אשמח לקבל המלצות לטלוויזיה 75' במחיר 8000₪.
גודל הסלון כ-3.5 מטרים.
הצופים זה ההורים שלי (בני 70), שצופים בעיקר בתכנים של סלקום tv.
תודה מראש על העזרה והייעוץ!

·mdk_25 כתב:@oferke
·
ובשני המקרים (סמסונג וסוני) תקבל שרות מאלקטרוניקס פרו - שהפורום מלא בתלונות עליה.
לעומת LG, שבה נותן השרות מקבל רק מחמאות.
אני אישית, במקרה כמו שלך - שהטלויזיה היא להורים, הייתי מעדיף לקבל ראש שקט וללכת על השירות הטוב יותר (גם אם זה היה בא על חשבון האיכות/מחיר)....

·Kondo10 כתב:אישית לא חוויתי בעיות שרות מול אלקטרוניקס פרו, והשתמשתי בהם לאחרונה.
דווקא נראים לי מקצוענים, אך כנראה התקלה אצלי לא הייתה מסובכת....

·מסכים במאה אחוז,avihuli כתב:ומה שיותר חשוב , הוא שנותן השירות (יבואן), צריך לתת את השירות מבלי הצורך שלנו להפעיל את החנות המתמחה במקרה הצורך.
השירות שהיבואן נותן צריך להיות זהה עבור כל המוצרים שהוא מוכר ללקוחות שקנו בין אם נרכש בבאסטה בשוק או בחנות מתמחה.
פה נעוצה הבעיה לדעתי......
·*לסוני יש את מעבד התמונה הטוב ביותר מבין סדרת המכשירים שציינת.mdk_25 כתב:@oferke
·
הסוני הוא כנראה באיכות דומה ל-LG. אולי קצת יותר טובה. ואתה תשלם את עיקר ההפרש על השם סוני.
הסמסונג במחיר הזה רוב הסיכויים מיבוא מקביל (שווה לבדוק). אם כן, ביבוא רשמי הוא יהיה כנראה במחיר דומה ל-LG.
ואם כבר, הייתי מסתכל על NU7100 מהשנה שעברה. שהוא באותה איכות אבל יותר זול.
בכל מקרה, גם פה איכות המסך דומה בערך ל-LG.
ובשני המקרים (סמסונג וסוני) תקבל שרות מאלקטרוניקס פרו - שהפורום מלא בתלונות עליה.
לאומת LG, שבה נותן השרות מקבל רק מחמאות.
אני אישית, במקרה כמו שלך - שהטלויזיה היא להורים, הייתי מעדיף לקבל ראש שקט וללכת על השירות הטוב יותר (גם אם זה היה בא על חשבון האיכות/מחיר)....
·yuvyuv26 כתב:
·*לסוני יש את מעבד התמונה הטוב ביותר מבין סדרת המכשירים שציינת.......
* סוני מגיעה עם אנדרואיד TV בילד אין - זה יתרון ענק נוסף.
* להורים שלי יש את הדגם הזה רק בגודל 65 והם מרוצים עד הגג !...