חסר מקורות לסדרות בקודי
-
idan1605
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
שלום, חסרים מקורות לסדרות בקודי אני נכנסת לטלנובלה מסוימת ושאני לוחצת על פרק לא מופיע כלום ורשום אין מקורות להזרמה יש אפשרות שתעלו את הפרקים בכל הסדרות ? תודה ואני מתכוונת לסדרות בהרחבות וואן קליק וכדומה
- iChrist
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
בפורום הזה לא תמצאי מישהו שיעלה פרקים, לא שידוע לי לפחות.
אולי תצייני את שם הסדרה ואחפש אם יש אותה במקורות מסויימים.
סדרות יותר פופולריות כן נותנות תוצאות?
אולי תצייני את שם הסדרה ואחפש אם יש אותה במקורות מסויימים.
סדרות יותר פופולריות כן נותנות תוצאות?
-
idan1605
-
- חבר פעיל

אין מקורות בכל הסדרות בהרחבת one click ועוד הרחבות נוספות
@iChrist
·שלום תודה על העדכון אני האמת, נכנסת לסדרות בקודי דרך ההרחבות כמו one click ועוד הרחבות נוספות שיש בקטגוריה סדרות ולצצערי שאני נכנסת לסדרה כלשהו רשום שאין מקורות להזרמה והפרק לא מופיע , אני נכנסת לדוגמא לטלנובלה clase 406 ו angel rebelde ועוד טלנובלות נוספות וסדרות אחרות ולצערי אין בשום סדרה מקורות להזרמה, אמנם פרקים יש אבל אי אפשר לראות כי רשום אין מקורות להזרמה וככה זה. כל הסדרות שיש ולכן שאלתי אם יש אפשרות שתעלו אותם או אם זה יהיה בעתיד תודה
·שלום תודה על העדכון אני האמת, נכנסת לסדרות בקודי דרך ההרחבות כמו one click ועוד הרחבות נוספות שיש בקטגוריה סדרות ולצצערי שאני נכנסת לסדרה כלשהו רשום שאין מקורות להזרמה והפרק לא מופיע , אני נכנסת לדוגמא לטלנובלה clase 406 ו angel rebelde ועוד טלנובלות נוספות וסדרות אחרות ולצערי אין בשום סדרה מקורות להזרמה, אמנם פרקים יש אבל אי אפשר לראות כי רשום אין מקורות להזרמה וככה זה. כל הסדרות שיש ולכן שאלתי אם יש אפשרות שתעלו אותם או אם זה יהיה בעתיד תודה
- KodiMaster
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
תתקיני את ההרחבה הבאה בשביל הסדרות, זאת הרחבה שעובדת מצוין:
https://kodibeginner.com/install-exodus-redux-kodi
https://kodibeginner.com/install-exodus-redux-kodi
-
idan1605
-
- חבר פעיל

עדכון
@KodiMaster
·תודה רבה , עם ההרחבה הזאת אוכל לצפות בטלנובלות כלומר שם יש מקורות להזרמה לסדרות? ובone click יהיה בהמשך ג מקורות שם לסדרות? תודה על הסבלנות
·תודה רבה , עם ההרחבה הזאת אוכל לצפות בטלנובלות כלומר שם יש מקורות להזרמה לסדרות? ובone click יהיה בהמשך ג מקורות שם לסדרות? תודה על הסבלנות