מיקום בעייתי לסאונד-בר
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@עופרפולק
למה לא?
מסכים שזה יהיה יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה?
שים לב שהוא לא ביקש אפקט סוראונד\אטמוס או משהו דומה.
כרמקולים טובים יותר מהמובנים בטלויזיה - בהחלט יהיה שיפור.
למה לא?
מסכים שזה יהיה יותר טוב מהרמקולים של הטלויזיה?
שים לב שהוא לא ביקש אפקט סוראונד\אטמוס או משהו דומה.
כרמקולים טובים יותר מהמובנים בטלויזיה - בהחלט יהיה שיפור.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אותי מטריף לשמוע מאחורה או מלמעלה מה שאמור להשמע מקדימה.taoranga כתב:מה אם אשים רמקולים אחוריים? כרגע תלוי לי שם סונוס 5 אחד...
אם אתה מסתדר עם זה, אתה יכול להוסיף עוד רמקול.
תקבל אפקט סטריאו טוב יותר משני רמקולים לעומת רמקול אחד.
זה באמת לא מצב אופטימלי. העניין הוא שאם הייתי שם את הטלוויזיה היכן שהקבלן התכוון אז הספה היתה סוגרת לי את הבית.
מה בעצם מפריע? העובדה שיש קיר קרוב מצד אחד ואין קיר מצד שני? האם זה לא ניתן לכיוונון בסאונד בר טוב?
חשבתי לשים סונוס פלייבר בטלוויזיה, ולהשתמש בשני סונוס 5 כרמקולים אחוריים של הסוראונד.. ביום יום הסונוס 5 משמש אותי למוזיקה.
מה בעצם מפריע? העובדה שיש קיר קרוב מצד אחד ואין קיר מצד שני? האם זה לא ניתן לכיוונון בסאונד בר טוב?
חשבתי לשים סונוס פלייבר בטלוויזיה, ולהשתמש בשני סונוס 5 כרמקולים אחוריים של הסוראונד.. ביום יום הסונוס 5 משמש אותי למוזיקה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
שמואל ממול הטלויזיה יש קיר אם כן תקח סאטליטים שזה ידוע רמקולים קטנים שים 3 איפה שהטלויזיה ולמשוך כבלים אחורה ותתלה על הקיר אחורה זה נראה לי הכי טוב בשבילך וגם תשמע אחלה בהמשך נמצא לך מקום לסאב נקווה שיהיה לך מקום ל פי בי 16 של svs
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בדירה הזאת אין תכנון ואין סלון. כמו בכל הדירות (או כמעט כולן) שנבנו ונבנות בישראל ב-20 ומשהו השנים האחרונות.mescaline כתב:עם איך שתיכננו את הסלון...
.Anything can be done, but it's only done if it's done