איזו עזרה בדיוק אתה מחפש? זה לא ברור.
תקציב של 3000 הוא באמת מוגבל לסיטואציה. אבל לדעתי בהפרש אולי תוכל למצוא איזה רסיבר יד שנייה סביר, לא להיט אבל סביר. עדיין זה יעבור קצת את ה3000.
המטרה היא להשיג מערכת בסיסית שמורכבת מ2 מדפיים וסאב, כאשר בעתיד עם הזמן אני אוסיף סנטר ומאוחר יותר אם יהיה אישור אז גם אחוריים.
לכן הגדלתי את התקציב כדי לקנות רכיבים איכותיים (ותקנו אותי אם אני טועה או אם יש המלצות לרכיבים אחרים בתקציב הנ"ל)
ולתהות האם זה בכלל אפשרי או עדיין בגדר חלום.
עדיף שתקנה רק 2 מדפיים "בריאים" וטובים יחסית ובעתיד תשלים את הסט מאשר לקנות עכשיו גם סאב ורמקולים באיכות מאוד פשרנית
למשל מוניטור אודיו, יש להם מדפיים עם וופר 8" בסדרה סילבר, הרמקול דיי ניטראלי (נשמע מצויין לרוב חובבי הסטריאו)
זה אפילו רמקול שאתה יכול להשאר רק איתו תקופה ארוכה בלי לחוש צורך בסאב.
*לי יש סילבר2, היום הדגם השתנה, נקרא אחרת (100/200 לא יודע בדיוק)
@hellfe
·אני בדיוק מכרתי את הרסיבר הישן שלי ביד 2 ויצא לי לראות את המחירים שבהם נמכרים דגמים אחרים. מצב השוק זה חגיגה לרוכשים ואתה מוזמן לבדוק שם ולראות במו עיניך שיש מציאות כמו רסיברים של דנון לא רעים בכלל בני 2-4 שנים הנמכרים במחיר מגוחך.
אגב, אני ממליץ לך לשבת ולהאזין ל Klipsh לפרק זמן העולה על 20 דקות לפני שתחליט לקנות אותם. ידוע לי שחברת Klipsch היא מעין ברירת המחדל לאודיופיל המתחיל שמבצע רכישת רמקולים ראשונה אבל אתה חייב להיות מודע שאחד המאפיינים שלהם זה תחום גבוהים שיכול להישמע "קשה" או "צורם" ושזה עלול לבלוט למאזין רק אחרי פרק זמן.
עד 1000 שח אפשר למצוא זוג רמקולים מדפיים טובים
אם אתה לא חייב חדש או אטמוס יש רסיברים טובים גם בטווח הזה.
1000-1500 יד שניה /תצוגה תשיג לך סאב.
אחי רכש פולק אודיו מדפיים קטנים וזולים דרך אמאזון (הדגם שרשום שם שהוא מומלץ אמאזון) בכמה מאות שח. למחירם וגודלם הם נשמעים מעולה. מצא גם סאב ממש טוב של סרוין וגה דרך חנות בארץ.
רמקולים M50 של מוניטור אודיו נראים מעניינים מאוד ולא יקרים, סתם נתקלתי לאחרונה.
אם אתה רוצה כמה דברים יחד כדאי לך לבדוק גם בחנות מקומית, או מול חנויות יבואן, לפעמים יש דילים ממש טובים על תצוגות.