התייעצות לגבי טלויזיה
שלום,
אני מחפש טלויזיה 75" . אין לי ולא חצי מושג בעולם הזה.
אני מחפש טלויזיה דקה יחסית. וכמה שיותר איכותית בתקציב שלי.
התקציב הוא סביב ה-6-7 אלף
אם זה משנה משהו הבית שלי הולך להיות בית חכם כך שניראה לי שטוב יהיה במקרה ויש לו WIFIמובנה
אין לי חברה או דגם ספציפי
מ- סוני ועד פיליפס, דרך הייסנס{ שאלה דגמים שאני יכול להביא במחיר זול דרך העבודה שלי}
LG, פנסוניק וכו
אשמח להמלצות הכי טובות שאפשר לקבל בסכום הזה ולקבל טלויזיה איכותית עד כמה שאפשר..
תודה רבה
אני מחפש טלויזיה 75" . אין לי ולא חצי מושג בעולם הזה.
אני מחפש טלויזיה דקה יחסית. וכמה שיותר איכותית בתקציב שלי.
התקציב הוא סביב ה-6-7 אלף
אם זה משנה משהו הבית שלי הולך להיות בית חכם כך שניראה לי שטוב יהיה במקרה ויש לו WIFIמובנה
אין לי חברה או דגם ספציפי
מ- סוני ועד פיליפס, דרך הייסנס{ שאלה דגמים שאני יכול להביא במחיר זול דרך העבודה שלי}
LG, פנסוניק וכו
אשמח להמלצות הכי טובות שאפשר לקבל בסכום הזה ולקבל טלויזיה איכותית עד כמה שאפשר..
תודה רבה
@a_eyal
·
השאלה איזה דגמים אתה יכול להביא בזול מהעבודה שלך?
ברמת העיקרון החברות היחידות בארץ שאפשר לקנות טלויזיות איכותיות שלהן הן (לפי רמת איכות):
1. יפניות: סוני
2. קוריאניות: סמסונג ו-LG
3. סיניות: הייסנס ו-TCL
סוני קצת יותר יקרים, אבל כל השאר הן באותן רמות מחירים, בלי קשר לאיכות המוצר שלהן (כלומר הייסנס מנסים למכור במחיר של סמסונג, למרות שזאת ממש לא אותה איכות).
ברמת מחירים רגילה אתה יכול לקנות טלויזיה ברמת כניסה בתקציב/גודל שלך.
אבל אם אתה יכול לקבל הנחות דרך העבודה, אז אתה יכול אולי להתבייט על דגמים שהם רמה מעל (רמת ביניים) כגון:
NU8000 / Q6FN / RU8000 / Q60R של סמסונג
SM9000 של LG
לידע כללי, הרמה הבאה היא כבר:
XF9005 של סוני
Q7FN / Q70R של סמסונג
·
השאלה איזה דגמים אתה יכול להביא בזול מהעבודה שלך?
ברמת העיקרון החברות היחידות בארץ שאפשר לקנות טלויזיות איכותיות שלהן הן (לפי רמת איכות):
1. יפניות: סוני
2. קוריאניות: סמסונג ו-LG
3. סיניות: הייסנס ו-TCL
סוני קצת יותר יקרים, אבל כל השאר הן באותן רמות מחירים, בלי קשר לאיכות המוצר שלהן (כלומר הייסנס מנסים למכור במחיר של סמסונג, למרות שזאת ממש לא אותה איכות).
ברמת מחירים רגילה אתה יכול לקנות טלויזיה ברמת כניסה בתקציב/גודל שלך.
אבל אם אתה יכול לקבל הנחות דרך העבודה, אז אתה יכול אולי להתבייט על דגמים שהם רמה מעל (רמת ביניים) כגון:
NU8000 / Q6FN / RU8000 / Q60R של סמסונג
SM9000 של LG
לידע כללי, הרמה הבאה היא כבר:
XF9005 של סוני
Q7FN / Q70R של סמסונג
@mdk_25
·תודה על התגובה שלך.
יצא לי לקרוא קצת ואני רואה שיש פה דיבור על סוני.
וואלה סוני. כאילו מה??? לא פנסוניק לא סמסונג לא פיליפס.
סוני?
אבדוק יום ראשון על מה יש לי הנחות אבל בלי קשר יש לי חנות למערכות אודיו וטלויזיות. אני רק צריך לתת לו דגם או כיוון
תודה
·תודה על התגובה שלך.
סוני?
אבדוק יום ראשון על מה יש לי הנחות אבל בלי קשר יש לי חנות למערכות אודיו וטלויזיות. אני רק צריך לתת לו דגם או כיוון
תודה
·a_eyal כתב:@mdk_25
·תודה על התגובה שלך.
סוני?...
חחח
זה כמו שאני ארשום לך: הטלפונים הכי טובים כיום הם של אפל, סמסונג וגוגל.
