למשל הגעתי מרסיבר ימהה RXV-1800 ובמבחן ״עיוור״ בבדיקה שעשיתי בחנות - הכי אהבתי את הDenon/Marantz - וגם היום אני מרוצה מה X3400H שלי...
עזוב אותו הוא באובססיה מטורפת נגד המותג
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·itay123 כתב:טופז המנוח היה אומר במערכון הדגל שלו:
מה יש'כה מהאורנג'דה ?
אח שלי, תשחרר....
איך ישחרר ?
במידה וישחרר לא תהיה לו סיבה לקום בבוקר .
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני עם דנון 6500 מרוצה מאד,לא חסר כח בכלל,אני בתצורת רמקולים כמוך......
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
@GMTK
אני מאמין שלכל רסיבר נורמלי היום יש מערכת הגנה על ההגברה, והם אמורים לכבות את עצמם לפני שקורה נזק.
כמובן אם במקרה אתה מטגן אותו בתוך ארון סגור זה עניין אחר. במשך הזמן היה לי לפחות רסיבר אחד מכל חברת מיינסטרים, אף לא לאחד נשרפו חלקים, נראה לי די נדיר.
אני מאמין שלכל רסיבר נורמלי היום יש מערכת הגנה על ההגברה, והם אמורים לכבות את עצמם לפני שקורה נזק.
כמובן אם במקרה אתה מטגן אותו בתוך ארון סגור זה עניין אחר. במשך הזמן היה לי לפחות רסיבר אחד מכל חברת מיינסטרים, אף לא לאחד נשרפו חלקים, נראה לי די נדיר.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
היה לי yamaha ,
חברת חשמל עשתה לי טובה גדולה כשהפילה את החשמלמספר רב פעמים בלילה אחת.
עעד שהחזיר את נישמתו...
הלכתי על דנון 3400H
ואין יותר מאושר ממני כבר כמעט שנתיים:D
גם שם יש לו אטמוס ,
אין הנמכה של הסאב כפי שתארת ...
חברת חשמל עשתה לי טובה גדולה כשהפילה את החשמלמספר רב פעמים בלילה אחת.
עעד שהחזיר את נישמתו...
הלכתי על דנון 3400H
ואין יותר מאושר ממני כבר כמעט שנתיים:D
גם שם יש לו אטמוס ,
אין הנמכה של הסאב כפי שתארת ...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
@GMTK
מה הכוונה לא מוצא ? איפה ומה חיפשת ?
התצורה הנוכחית שלך היום לפי מה שאתה רושם היא 5.1.2 ואתה רוצה להוסיף עוד בהמשך.
ככה שכמו שציינת צריך 9 ערוצים מינימום.
ההיצע הקיים תחת 9 ערוצים לא כזה רחב ובמיוחד שצימצמת (ככל הנראה) את דנון מהמשוואה, מרנץ ייתכן וירדו מהפרק גם.
מה נשאר עוד מהמיינסטרים ?
למה צריך 2 רסיברים והאם התקציב הוא עבור שניהם ?
מה הכוונה לא מוצא ? איפה ומה חיפשת ?
התצורה הנוכחית שלך היום לפי מה שאתה רושם היא 5.1.2 ואתה רוצה להוסיף עוד בהמשך.
ככה שכמו שציינת צריך 9 ערוצים מינימום.
ההיצע הקיים תחת 9 ערוצים לא כזה רחב ובמיוחד שצימצמת (ככל הנראה) את דנון מהמשוואה, מרנץ ייתכן וירדו מהפרק גם.
מה נשאר עוד מהמיינסטרים ?
למה צריך 2 רסיברים והאם התקציב הוא עבור שניהם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
היה לי פיוניר 323 מהדיוטי שפשוט העיף לי את הסאב באוויר יכול להיות בגלל שאין תוכנת כיול . הייתה עוצמה והייתה הנאה מהסאב רעידות הכל מה שלא היה לי בדנון יכול להיות מאוד שלא כיוונתי אותו נכון. יותר מידי אופציות גורמות לכאב ראש.
אני לא שולל כי לא היה לי נסיון רב עם המוצר ומרוב יאוש פשוט לא נגעתי בו.
לא הייתה לי בעייה עם הצליל הייתה לי בעייה עם העוצמה.
הסאב הפסיק לרעוד בואו נגיד ככה שהיתי מדבר הייתי שומע את עצמי ברור מאוד
בעוצמה הוא הגביל אותי בלעלות בווליום למשל אם אני מגביר את הקידמים הווליום יורד בעוצמה עצמה נגיד אני מתחיל ברמקולים בפלוס 6 מגיע עד 70 הגברתי לפלוס 12 ברמקולים אני מקבל 50 בעוצמה עצמה. היה ממש מעצבן
לכן אני לא שולל ולכן אין לי בעייה לקנות שוב אבל אני רוצה לדעת שהבעיות שהיו לי היו רק אצלי..
שpb12u לא זז ברסיבר כזה זה מוזר עכשיו אין לי אותו חזר לאמזון או שיחזור אלי תקוע שם כבר יותר מ4 חודשים קיבלתי כבר תכסף חזרה.
