לאחר שנתיים גם אני ...נצרבתי 65B7. ח.י החליפו מסכים, שירות 5 כוכבים!!
@omz
·
אני לא מבין את זה (פעם שניה שאני כותב את זה בחמש דקות האחרונות)
לי נצרבה 65B7 והציעו לי לשלם ולקבל C9 עם שלוש שנים אחריות.
ביקשתי לקבל גם את שנת האחריות שנותרה לי, בדיוק כמו שאתה כותב פה והיא ענתה שתיאורטית אני לא אמור לקבל אפילו את זה. היה ברור לי שזה קשקוש מכירתי כי אף אחד לא יוסיף כסף בלי לאתחל את האחריות אבל לגלות ששיקרו לי זה פשוט מעליב.
מצד אחד ההצעה שלהם היא סה"כ סבירה אבל אני עכשיו מבין ששיקרו לי וזה מאוד מרגיז.
·
אני לא מבין את זה (פעם שניה שאני כותב את זה בחמש דקות האחרונות)
לי נצרבה 65B7 והציעו לי לשלם ולקבל C9 עם שלוש שנים אחריות.
ביקשתי לקבל גם את שנת האחריות שנותרה לי, בדיוק כמו שאתה כותב פה והיא ענתה שתיאורטית אני לא אמור לקבל אפילו את זה. היה ברור לי שזה קשקוש מכירתי כי אף אחד לא יוסיף כסף בלי לאתחל את האחריות אבל לגלות ששיקרו לי זה פשוט מעליב.
מצד אחד ההצעה שלהם היא סה"כ סבירה אבל אני עכשיו מבין ששיקרו לי וזה מאוד מרגיז.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
חברה, אין מה להתלהב משירות של "ח,י", כי זה לא שירות שלהם.
בכל העולם יש הוראהה מ LG להחליף כמה שיותר מהר מסכים אם צריבות, באמריקה אפילו נותנים החלפה אחד חינם לכל OLED גם אחרי תום האחריות,
אם הייתם יושבים יותר זמן בפורומים בחו"ל, המצב שם אותו דבר, LG לא רוצה פדיחות
בכל העולם יש הוראהה מ LG להחליף כמה שיותר מהר מסכים אם צריבות, באמריקה אפילו נותנים החלפה אחד חינם לכל OLED גם אחרי תום האחריות,
אם הייתם יושבים יותר זמן בפורומים בחו"ל, המצב שם אותו דבר, LG לא רוצה פדיחות
חלקנו משווים שירות ח.י בארץ לעומת נותני שירות אחרים בארץ.
ברור שבחול רמת השירות שם היא מעולם אחר.
אך בארץ שירות ח.י עונה על צרכי הלקוח בצורה זו או אחרת.
כמובן שאין דבר מושלם אבל בכל זאת השירות הוא מצויין.
הם לא מערימים קשיים, קשובים, זורמים עם הלקוח
ומנסים כמה שיותר לעזור.
ברור שבחול רמת השירות שם היא מעולם אחר.
אך בארץ שירות ח.י עונה על צרכי הלקוח בצורה זו או אחרת.
כמובן שאין דבר מושלם אבל בכל זאת השירות הוא מצויין.
הם לא מערימים קשיים, קשובים, זורמים עם הלקוח
ומנסים כמה שיותר לעזור.
היום הותקנה אצלי הטלויזיה החדשה OLED65C9 עדיין אין רשמים עד שאגיע לבית.
acker16
פעמים שאלתי לגבי שנת האחריות הנותרת ונעניתי שאכן ההרחבה היא בנוסף לשנת האחריות שנשארה.
אני אברר שוב כי עד רגע זה אני לא סגור שכך הדבר.
מחר אצור קשר עם ח.י ואראה אם האדם שדיברתי איתו אכן מסר לי דברים נכונים.
אעדכן בהמשך
acker16
פעמים שאלתי לגבי שנת האחריות הנותרת ונעניתי שאכן ההרחבה היא בנוסף לשנת האחריות שנשארה.
אני אברר שוב כי עד רגע זה אני לא סגור שכך הדבר.
מחר אצור קשר עם ח.י ואראה אם האדם שדיברתי איתו אכן מסר לי דברים נכונים.
אעדכן בהמשך
מכיוון שלא הייתי סגור על נושא האחריות ולאחר בירור נוסף עם נציגה מח.י הובהר לי שתקופת האחריות הנותרת מהמסך המוחלף מצטברת לתקופת האחריות המורחבת. דהיינו, לי נשארה שנת אחריות אחת ובנוסף להרחבה יוצא שיש לי ארבע שנות אחריות.
מקווה שעזר למי מהחברים שהיו צריכים הבהרה.
מקווה שעזר למי מהחברים שהיו צריכים הבהרה.
@omz
·
אותה הנציגה (יש הרי רק אחת שמטפלת ב"שדרוגים") אמרה לי שוב היום שאני לא יכול לקבל את שנת האחריות שנשארה לי בנוסף לשלוש החדשות.