ואתה תגיד לי:
וואלה גוגל. כאילו מה??? לא נוקיה לא מוטורולה לא LG.
גוגל?
אבל אין מה לעשות, העולם לא עומד במקום. ומה שהיה זה לא מה שיהיה.
החברות ששלטו לפני 10-15 שנה כבר ברובן לא פה, והחליפו אותן חברות שעסקו בדברים אחרים או שלא היו קיימות בכלל.
אם פעם פנסוניק או פיליפס היו שחקן משמעותי בשוק - כיום הן כמעט ולא מוכרות טלויזיות או שמוכרות את השם לחברות שישם כמותג מדבקה.
ודווקא חברות סיניות, או חברות אחרות שלא היית מקשר לטלויזיות לפני עשור, הן אלה שהיום שולטות בשוק ומוכרות את רוב הטלויזיות בעולם (וגם אלה שבחזית הטכנולוגיה של פיתוחים חדשים).
@mdk_25
·
טוב ביררתי קצת
האופציות שאני מכיר הם:
LG75um7580
hisense h75b7510il
sony 8069
pilot pus7he
philips 75us7803.
למרות שזה קצת יותר יקר ממה שחשבתי אבדוק שוב את המחיר שאני יכול לסדר לעצמי
מישהו מכיר? יודע?
יש אולי משהו אחרשאפשר לקנות סביב המחירים האלה שיתן לי תמורה יותר טובה
אני רוצה לסגור כבר השבוע
תודה רבה
·
טוב ביררתי קצת
האופציות שאני מכיר הם:
LG75um7580
hisense h75b7510il
sony 8069
pilot pus7he
philips 75us7803.
למרות שזה קצת יותר יקר ממה שחשבתי אבדוק שוב את המחיר שאני יכול לסדר לעצמי
מישהו מכיר? יודע?
יש אולי משהו אחרשאפשר לקנות סביב המחירים האלה שיתן לי תמורה יותר טובה
אני רוצה לסגור כבר השבוע
תודה רבה
@a_eyal
·
um7580 של LG היא טלויזיה בסיסית טובה.
b7510 של הייסנס, היא טלויזיה בסיסית, אבל לטעמי לא שווה את המחיר, כי באותו מחיר אתה יכול לקבל סוני או LG שלא פחות טובות ממנה (אולי אף טובות יותר). אז אין טעם לשלם אותו מחיר על מוצר של חברה סינית.
סוני - לא רשמת את הדגם המלא: XE / XF / XG? לא ברור מאיזה שנה הוא...
בכל מקרה, גם אם הוא הכי חדש (XG) הוא עדיין קצת פחות טוב בפרמטרים שלו מהדגם של LG.
מצד שני, אלגוריטמי שיפור התמונה של סוני אמורים להיות הכי טובים בשוק, לכן זה יכול לפצות על יכולות יותר חלשות.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
פיילוט / פיליפס - מדבקה או דגמים שלא שווים התייחסות.
·
um7580 של LG היא טלויזיה בסיסית טובה.
b7510 של הייסנס, היא טלויזיה בסיסית, אבל לטעמי לא שווה את המחיר, כי באותו מחיר אתה יכול לקבל סוני או LG שלא פחות טובות ממנה (אולי אף טובות יותר). אז אין טעם לשלם אותו מחיר על מוצר של חברה סינית.
סוני - לא רשמת את הדגם המלא: XE / XF / XG? לא ברור מאיזה שנה הוא...
בכל מקרה, גם אם הוא הכי חדש (XG) הוא עדיין קצת פחות טוב בפרמטרים שלו מהדגם של LG.
מצד שני, אלגוריטמי שיפור התמונה של סוני אמורים להיות הכי טובים בשוק, לכן זה יכול לפצות על יכולות יותר חלשות.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
פיילוט / פיליפס - מדבקה או דגמים שלא שווים התייחסות.
@a_eyal
· מכל הדגמים שציינת הדגם של הסוני הוא הטוב ביותר כי בסדרה הזו בדגמים של ה 75 אינץ' היא היחידה שמגיעה עם פאנל va שנותן שחורים יותר עמוקים ואיכותיים.
בגדלים היותר קטנים שלה היא מגיעה ללא פאנל VA, רק ב75 אינץ' ולכן בגודל הזה הסוני היא הבחירה הנכונה מול הדגמים שציינת.
· מכל הדגמים שציינת הדגם של הסוני הוא הטוב ביותר כי בסדרה הזו בדגמים של ה 75 אינץ' היא היחידה שמגיעה עם פאנל va שנותן שחורים יותר עמוקים ואיכותיים.
בגדלים היותר קטנים שלה היא מגיעה ללא פאנל VA, רק ב75 אינץ' ולכן בגודל הזה הסוני היא הבחירה הנכונה מול הדגמים שציינת.