תקלה בטלויזיה לתקן או לא ?
ברשותי טלויזיה שלELBIT מסך24 וליפני מספר ימים בזמן צפיה בתוכנית מסוימת המסך כאילו כבה (השמע נישאר) כלומר שורה תחתונה כעת כאשר אני מדליק את הטלויזיה המסך נישאר כבוי ויש שמע אך ההרגשה היא כאילו המסך פשוט לא נידלק למרות שאפקט החשמל הסטטי עדיין עובד כלומר אם אני מקרב את שערות ידי למסך בזמן שהטלויזיה דלוקה השערות סומרות.
מה יכולה להיות הבעיה ומה כדאי לבדוק ?
יש לי רקע טכני לא מבוטל אז ליפני שאני פותח ומתחיל לרחרח רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי נ.צ
בתודה
נ.ב
האם כדאי לעזוב שטויות ולקנות 29 בדיוטי פרי ב200 דולר ?
למרות זאת מעניין אותי לתקן אותהאז תנו לי רמז מה הלך??
מה יכולה להיות הבעיה ומה כדאי לבדוק ?
יש לי רקע טכני לא מבוטל אז ליפני שאני פותח ומתחיל לרחרח רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי נ.צ
בתודה
נ.ב
האם כדאי לעזוב שטויות ולקנות 29 בדיוטי פרי ב200 דולר ?
למרות זאת מעניין אותי לתקן אותהאז תנו לי רמז מה הלך??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות מגע רופף ויכול להיות שהלכה השפופרת.
קשה לדעת.
אם זה מגע, עדיין תהיה עלות מינימאלית של בדיקת מעבדה.
שיקול שלך, אם עלות בדיקה היא סביב 250 ש"ח וזו מעבדה שאתה סומך עליה שלא "ייסבנו" אותך, אז שווה אולי לנסות, אחרת אולי שווה חדשה.
קשה לדעת.
אם זה מגע, עדיין תהיה עלות מינימאלית של בדיקת מעבדה.
שיקול שלך, אם עלות בדיקה היא סביב 250 ש"ח וזו מעבדה שאתה סומך עליה שלא "ייסבנו" אותך, אז שווה אולי לנסות, אחרת אולי שווה חדשה.
מגע קשה לי להאמין
קשה לי להאמין שמדובר במגע כי הטלויזיה מונחת במקומה שנים מספר
ולא פתחתי אותה אף פעם לכן הסבירות נמוכה למרות שאפשרית .
ולגבי השפורפרת אני אבדוק אבל אני חושד שזה איזשהוא רכיב הגברה מישום שהשפורפת נותנת סימני חיים עלפי המסך שעדיין קורן , ורעשי הדלקה רגילים לכן אני חושב שזה או ספק כח או רכיב הגברת זרם אך אשמח לדעת אולי מישהוא כבר ניתקל בבעיה דומה ועלה על התקלה.
ותודה מרטין אשמח לדעת אם יעלה לך חידוד נוסף!
ולא פתחתי אותה אף פעם לכן הסבירות נמוכה למרות שאפשרית .
ולגבי השפורפרת אני אבדוק אבל אני חושד שזה איזשהוא רכיב הגברה מישום שהשפורפת נותנת סימני חיים עלפי המסך שעדיין קורן , ורעשי הדלקה רגילים לכן אני חושב שזה או ספק כח או רכיב הגברת זרם אך אשמח לדעת אולי מישהוא כבר ניתקל בבעיה דומה ועלה על התקלה.
ותודה מרטין אשמח לדעת אם יעלה לך חידוד נוסף!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מגע לא קשור שתזוזה או זה שפתחת את המכשיר.
הלחמות שלא בוצעו כמו שצריך (הלחמות קרות) יכולות להתנתק כתוצאה משינויי טמפרטורה למשל.
דווקא זה שהמסך עושה סימני חיים, מחזק את הסבירות שמדובר במגע לאנודה למשל. (כניסת האות לשפופרת) ולכן הוא פשוט מציג אות מנותק - שחור.
קשה, יש המון אופציות.
הלחמות שלא בוצעו כמו שצריך (הלחמות קרות) יכולות להתנתק כתוצאה משינויי טמפרטורה למשל.
דווקא זה שהמסך עושה סימני חיים, מחזק את הסבירות שמדובר במגע לאנודה למשל. (כניסת האות לשפופרת) ולכן הוא פשוט מציג אות מנותק - שחור.
קשה, יש המון אופציות.
שמוליק -זו הפעם השניה היום שאני שומע על ספק מתח גבוה
כן אכן גם בעבודה שמעתי על תשובה דומה ובאופן לא מפתיע גם
על עלות דומה כנראה שלא תהיה ברירה ואאלץ לקנות איזו טלויזיה בדיוטי פרי וזהוא עד שהמסכים הדקים יקבלו תגי מחיר ראלייים יותר
טוב עכשיו לעבודה =- נראה מה אפשר לעשות שם!!
תודה
על עלות דומה כנראה שלא תהיה ברירה ואאלץ לקנות איזו טלויזיה בדיוטי פרי וזהוא עד שהמסכים הדקים יקבלו תגי מחיר ראלייים יותר
טוב עכשיו לעבודה =- נראה מה אפשר לעשות שם!!
תודה
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
האם יש לך ביטוח לבית? האם יש לך שם תוספת של תיקון מוצרי חשמל?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך