מקרר 4 דלתות - יש המלצות ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ביקורות לא חסר.
חשוב שתיחשף גם לקבוצה בפייסבוק של נפגעי סמסונג 2019 והתביעה הייצוגית על מקררי סמסונג.
https://www.facebook.com/groups/1699625 ... SEARCH_BOX
חשוב שתיחשף גם לקבוצה בפייסבוק של נפגעי סמסונג 2019 והתביעה הייצוגית על מקררי סמסונג.
https://www.facebook.com/groups/1699625 ... SEARCH_BOX
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לנו יש את זה ומאוד מרוצים. רק קח בחשבון תשלום נוסף בעת ההתקנה להרחבת אחריות מעבר לסנדטרד אם תרצה.
https://www.lg.com/il/refrigerators/lg-GR-J710XDID
יש וורסיה עמוקה יותר שלו
https://www.lg.com/il/refrigerators/lg-GR-J710XDID
יש וורסיה עמוקה יותר שלו
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
מקרר עם בר מים מקטין משמעותית את הנפח הפנימי.
לדעתי פתרון של 2 מקררים זהים (שונים) צמודים של ליבהר או אפילו אלקטרה (ראיתי עיצוב זהה לליבהר) נותנים יופי של אחסון. יש גם מחבר אמצע מיוחד שיראו צמודים 00.
לדעתי פתרון של 2 מקררים זהים (שונים) צמודים של ליבהר או אפילו אלקטרה (ראיתי עיצוב זהה לליבהר) נותנים יופי של אחסון. יש גם מחבר אמצע מיוחד שיראו צמודים 00.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@Shtirlitz
·
גם דלת בתוך דלת מקטין במידה מסויימת את אפשרויות האחסון.
לכל מטבע יש שני צדדים.
אצלנו חייבים בר מים קרח וזה אילוץ מבחינתנו שכן אנחנו נהנים ממנו בכל יום וגם נהננו ממנו באמנה הישן הקודם שאם לא היה מחליד היינו נשארים איתו. נשאר לנו להחליט אם הנפח של הקטן יותר מספיק והתצורה שלו או שאנחנו רוצים ללכת על הוורסיה העמוקה יותר. הסתפקנו ב 710 ולא מצטערים לרגע.
אנחנו גם מאוד נהנים מהפתרון של הדלת בתוך דלת למרות שגם איתו באים חסרונות.
מקרר נועד לשרת את הצרכים של המשתמש כמכלול ולא פרמטר כזה או אחר.
דרך אגב, באמנה הישן ובסמסונג שראינו פתרון הקרח דרש הרבה יותר מקום מאשר ב LG.
האמנה שלנו היה יותר עמוק. מה שהיה קורה שם שדברים מאחור היו "נעלמים ונשכחים" ובסוף נזרקים. גם התצורה של האמנה של דלת מול דלת נתנה בחלק של הקירור יותר גמישות באחסון ומצד שני הייתה די בלתי נסבלת בחלק של המקפיא (אחת הסיבות שבחרנו ב 4 דלתות).
באמנה גם היינו דוחפים בלי הרף מחבתות וסירים. ב LG משאירים רק כאלו שיחוממו במלואם, ואת אלו שמכילים אוכל שיאכל טיפין טיפין ע"י חימום חלק ממנו בנפרד במחבת אחר או במיקרו התחלנו להעביר לקופסאות אחסון מה שמנצל את שטח האחסון הרבה יותר טוב, גם האוכל נשמר יותר טוב וכולם מבסוטים.
·
גם דלת בתוך דלת מקטין במידה מסויימת את אפשרויות האחסון.
לכל מטבע יש שני צדדים.
אצלנו חייבים בר מים קרח וזה אילוץ מבחינתנו שכן אנחנו נהנים ממנו בכל יום וגם נהננו ממנו באמנה הישן הקודם שאם לא היה מחליד היינו נשארים איתו. נשאר לנו להחליט אם הנפח של הקטן יותר מספיק והתצורה שלו או שאנחנו רוצים ללכת על הוורסיה העמוקה יותר. הסתפקנו ב 710 ולא מצטערים לרגע.
אנחנו גם מאוד נהנים מהפתרון של הדלת בתוך דלת למרות שגם איתו באים חסרונות.
מקרר נועד לשרת את הצרכים של המשתמש כמכלול ולא פרמטר כזה או אחר.
דרך אגב, באמנה הישן ובסמסונג שראינו פתרון הקרח דרש הרבה יותר מקום מאשר ב LG.
האמנה שלנו היה יותר עמוק. מה שהיה קורה שם שדברים מאחור היו "נעלמים ונשכחים" ובסוף נזרקים. גם התצורה של האמנה של דלת מול דלת נתנה בחלק של הקירור יותר גמישות באחסון ומצד שני הייתה די בלתי נסבלת בחלק של המקפיא (אחת הסיבות שבחרנו ב 4 דלתות).
באמנה גם היינו דוחפים בלי הרף מחבתות וסירים. ב LG משאירים רק כאלו שיחוממו במלואם, ואת אלו שמכילים אוכל שיאכל טיפין טיפין ע"י חימום חלק ממנו בנפרד במחבת אחר או במיקרו התחלנו להעביר לקופסאות אחסון מה שמנצל את שטח האחסון הרבה יותר טוב, גם האוכל נשמר יותר טוב וכולם מבסוטים.
כל דבר רק לא סמסונג !!!
רוב הדגמים שלהם דפוקים לחלוטין עם המון תקלות.
ישנה תביעה יצוגית (שניה) כרגע נגדם בארץ.
גם בארה"ב היו כמה תביעות גדולות.
כל מה שאני אומר זה כמובן גם מנסיון אישי, דגם RF26DASH בן כ 8-9 שנים, עם תקלות מגוונות מהיום הראשון.
כל מה שאני אומר זה כמובן גם מנסיון אישי, דגם RF26DASH בן כ 8-9 שנים, עם תקלות מגוונות מהיום הראשון.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
@mrraz111
·
לפי מה שאתה כותב בשרשור הזה במקום מקרר עמוק צריך לקנות מדפים קצרים.
אני כבר רץ לספר לאשתי שאנחנו צריכים להחליף את ה-LG 910 DID שממנו היא מרוצה, במשהו מאיקאה...
או ברצינות, יש אנשים שמקרר עמוק עונה להם על הצרכים שלהם (למשל אנחנו) כשהוא מספק מספיק אחסון, חלוקה ויחס טובים בין קירור להקפאה, אפשר להכניס אליו סירים שלמים או כלים גדולים, ולאחסן באופן קבוע יותר דברים, ויש כאלו שהם עבורם Overkill (בין אם בנפח האחסון המיותר או במידות הפיזיות).
לקבוע חד משמעית שמישהו צריך דבר כזה או אחר... קצת לא רציני.
·
אני כבר רץ לספר לאשתי שאנחנו צריכים להחליף את ה-LG 910 DID שממנו היא מרוצה, במשהו מאיקאה...
או ברצינות, יש אנשים שמקרר עמוק עונה להם על הצרכים שלהם (למשל אנחנו) כשהוא מספק מספיק אחסון, חלוקה ויחס טובים בין קירור להקפאה, אפשר להכניס אליו סירים שלמים או כלים גדולים, ולאחסן באופן קבוע יותר דברים, ויש כאלו שהם עבורם Overkill (בין אם בנפח האחסון המיותר או במידות הפיזיות).
לקבוע חד משמעית שמישהו צריך דבר כזה או אחר... קצת לא רציני.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בראש השרשור הזה הפניתי אל קבוצת הפייסבוק הרלוונטית...Arie10 כתב:כל דבר רק לא סמסונג !!!
כל מה שאני אומר זה כמובן גם מנסיון אישי, דגם RF26DASH בן כ 8-9 שנים, עם תקלות מגוונות מהיום הראשון....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
ברור שיש אנשים שמתאים להם מקרר עמוק, קברנים בדרך כלל, כי לדברים שתשים בעומק יש נטיה להקבר ולהשכחOhadG כתב:@mrraz111
·
לקבוע חד משמעית שמישהו צריך דבר כזה או אחר... קצת לא רציני....
מה קשור עומק המקרר לאפשרות להכניס סירים שלמים ? סירים שלמים יותר קל להכניס במקרר עם דלת אחת או עם שלוש או ארבע. כאלה שרוחב המקרר נפתח בפניך ולאו דווקא במקרר עמוק.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
אני מבין שצריך ללכת איתך בעקביות כמו לוגיקה של כיתה א'.
