היום התקינו לי Sony 65XF9005 חדשה. בערב ניסיתי לחבר אוזניות לטלוויזיה ומסתבר שרק ערוץ ימין עובד. בדקתי על 3 זוגות אוזניות עם אותה תוצאה. בדקתי כל ההגדרות ונראה לי בוודאות שבעיית Hardware.
מה לעשות ואיך לדבר עם הספק? החלפת טלוויזיה?
Sony 65XF9005 חדשה הגיעה עם תקלה ביציאת אוזניות
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
קודם תדבר איתו, ולפי התשובה אחרי זה תדבר איתנו. אם תקלה אומתה ב 14 ימים הראשונים זה עובד לטובתך, אבל אתה חייב קודם כל לפנות אליהם.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
דיברתי איתם כבר ב-9 בבוקר.
נציגה אמרה שטכנאי יבוא שבוע הבא ביום שני, באמצע היום (קשה לי עם זה, כבר פעמיים יצאתי באמצע היום מעבודה בגלל מובילים ומתקינים).
אמרתי שאני לא רוצה תיקון, תקלה מאוד ברורה. וטלוויזיה חדשה שהגיעה כבר עם התקלה שהתגלתה באותו יום שהתקינו אותה.
כמובן, נציגה אמרה שאין דרך אחרת.
ביקשתי אחראית, ולא קיבלתי הבטחה שהיא תחזור אלי היום ("תוך יום עסקים"), בסבירות גבוהה רק ביום ראשון.
נציגה אמרה שטכנאי יבוא שבוע הבא ביום שני, באמצע היום (קשה לי עם זה, כבר פעמיים יצאתי באמצע היום מעבודה בגלל מובילים ומתקינים).
אמרתי שאני לא רוצה תיקון, תקלה מאוד ברורה. וטלוויזיה חדשה שהגיעה כבר עם התקלה שהתגלתה באותו יום שהתקינו אותה.
כמובן, נציגה אמרה שאין דרך אחרת.
ביקשתי אחראית, ולא קיבלתי הבטחה שהיא תחזור אלי היום ("תוך יום עסקים"), בסבירות גבוהה רק ביום ראשון.