סטינג לא חוזר מ-sleep
עברתי לאחרונה מסלקום לסטינג (לא שוס בכלל, אבל זה סיפור אחר). מדי פעם, לאחר שהממיר היה רדום (אורות אדומים), כשמדליקים - אין תמונה.
ניסיתי (בעקבות שיחות חוזרות עם התמיכה) לאפס גירסא, לבטל שומר מסך ולעשות reset פיזי (בעזרת הנקודה שצריך ללחוץ בתחתית הממיר). וזה קרה שוב. לפני שאשתי זורקת את הממיר מהבית, יש למישהו ניסיון עם הבעיה ואיך היא נפתרה? אין ספק שהתמיכה הטכנית לא יודעת לעזור לי.
אני מחובר ב-HDMI ו-Wifi, ובסה"כ זה עובד סביר, אבל לא הגיוני אחת לכמה ימים לשלוף את הממיר מהחשמל.
תודה מראש.
ניסיתי (בעקבות שיחות חוזרות עם התמיכה) לאפס גירסא, לבטל שומר מסך ולעשות reset פיזי (בעזרת הנקודה שצריך ללחוץ בתחתית הממיר). וזה קרה שוב. לפני שאשתי זורקת את הממיר מהבית, יש למישהו ניסיון עם הבעיה ואיך היא נפתרה? אין ספק שהתמיכה הטכנית לא יודעת לעזור לי.
אני מחובר ב-HDMI ו-Wifi, ובסה"כ זה עובד סביר, אבל לא הגיוני אחת לכמה ימים לשלוף את הממיר מהחשמל.
תודה מראש.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
הסטינג הזה מלא באגים, אבל עובד בסדר על הסטרימר של שיאומי. הייתי בסלקום והכל היה נהדר, אבל אחרי שבוע ביטלו את האפליקציה לטלוויזיה של סמסונג ואיכות התמונה בסטרימר של שיאומי הפכה להיות גרועה ולכן נאלצתי לעזוב. מה גם שסלקום גנבו ממני כסף ולכן הם צריכים לשווק משהו יוצא דופן כדי שאחזור אליהם. גם בזק חברה של גנבים ותחמנים, אבל אין משהו אחר.