אז אני לא שולל אף רסיבר פשוט אציף אותכם בהודעות עזרה פה
מעניין אותי למה זה עשה לי את זה.
אני אוהב שהסאב רועד מרעיד מרעיש ומשתולל עם הvsx323 הוא היה הולך לי אחורה ואז החלפתי רגליות בקיצור אני לא מאמין ש323 חזק יותר או יכול לתת סאונד יותר נקי ועוצמתי ממה שקרה לי ה4400 אכזב בגלל שלא ידעתי להשתמש בו
אני לא שולל כי לא היה לי נסיון רב עם המוצר ומרוב יאוש פשוט לא נגעתי בו.
לא הייתה לי בעייה עם הצליל הייתה לי בעייה עם העוצמה.
הסאב הפסיק לרעוד בואו נגיד ככה שהיתי מדבר הייתי שומע את עצמי ברור מאוד
בעוצמה הוא הגביל אותי בלעלות בווליום למשל אם אני מגביר את הקידמים הווליום יורד בעוצמה עצמה נגיד אני מתחיל ברמקולים בפלוס 6 מגיע עד 70 הגברתי לפלוס 12 ברמקולים אני מקבל 50 בעוצמה עצמה. היה ממש מעצבן
לכן אני לא שולל ולכן אין לי בעייה לקנות שוב אבל אני רוצה לדעת שהבעיות שהיו לי היו רק אצלי..
שpb12u לא זז ברסיבר כזה זה מוזר עכשיו אין לי אותו חזר לאמזון או שיחזור אלי תקוע שם כבר יותר מ4 חודשים קיבלתי כבר תכסף חזרה.
אז אני לא שולל אף רסיבר פשוט אציף אותכם בהודעות עזרה פה
מעניין אותי למה זה עשה לי את זה.
אני אוהב שהסאב רועד מרעיד מרעיש ומשתולל עם הvsx323 הוא היה הולך לי אחורה ואז החלפתי רגליות בקיצור אני לא מאמין ש323 חזק יותר או יכול לתת סאונד יותר נקי ועוצמתי ממה שקרה לי ה4400 אכזב בגלל שלא ידעתי להשתמש בו
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
בגלל חוסר ידע, לא זורקים כסף.
אפשר, אבל חבל...
תתעל אותו למקום אחר.
לא מאמין ש-4400 לא ידע לתת תוצאה טובה יותר מדגם נחות בהרבה ממנו.
בכל אופן, אם אתה בעניין של שגר ושכח, מניסיוני (ועם עוד כמה כאלה של חברים בפורום), עם הימהה מגיעים הכי מהר לתוצאה בלי יותר מדיי התעסקויות וכיוונים.
יחד עם זאת לא ענית למה צריך 2 רסיברים והאם התקציב משותף ?
לא הייתי שולל להישאר עם דנון שיתנו לך vfm גבוה יותר מאשר ימהה (מבחינת הערוצים - בטוח). אבל זה מחייב לקפוץ אל מישהו שתראה ותשמע במו אוזנייך איך עושים את זה נכון. ללכת לרסיברים שאינם המיינסטרים יהיה לך רק יותר קשה מבחינת תוכנות הכיול.
רק אומר שלעיתים עם האוכל בא התיאבון, אז אולי "צא ולמד" קצת בשביל שתוכל להפיק את המקסימום ממה שיש לך, נראה שזה חשוב לך.
אפשר, אבל חבל...
תתעל אותו למקום אחר.
בכל אופן, אם אתה בעניין של שגר ושכח, מניסיוני (ועם עוד כמה כאלה של חברים בפורום), עם הימהה מגיעים הכי מהר לתוצאה בלי יותר מדיי התעסקויות וכיוונים.
לא הייתי שולל להישאר עם דנון שיתנו לך vfm גבוה יותר מאשר ימהה (מבחינת הערוצים - בטוח). אבל זה מחייב לקפוץ אל מישהו שתראה ותשמע במו אוזנייך איך עושים את זה נכון. ללכת לרסיברים שאינם המיינסטרים יהיה לך רק יותר קשה מבחינת תוכנות הכיול.
רק אומר שלעיתים עם האוכל בא התיאבון, אז אולי "צא ולמד" קצת בשביל שתוכל להפיק את המקסימום ממה שיש לך, נראה שזה חשוב לך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@GMTK
הרסיבר מוציא אות לא מוגבר לסאב,
לכן אין שום קשר בין רסיבר חזק או לא, ובין עוצמת הסאב.
הדרך היחידה לקלקל את האות היוצא מהרסיבר אל הסאב היא להתחיל את הכיול כאשר הווליום של הסאב מכוון גבוה מידי.
אתה אוהב לשמוע יותר מידי חזק את הסאב, ומה לעשות, מטרת הכיול היא להביא את הסאב לנגן בעוצמה "הנכונה", זו שטכנאי הסאונד כיוון אליה.
אז מבחינתך, כנראה, הכיול מסרס את הסאב.
דווקא מבחינת הסאב, הכי קל לשנות את העוצמה כרצונך, לאחר הכיול.
