שעון אפל חדש מארצות הברית וECG
היי חברים,
אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע)
אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית)
אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה?
הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו?
מישהו יודע במקרה?
ודה רבה רבה מראש
אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע)
אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית)
אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה?
הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו?
מישהו יודע במקרה?
ודה רבה רבה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
יש לי שעון אפל דור 4 עם אקג עובד בישראל
רכשתי בארה"ב וכשעשיתי את ההפעלה שלו רק ציינתי שאני נמצא בארה"ב (זה מוסיף לך עוד כל מני אופציות כמו apple news). אחרי כמה זמן פשוט החזרתי חזרה ל region israel וזה עדיין פועל.
רכשתי בארה"ב וכשעשיתי את ההפעלה שלו רק ציינתי שאני נמצא בארה"ב (זה מוסיף לך עוד כל מני אופציות כמו apple news). אחרי כמה זמן פשוט החזרתי חזרה ל region israel וזה עדיין פועל.
קודם כל תודה רבה על המענה המהיר 
אז אני לא צריך לעשות לו איזו שהיא הפעלה בארצות הברית אלא רק כשאני מקבל אותו להגיד לו בפעם הראשונה שregion הוא ארצות הברית וזהו?
זה היה לפי שחיברת אותו לאייפון? האייפון היה מוגדר על ישראל או גם על ארצות הברית?
אז אני לא צריך לעשות לו איזו שהיא הפעלה בארצות הברית אלא רק כשאני מקבל אותו להגיד לו בפעם הראשונה שregion הוא ארצות הברית וזהו?
זה היה לפי שחיברת אותו לאייפון? האייפון היה מוגדר על ישראל או גם על ארצות הברית?
- oferlaor
- מנהל

·Shasoosh כתב:ממה שאני קורא ברשת החוויה עם סדרה 5 אחרת. כדי שה ECG יעבוד צריך לעשות את הצימוד בין הטלפון לשעון במדינה תומכת.
יתכן ויש שוני בין סדרה 4 ל 5. הייתי מוודא את זה יותר לעומק....
זהו בגלל זה פניתי פה לחברים כדי לראות איך אני יכול לעשות את זה, חיפשתי מלא באינטרנט בשביל לראות איך אני אוכל להפעיל אותו אבל אני לא הצלחתי למצוא אז פניתי פה לעזרה. תוכל בבקשה לנסות לעזור לי עם זה אם תוכל?
·Nissim כתב:אני הפעלתי בארץ את השעון שנרכש בארה״ב.
אבל את ההפעלה ביצעתי עם iCloud מחובר לחשבון Appstore אמריקאי....
אתה מדבר על סדרה 5? איך אני עושה את זה? איך אני יוזר יוצר אמריקאי ואז מפעיל דרכו?
חשבתי שבגלל שיש לשעון GPS משלו הוא יבין שאני בארץ ולא ייתן לי את הECG
·ra כתב:לא מנסיון אבל אם אתה אמריקאי לא יחסמו לך אפשרות ניטור כשאתה בחו"ל
ואצלנו יש מה לנטר...
לצערי אין לי אזרחות אמריקאית, אבל יש לי מישהו שנוסע לשם אז חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי.
השאלה אם להגיד לו "להפעיל" את השעון שם בשביל שיעבוד לי הECG בישראל או מניפולציה אחרת אם יש לכם רעיון?
·Nissim כתב:@cateye אני ביצעתי על גרסה 4, אולי ביטלתי את ה GPS בזמן ההפעלה....
אולי זה יכול לעזור באמת, איך אני מבטל את הGPS של השעון? (יהיה שעון גרסה 5)
- oferlaor
- מנהל

זה שיש לו GPS לא משנה. מה שמשנה הוא שזה המודל האמריקאי.
כדאי לשים לב שהמודל האמריקאי הסלולרי לא אמור להיות תואם לתדרים של ה-eSim בישראל, אז אתה צריך לקחת את זה בחשבון אם אתה רוכש את הגרסא הסלולרית של השעון.
כדאי לשים לב שהמודל האמריקאי הסלולרי לא אמור להיות תואם לתדרים של ה-eSim בישראל, אז אתה צריך לקחת את זה בחשבון אם אתה רוכש את הגרסא הסלולרית של השעון.
מצאתי כתבה בנושא אבל היא מדברת על סדרה 4
https://www.cultofmac.com/586144/enable ... utside-us/
אני גם לפני קניה ומתלבט אם להמתין עד שהדרך להפעיל את ECG תהיה ברורה יותר
https://www.cultofmac.com/586144/enable ... utside-us/
אני גם לפני קניה ומתלבט אם להמתין עד שהדרך להפעיל את ECG תהיה ברורה יותר
- oferlaor
- מנהל

לפי אפל ה-ECG מופעל בארצות הבאות:
Austria
Belgium
Canada
Croatia
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Guam
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Ireland
Italy
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Singapore
Slovakia
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
United States
US Virgin Islands
Batnun
.
Austria
Belgium
Canada
Croatia
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Guam
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Ireland
Italy
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Singapore
Slovakia
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
United States
US Virgin Islands
Batnun
.
·Batnun כתב:למה זה אמור לשנות? רכשתי את הדגם שנמכר בבריטניה וה-ECG עובד בלי בעיה.......
Batnun
.אני חושב שהציטוט שהכנסת של לאור מדבר בכלל על הרכיב הסלולרי שהמודל האמריקאי לא מתאים לארץ ולא על ECG
היכן הפעלת את השעון באנגליה או בארץ וגם האם האפל I'd שלך הוא מקומי?...
·Batnun כתב:נרכש והופעל באנגליה, אפל ID בריטי.......
Batnun
....
אז אני מבין שרכשת את ה5 ועשית צימוד עם מכשיר שהוא מחובר לID בריטי כשאתה באנגליה, שינת משהו מאז?
צימדת לאייפון אחר או חזרת לארץ?
יכול להיות שאם אני אבקש ממי שקונה לי שיעשה את הצימוד כשהוא שם לאייפון שלו (למרות שיש לו ID ישראלי) אז אני אוכל אחר כך לנתק אותו משלו ולצמד אותו לשלי כשאני מוגדר כישראלי?
או שאולי אני אגיד לו שלא יפעיל אותו בכלל וכשהוא יגיע אני אשנה את האייפון לארצות הברית, אלך למקום בלי קליטה שלא יוכל לקלוט את המיקום ואז לעשות את הצימוד ואחרי נניח יום לשנות לישראל?