היא אמרה שזה ניתן רק במקרה שהלקוח שילם על הארכת אחריות בטלוויזיה המקורית ואז תוספת השנים עליהן שילם מתווספות לשלוש החדשות.
משהו פה אני לא מבין, כי ברור לי שמה שאתה אומר זה אמת, אבל מצד שני גם לא נראה לי שהנציגה משקרת.
יש כאן איזשהוא פרט מידע חסר.
·
אותה הנציגה (יש הרי רק אחת שמטפלת ב"שדרוגים") אמרה לי שוב היום שאני לא יכול לקבל את שנת האחריות שנשארה לי בנוסף לשלוש החדשות.
היא אמרה שזה ניתן רק במקרה שהלקוח שילם על הארכת אחריות בטלוויזיה המקורית ואז תוספת השנים עליהן שילם מתווספות לשלוש החדשות.
משהו פה אני לא מבין, כי ברור לי שמה שאתה אומר זה אמת, אבל מצד שני גם לא נראה לי שהנציגה משקרת.
יש כאן איזשהוא פרט מידע חסר.
אישית דיברתי עם נציגים שונים בימים האחרונים.
הוסבר לי היום בשיחה ש LG העולמית נותנת שנת אחריות אחת על רכישת טלויזיה ו- ח.י מוסיפים שנתיים נוספות.
כך שעל המכשיר שהוחלף היו לי 3 שנים אחריות ללא צורך כל שהוא בהארכת אחריות.
לבקשת הנציגה מחר אשלח להם את מספר הסיריאלי של המכשיר כך שאקבל למייל אחריות מסודרת עד לתאריך 24/12/2023. (זה התאריך שנמסר לי ע"י הנציגה)
acker16
בהחלט שאני לא מבין, אבל משהוא פה מתפספס..
הוסבר לי היום בשיחה ש LG העולמית נותנת שנת אחריות אחת על רכישת טלויזיה ו- ח.י מוסיפים שנתיים נוספות.
כך שעל המכשיר שהוחלף היו לי 3 שנים אחריות ללא צורך כל שהוא בהארכת אחריות.
לבקשת הנציגה מחר אשלח להם את מספר הסיריאלי של המכשיר כך שאקבל למייל אחריות מסודרת עד לתאריך 24/12/2023. (זה התאריך שנמסר לי ע"י הנציגה)
acker16
בהחלט שאני לא מבין, אבל משהוא פה מתפספס..
@omz
·
תודה
בזכותך הבנתי מה קרה פה.
צריך מזל בחיים... אני קניתי 65B7 ואתה 65C7. אין להם יותר טלוייזיות C8 במלאי ולכן אתה מקבל C9 אבל כן נשארו להם טלוויזיות B8 ולכן אני אמור לקבל אותן. מכיוון שרציתי רק סדרה 9 בחרתי לשלם 1600 שקל על ה"שדרוג" ולכן האחריות שלי מתאפסת ואיבדתי את שנת האחריות שנותרה לי על הטלוויזיה הנוכחית.
אתה לא "שידרגת" אלא רק החלפת ולכן אתה ממשיך את האחריות המקורית שלך ובנוסף שילמת כדי להאריכה בשלוש שנים.
אם הייתי פונה אליהם עוד X זמן אחרי שהיו נגמרות להם הB8, היינו באותו מצב.
לאור זה שכבר הנעתי את התהליך אז אני כבר זורם, ההבדל בכסף לא משמעותי כי בדיוק כמוך הייתי ממילא מוסיף עוד 3 שנות אחריות ב 1200 ש"ח.
·
תודה
בזכותך הבנתי מה קרה פה.
צריך מזל בחיים... אני קניתי 65B7 ואתה 65C7. אין להם יותר טלוייזיות C8 במלאי ולכן אתה מקבל C9 אבל כן נשארו להם טלוויזיות B8 ולכן אני אמור לקבל אותן. מכיוון שרציתי רק סדרה 9 בחרתי לשלם 1600 שקל על ה"שדרוג" ולכן האחריות שלי מתאפסת ואיבדתי את שנת האחריות שנותרה לי על הטלוויזיה הנוכחית.
אתה לא "שידרגת" אלא רק החלפת ולכן אתה ממשיך את האחריות המקורית שלך ובנוסף שילמת כדי להאריכה בשלוש שנים.
לאור זה שכבר הנעתי את התהליך אז אני כבר זורם, ההבדל בכסף לא משמעותי כי בדיוק כמוך הייתי ממילא מוסיף עוד 3 שנות אחריות ב 1200 ש"ח.
שמח שעזרתי במעט שיכולתי
ולאחר כל זה ובשורה התחתונה... צריך לשבח את ח.י על המענה המהיר היעיל והבלתי מתפשר להשאיר אותנו הצרכנים מסופקים ומרוצים. ולא כמו שנאמר פה, כן, יש להתלהב מהשרות של ח.י כי לי בכל אופן, זה שרות מעולם אחר שאני לא מכיר במחוזותינו.
ולאחר כל זה ובשורה התחתונה... צריך לשבח את ח.י על המענה המהיר היעיל והבלתי מתפשר להשאיר אותנו הצרכנים מסופקים ומרוצים. ולא כמו שנאמר פה, כן, יש להתלהב מהשרות של ח.י כי לי בכל אופן, זה שרות מעולם אחר שאני לא מכיר במחוזותינו.
·גם אני נכנסתי לסעיף השידרוג ל C9 וסירבתי לקבל B8 מחודשת.acker16 כתב:@omz
·
תודה
בזכותך הבנתי מה קרה פה.
לאור זה שכבר הנעתי את התהליך אז אני כבר זורם, ההבדל בכסף לא משמעותי כי בדיוק כמוך הייתי ממילא מוסיף עוד 3 שנות אחריות ב 1200 ש"ח....
והאחריות התאפסה. בעת ההתקנה הציעו להרחיב אחריות ל 6 שנים תמורת תשלום.
שאלת תם, האם זהו מצב נורמלי? האם רוכש OLED נכנס למעשה למעין עסקת ליסינג/הלוואת בלון כלומר קונה טלביזיה וצריך לסמוך על רצונה הטוב של היבואנית להחליף את הטלביזיה כל שנתיים שלוש בתשלום תוספת כלשהי?
מה עם אלו שרכשו והצריבה הגיע באיחור של כמה חודשים?
מי יבטיח שהרצון הטוב והשירות הטוב הנוכחיים (ועל כך שאפו) יימשכו גם בעוד שנה, שנתיים או שלוש?
ממה שאני מתרשם (ואני לגמרי רוכש פוטנציאלי מודאג מעט של C9) זה שאני קונה טלוויזיה שבהסתברות רבה תופיע בה תקלה תוך זמן לא רב ואז אטרך להתמודד מול היבואנית (ואני ממש גרוע בלעמוד על זכויותיי), לפרק, להרכיב ולהתלבט?
האם אני טועה?
האם אני צריך לקנות QLED ולישון (קצת יותר) טוב?
מה עם אלו שרכשו והצריבה הגיע באיחור של כמה חודשים?
מי יבטיח שהרצון הטוב והשירות הטוב הנוכחיים (ועל כך שאפו) יימשכו גם בעוד שנה, שנתיים או שלוש?
ממה שאני מתרשם (ואני לגמרי רוכש פוטנציאלי מודאג מעט של C9) זה שאני קונה טלוויזיה שבהסתברות רבה תופיע בה תקלה תוך זמן לא רב ואז אטרך להתמודד מול היבואנית (ואני ממש גרוע בלעמוד על זכויותיי), לפרק, להרכיב ולהתלבט?
האם אני טועה?
האם אני צריך לקנות QLED ולישון (קצת יותר) טוב?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
@spiderman
·
לא מסכים עם "הסתברות רבה תוך זמן קצר".
לפי הסקר הלא מייצג הבא, קיימת הסתברות מסויימת שכנראה גדלה ככל שהזמן עובר, מצד שני LG פועלים ומשפרים את הנושא.
https://www.avforums.com/threads/poll-h ... c.2197134/
היה בזמנו גם עם פלזמות וצריך לקחת את זה בחשבון. מצד שני אם רוצים ליהנות מהטכנולוגיה הטובה ביותר היום אז זו הטכנולוגיה.
עניין שלך, אבל צריך לשים את הדברים בפרופורציה, אנחנו מפסידים סדרי גודל יותר של כסף על המכוניות שלנו ומוציאים הרבה יותר על נסיעות לחו"ל ושאר הנאות. אני שמתי עוד קצת כסף על 6 שנות אחריות ומקווה לטוב. מצד שני אני כ"כ נהנה מהטכנולוגיה הזאת שמוכן לקחת את הסיכון הקיים.
·
לא מסכים עם "הסתברות רבה תוך זמן קצר".
לפי הסקר הלא מייצג הבא, קיימת הסתברות מסויימת שכנראה גדלה ככל שהזמן עובר, מצד שני LG פועלים ומשפרים את הנושא.
https://www.avforums.com/threads/poll-h ... c.2197134/
היה בזמנו גם עם פלזמות וצריך לקחת את זה בחשבון. מצד שני אם רוצים ליהנות מהטכנולוגיה הטובה ביותר היום אז זו הטכנולוגיה.
עניין שלך, אבל צריך לשים את הדברים בפרופורציה, אנחנו מפסידים סדרי גודל יותר של כסף על המכוניות שלנו ומוציאים הרבה יותר על נסיעות לחו"ל ושאר הנאות. אני שמתי עוד קצת כסף על 6 שנות אחריות ומקווה לטוב. מצד שני אני כ"כ נהנה מהטכנולוגיה הזאת שמוכן לקחת את הסיכון הקיים.