תמיד ייתכן שהיה לך רסיבר תקול באיזו שהיא צורה, אבל גם ייתכן שפשוט לא ביצעת את צעדי הכיול כמו שצריך.
החל מהעמדת המיקרופון, ועד להבנה של תהליך הכיול וביצועו נכון.
הרסיבר מוציא אות לא מוגבר לסאב,
לכן אין שום קשר בין רסיבר חזק או לא, ובין עוצמת הסאב.
הדרך היחידה לקלקל את האות היוצא מהרסיבר אל הסאב היא להתחיל את הכיול כאשר הווליום של הסאב מכוון גבוה מידי.
אתה אוהב לשמוע יותר מידי חזק את הסאב, ומה לעשות, מטרת הכיול היא להביא את הסאב לנגן בעוצמה "הנכונה", זו שטכנאי הסאונד כיוון אליה.
אז מבחינתך, כנראה, הכיול מסרס את הסאב.
דווקא מבחינת הסאב, הכי קל לשנות את העוצמה כרצונך, לאחר הכיול.
תמיד ייתכן שהיה לך רסיבר תקול באיזו שהיא צורה, אבל גם ייתכן שפשוט לא ביצעת את צעדי הכיול כמו שצריך.
החל מהעמדת המיקרופון, ועד להבנה של תהליך הכיול וביצועו נכון.
·avihuli כתב:בגלל חוסר ידע, לא זורקים כסף.
אפשר, אבל חבל...
תתעל אותו למקום אחר.
רק אומר שלעיתים עם האוכל בא התיאבון, אז אולי "צא ולמד" קצת בשביל שתוכל להפיק את המקסימום ממה שיש לך, נראה שזה חשוב לך....
הרסיבר השני לחצר שיש שמה גם מקרן ולטלוויזיה והערוצים שם כרגע 5.1 ואני רק רוצה להוסיף 2 אטמוס כמו בחדר שלי.
זה כמו יחידה סגורה בחצר הרוב אני רואה שמה סרטים.
אין לי בעייה ללכת שוב על הדנון שוב לא שללתי אותו פשוט אני רוצה שהכיול לא יגע לי בסאב שאני מגביר אותו +12 -12 וזהו ושם פול במגבר שלו ושולט עליו מהרסיבר פשוט וקל.
אני אומר שוב כנראה לא הבנתי את הרסיבר נכון והוא פשוט שיתק לי את כל הרמקולים כולל הסאב בגלל הכיול הזה...
היה לי מגבר ישן של JVC ממנו קניתי מגבר בדיוטי של פיוניר ואז ראיתי את ה4400 שנראה מטורף על הנייר ולא סיפק את התוצאה שרציתי.
ואני עם רמקולים של ויירפדל במה קידמית ואחורית ככה שלא אמורה להיות ל 4400 בעייה בהגברה.
כנראה שאני זה שלא פעל נכון או בגלל שזה חדר 4X4 הוא סירסר לי תרמקולים.
אני פשוט לא רוצה לקנות רסיבר שיעשה לי שוב את הבעייה הזאת.
יותר מ20 פעמים עשיתי כיול ! אתם יודעים מה זה להוזיז כל פעם את הסאב הזה קדימה בגלל שבכיול הוא אומר שהסאב גבוהה מידי? אני שם אותו על 70 לא טוב אני שם אותו על 71 זה חזק מידי אנני שם אותו על 69 חלש מידי בקיצור ירדו לי כמה טיפות מהמצח . אחד הקשוחים תאמינו לי אז לעשות כיול עשיתי אם עשיתי אותו נכון אני לא יודע אני לא מומחה סאונד..
ככול שהזמן חלף גם הכוח שלי לנסות לסדר את זה ופשוט הוא שכב כמה חודשים בלי כלום ואז עוד פעם הכה בי הרצון לסדר את הרסיבר ואז גיליתי יציאות שרופות של HDMI ופשוט פניתי לאמזון ואמרו לי להחזיר תמוצר. כאילו זה אמר לי אל תתעסק לא שווה תזמן שלך פשוט תחזיר ותחפש טוב. אז זה מה שאני עושה מחפש בגלל זה אני שוב פה מתייעץ איתכם לא סתם כי אני רוצה להדליק בלי כאבי ראש של פיצ'רים של חייזרים כמו ה323 להדליק בלי יותר מידי כאבי ראש כיול קטן הפעל וזהו בלי כל הדברים המסובכים מסביב אני בטוח שלא כל אחד נהנה מזה ויש כאלה שכן.
אני פשוט לא הבן אדם הנכון אני רוצה סאונד לא את הפיצרים תנו לי רסיבר עם כוח יציאות ושתומך בפורמטי אודיו חדשים וזה כנראה יספיק לי בלי כל התעלולים שיש היום כי זה לא מעניין וכנראה אני לא אשתמש בהם בעתיד...כמו למשל שהרסיבר יכול להפוך לסטרימר או משהו כזה יש לי סטרימר אני לא צריך את זה...אני מאמין שהבנתם את הנקודה.