חיבור LCD ל-Z5400 - אפשרי?
שלום,
זאת ההודעה הראשונה שלי כאן ורציתי להגיד שזה נראה פורום מקצועי מאוד!
אני בימים הקרובים קונה LCD והחיבורים שיש להם הם:
15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video
אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI To Dvi, עכשיו לגבי האודיו.
מה עושים, איך אני מחבר אותה למערכת ישירות אם זה אפשרי, ואם לא האם אפשר לחבר במחשב? במחשב יש לי כרטיס קול Audigy2 ZS.
במערכת עצמה יש לי שלושה חיבורים שאני מחבר לשם את המחשב (ירוק, כתום ושחור), שתי חיבורים אופטים ויציאה קוקסינלית או איך שלא קוראים לזה.
בצד יש לי עוד שתי כניסות של 3.5מ"מ.
יש לי איזה דרך לחבר את ה-LCD ולשמוע במערכת בלי לחבר את המחשב ואיזה כבלים צריך בשביל?
תודה מראש.. אדם
מה עושים, איך אני מחבר אותה למערכת ישירות אם זה אפשרי, ואם לא האם אפשר לחבר במחשב? במחשב יש לי כרטיס קול Audigy2 ZS.
במערכת עצמה יש לי שלושה חיבורים שאני מחבר לשם את המחשב (ירוק, כתום ושחור), שתי חיבורים אופטים ויציאה קוקסינלית או איך שלא קוראים לזה.
יש לי איזה דרך לחבר את ה-LCD ולשמוע במערכת בלי לחבר את המחשב ואיזה כבלים צריך בשביל?
תודה מראש.. אדם
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
א. ברוך הבא לאתר.
ב. השאלה לא ממש ברורה...
אם הבנתי נכון,
אתה רוצה לחבר רמקולים z5400 (של לוג'יטק) למחשב שגם מחובר ל-lcd, או לחבר את הרמקולים לטלויזיה...? בקיצור סלט! תפרט מעט יותר על מה יש לך ומה אתה רוצה להשיג.
יואל.
ב. השאלה לא ממש ברורה...
אם הבנתי נכון,
אתה רוצה לחבר רמקולים z5400 (של לוג'יטק) למחשב שגם מחובר ל-lcd, או לחבר את הרמקולים לטלויזיה...? בקיצור סלט! תפרט מעט יותר על מה יש לך ומה אתה רוצה להשיג.
יואל.
דבר ראשון לא הייתי ממליץ לך לחבר את המחשב ל-LCD כמו שציינת מנסיון אישי התמונה תימרח ובלי פוקוס בקיצור לא תוכל לראות כלום.
לשם חיבור המחשב למסך ישנה כניסה יעודית בשם 15pin - vga - Dsub תשתמש בה
אם יש לך יציאת אוזניות או כל יציאת אודיו ב-LCD תחבר אוה למערכת וכך זה יעקוף את המקולים מובנים ב-LCD וכל האודיו ישמע דרך המערכת
לשם חיבור המחשב למסך ישנה כניסה יעודית בשם 15pin - vga - Dsub תשתמש בה
אם יש לך יציאת אוזניות או כל יציאת אודיו ב-LCD תחבר אוה למערכת וכך זה יעקוף את המקולים מובנים ב-LCD וכל האודיו ישמע דרך המערכת
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400).
החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם:
החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב),
חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל.
בערך כמו בתמונה.

עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים,
הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב?
עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI.
האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר?
תודה רבה לכם, אדם
החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם:
החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב),
חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל.
בערך כמו בתמונה.

עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים,
הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב?
עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI.
האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר?
תודה רבה לכם, אדם
יציאה קוקסינלית???AdamS כתב:שלום,
תודה מראש.. אדם...
שמתי לב שזה מה שכתבתי, אני פשוט ממש לא יודע איך קוראים ליציאה הזאתידני_פרבר כתב:יציאה קוקסינלית???AdamS כתב:שלום,
תודה מראש.. אדם...![]()
...
הכי חשוב שהכל הסתדר
אדם