לאחר שנתיים גם אני ...נצרבתי 65B7. ח.י החליפו מסכים, שירות 5 כוכבים!!
מופיעים פסים עבים באמצע ובשליש התחתון של המסך.
ניסיתי רענון פיקסלים הרבה פעמים אך לא עזר.
במיוחד שהרקע צבעוני אדום צהוב כחול וכדו'.
נראה לי חבל להשקיע על מסך עם תופעות צריבה.
בעבר כל עוד לא נתקלתי בזה לא ייחסתי חשיבות אך כעת זה מפריע מאוד.
הבעייה שעבר פרק זמן קטן יחסית לשימוש במסך שמחירו לא מעט.
בדיוק חשבתי להחליף גם את המסך בחדר השינה ל OLED אך כעת
אני ממתין שיחזרו אלי מ ח.י. ולבדוק אם לוקחים אחריות על התקלה.
נקווה לטוב.
חג שמח.
ניסיתי רענון פיקסלים הרבה פעמים אך לא עזר.
במיוחד שהרקע צבעוני אדום צהוב כחול וכדו'.
נראה לי חבל להשקיע על מסך עם תופעות צריבה.
בעבר כל עוד לא נתקלתי בזה לא ייחסתי חשיבות אך כעת זה מפריע מאוד.
הבעייה שעבר פרק זמן קטן יחסית לשימוש במסך שמחירו לא מעט.
בדיוק חשבתי להחליף גם את המסך בחדר השינה ל OLED אך כעת
אני ממתין שיחזרו אלי מ ח.י. ולבדוק אם לוקחים אחריות על התקלה.
נקווה לטוב.
חג שמח.
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 29/10/2019 15:52, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
באסה... נשמח אם תעדכן מה ח.י הציעו
חג שמח
חג שמח
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9063
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
איזה מבאס. לשניכם.
אבל אני מאמין שאם הטלוויזיה באחריות, אז אתם יכולים להיות רגועים שזה יטופל לשביעות רצונכם.
אשמח שתעדכנו בבקשה אם אפשרי איך הסתיים הטיפול.
אבל אני מאמין שאם הטלוויזיה באחריות, אז אתם יכולים להיות רגועים שזה יטופל לשביעות רצונכם.
אשמח שתעדכנו בבקשה אם אפשרי איך הסתיים הטיפול.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אני לא מבין את הטכנולוגיה הזאת.
מסכים הכי יקרים בשוק, עם צריבות משוגעות וזה עוד מאנשים שנשבעים ששמרו על המסכים מכל משמר.
מה יעשו ח.י ? יחליפו מסך במקרה הטוב ואז אחרי עוד שנתיים (כשכבר לא תהיה אחריות)- אנשים יתקעו עם מסך צרוב שעלה להם הון לא קטן.
לפי דעתי- מיותר !
מסכים הכי יקרים בשוק, עם צריבות משוגעות וזה עוד מאנשים שנשבעים ששמרו על המסכים מכל משמר.
מה יעשו ח.י ? יחליפו מסך במקרה הטוב ואז אחרי עוד שנתיים (כשכבר לא תהיה אחריות)- אנשים יתקעו עם מסך צרוב שעלה להם הון לא קטן.
לפי דעתי- מיותר !
·Arie10 כתב:אני לא מבין את הטכנולוגיה הזאת....
גם אני לא מבין...
מה הבעיה להכניס אלגוריתם שטיפה אחרי כל כיבוי מסך , כמו ש windows עושה עדכון כשצריך בתהליך כיבוי המחשב ?
כל כך מסובך להכניס מנגנון כזה שאחת ל x שעות הפעלה או אחרי מספר פעמים של הדלקה וכיבוי הטלוויזיה הממוחשב תבצע רוטינה של שטיפה ?
זאת בהנחה ששטיפה יכולה לעזור...
ארז
שטיפה לא תעזור אם הפיקסלים לא נשחקים בצורה אחידה, ואין היום אלגוריתם ש"זוכר" איך נשחק כל פיקסל ופיקסל ומפצה על כך בשטיפה סלקטיבית.
ממש מבאס. אני בדילמה אם לקנות אולד 65 או לד 75. אני יודע שאני אתבאס אם אני אראה הילות בלד, אבל יותר אם תהיה לי צריבה...
ממש מבאס. אני בדילמה אם לקנות אולד 65 או לד 75. אני יודע שאני אתבאס אם אני אראה הילות בלד, אבל יותר אם תהיה לי צריבה...
·ronen61 כתב:מה נסגר עם ח.י?...
קשה להשיג אותם בטלפון, הקריאה האחרונה הייתה ב 6.10 דרך הצ'אט ועדיין ממתין שיחזרו.
שלחתי להם שוב מייל.
אני מתחשב שיש חגים בתקופה הזו ולכן ממתין בסבלנות למרות שעברו יותר משני ימי עסקים
(ללא החגים).
אני מאוד מקווה שהעניין יטופל לטוב אבל מודאג מהעניין של מסך משומש.
לנשום עמוק, הכל יהיה בסדר.
אני במקומך הייתי מסתכל על זה ככה: נהנית שנתיים וחצי מטלויזיה מצוינת, ועכשיו, כשהיא הזדקנה, תשודרג ל-B9 ללא עלות (הם יבקשו בערך 1000 ש"ח, אבל בסוף יחליפו ללא כסף).
ח.י מזמן הפנימו שזה עקב האכילס שלהם, והמוניטין שלהם תלוי בהתנהלות שלהם מול תופעת הצריבות.
למיטב הבנתי מאז סדרה 8 (2018) התופעה של הצריבות כמעט וחלפה מהעולם.
אני במקומך הייתי מסתכל על זה ככה: נהנית שנתיים וחצי מטלויזיה מצוינת, ועכשיו, כשהיא הזדקנה, תשודרג ל-B9 ללא עלות (הם יבקשו בערך 1000 ש"ח, אבל בסוף יחליפו ללא כסף).
ח.י מזמן הפנימו שזה עקב האכילס שלהם, והמוניטין שלהם תלוי בהתנהלות שלהם מול תופעת הצריבות.
למיטב הבנתי מאז סדרה 8 (2018) התופעה של הצריבות כמעט וחלפה מהעולם.