המשך דיון מהכנס אתמול - DSCALER
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הי,
אחת השאלות שעלו בכנס אתמול היא למה מיקרוסופט לא נותנת פתרון דוגמאת DSCALER (מבחינת איכות תמונה). עזבו שלא אהבתי את התשובה המתחמקת והלא נכונה לגבי איכות השידור אבל נעזוב את זה רגע (אני חושב שגם לא נשאל האיש הנכון).
בכל מקרה היה קשה לדון בזה בגלל הרעש והמרחק (והצוואר) אז חשבתי שנמשיך את הדיון כאן.
על פי מה שהבנתי מהשואל (מי זה היה אגב?) הוא מקבל תוצאות טובות משמעותית בשימוש בתוכנת DSCALER מאשר בפילטר DSCALER.
אשמח לשמוע את הקונפיגורציה במדויק.
תודה.
אחת השאלות שעלו בכנס אתמול היא למה מיקרוסופט לא נותנת פתרון דוגמאת DSCALER (מבחינת איכות תמונה). עזבו שלא אהבתי את התשובה המתחמקת והלא נכונה לגבי איכות השידור אבל נעזוב את זה רגע (אני חושב שגם לא נשאל האיש הנכון).
בכל מקרה היה קשה לדון בזה בגלל הרעש והמרחק (והצוואר) אז חשבתי שנמשיך את הדיון כאן.
על פי מה שהבנתי מהשואל (מי זה היה אגב?) הוא מקבל תוצאות טובות משמעותית בשימוש בתוכנת DSCALER מאשר בפילטר DSCALER.
אשמח לשמוע את הקונפיגורציה במדויק.
תודה.
HiFiMusic IL
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
גם אני אשמח לדעת מי דיבר על זה(למרות שיש 10 סמ ממני)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
טוב שלום לכולם זה אני שאלתי את השאלה ישבתי מצד ימין של האולם למעלה ואני עדיין חושב שהתשובות היו מתחמקות כי כל מי שניסה ובדק ראה שאני צודק שדרך התוכנה התמונה מדהימה ובלי שום קשר לקודאק כי עם הקודאק אין ממש שינוי אני חושב שאנחנו צריכים נסות בעזרת כל המוחות הגאוניים למצוא פתרון לבד כי אין מי שממש יעזור לנו במיקרוסופט ואני חושב גם ששווה לעשות את הכנס המצומצם יותר בלי להעליב אף אחד אבל לי לא חידשו כלום בכנס אבל היה נחמד לראות את הפרצופים של האנשים מהפורום
לגבי הקונפיגורציה אין ממש מה להוסיף פשוט לראות טלויזיה דרך התוכנה לעומת שימוש בקודאק של ה dscaler במדיה סנטר זה הבדל של שמיים וארץ אני שמעתי פעם על מישהו שהצליח בעזרת שינויי registry להשתמש בתוכנה בתוך המדייה סנטר....אבל אני לא ממש מצליח לבצע זאת
אני מצטער להגיד לך אבל זה אפשרי כי ראיתי שזה עובד באינטרנט למישהו המדיה סנטר אוטומטית מוגדר להשתמש במדייה פלייר של מיקרוסופט ואני בטוח שניתן לשנות את ההגדרה הזאת איך שהוא ואני מדבר על 4 בתור התוכנה וגם סוג הקודאק.... ניסית לבדוק איך רואים טלויזיה דרך התוכנה???
אם אתם מדברים על ה PVR150 אז ממש שאני הבנתי תוכנת DSCALER עושה AVI GRAB מהכרטיס לפני שהוא נכנס לצ'יפ שמקודד לMPEG2, זאת הסיבה לאיכות הגבוהה. גם אם נעשה זאת דרך מדיה סנטר זה אומר שאין TIMESHIFTING ואין הקלטה (לפחות לא באיכות הטובה של לפני הקידוד).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
האם DSCALER תומך בהרצת התוכן קדימה\אחורה עם השלט במדיה סנטר 2005 (XP)? אני זוכר שניסיתי גרסא (כנראה ישנה) של DSCALER, היה רשום שהקודק לא נתמך ע"י WMP10, ולא יכולתי להריץ TV קדימה\אחורה, אלא יכולתי להשתמש בSKIP.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה ממש מבאס.
אני משתמש כרגע בPDVD, הוא וWINDVD הם היחידים שמצאתי שכן עובדים עם הפיצ'ר הזה.
אני משתמש כרגע בPDVD, הוא וWINDVD הם היחידים שמצאתי שכן עובדים עם הפיצ'ר הזה.