1. כיוון שיש הרבה אנשים שקונים מקררים עמוקים, ואין כל כך הרבה קברנים, כנראה שיש יותר אנשים שמוצאים מקררים כאלו פרקטיים. אני מבין שיש לך בעית זיכרון כנראה ודברים שאתה שם מאחור במקרר אתה שוכח, אבל זה לא מעיד על כלל האוכלוסיה ובטח לא על הפסקנות השגויה שלך.
2. א. לסירים ומחבתות יש היקף/קוטר.
2. ב. למקררים יש מידות (רוחב, עומק, גובה).
2. ג. יש מקררים בהם מידת העומק גדולה יותר, ועל כן הם נקראים *עמוקים*
2. ד. ככל שמקרר עמוק יותר קל יותר להכניס אליו סירים ומחבתות (אשר הוזכרו בסעיף 2.א.) מבלי הצורך להעביר אותם לכלים אחרים, צרים וקטנים יותר אשר מתאימים למידותיו של המקרר.
אני מפנה אותך להודעה מס' 12 בשרשור זה (https://www.hometheater.co.il/vp3000106#3000106), תסתכל על מה שכתב בסוף Integral לגבי מקרר אמנה ישן שהיה לו.
אני מאחל לך זיכרון טוב ואריכות ימים.
1. כיוון שיש הרבה אנשים שקונים מקררים עמוקים, ואין כל כך הרבה קברנים, כנראה שיש יותר אנשים שמוצאים מקררים כאלו פרקטיים. אני מבין שיש לך בעית זיכרון כנראה ודברים שאתה שם מאחור במקרר אתה שוכח, אבל זה לא מעיד על כלל האוכלוסיה ובטח לא על הפסקנות השגויה שלך.
2. א. לסירים ומחבתות יש היקף/קוטר.
2. ב. למקררים יש מידות (רוחב, עומק, גובה).
2. ג. יש מקררים בהם מידת העומק גדולה יותר, ועל כן הם נקראים *עמוקים*
2. ד. ככל שמקרר עמוק יותר קל יותר להכניס אליו סירים ומחבתות (אשר הוזכרו בסעיף 2.א.) מבלי הצורך להעביר אותם לכלים אחרים, צרים וקטנים יותר אשר מתאימים למידותיו של המקרר.
אני מפנה אותך להודעה מס' 12 בשרשור זה (https://www.hometheater.co.il/vp3000106#3000106), תסתכל על מה שכתב בסוף Integral לגבי מקרר אמנה ישן שהיה לו.
אני מאחל לך זיכרון טוב ואריכות ימים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני פשוט לא מאמין שהשטות הזאת שווה ויכוח. אפשר גם להתחיל ויכוח על מתקן קרח, דלת בתוך דלת, 3 דלתות במקום ארבע ופריזר למעלה.
בן אדם רוצה לקנות מקרר אז שכל אחד ייתן את השני סנט שלו, כך שלבן אדם יהיה כמה שיותר מידע מנסיונם של אחרים לפני שהוא מחליט.
אין מקרר אופטימאלי, יש מקרר שמתאים יותר לצרכים של משתמש מסויים.
בן אדם רוצה לקנות מקרר אז שכל אחד ייתן את השני סנט שלו, כך שלבן אדם יהיה כמה שיותר מידע מנסיונם של אחרים לפני שהוא מחליט.
אין מקרר אופטימאלי, יש מקרר שמתאים יותר לצרכים של משתמש מסויים.
·איינשטיין כתב:בראש השרשור הזה הפניתי אל קבוצת הפייסבוק הרלוונטית............
ראיתי כמובן את ההפניה שלך והוספתי גם את דעתי.
אגב, אני בין הראשונים שנרשמתי לקבוצה המדוברת בפייסבוק (לא שיצא לרוב הנרשמים משהו).
אגב, אני גם ממש לא ממליץ על כל מקררי 3 דלתות. זה פתרון הכי דפוק עלי אדמות.
למקפיא אני קורא ה"בור". מה שנכנס לשם לעולם לא יוצא.