בכל מקרה, הייתי מעוניין לשאול מה הם ההשלכות של זה (בפרט ועוד מלא סיבות בכלל) על אורך החיים של המוצר ואיכותו (אני מדבר על תווח של 5 שנים לפחות)
אישית, הייתי מעוניין לרכוש את Sennheiser HD 595 (ולהשתמש בה ללא מגבר) והייתי רוצה לברר כמה דברים שממש מעוניינים אותי לגבי אורך החיים של האוזניות הללו:
- כיידוע באוזנות אלו זוג המוליכים לאוזניה ימין עובר מאוזני שמאל, דרך הדברים האלו שמכווננים את הגובה (שלא מומלץ לשחק איתם הרבה), דרך הקשת ואז מגיעים לאוזניה ימין; אז רציתי לשאול (מתוך ניסיון קט עם אוזניות של החברה וביקורות על האוזניות שלה), האם (במיוחד בדגם הנ"ל) קיימת את הבעיה שפתאום בלי שום תרוץ אוזניה ימין מסיימת את תפקודה (יתכן שבגלל פגם בחוט המוליך אליה) [והאם הלחמה של מוליך אחר תפתור את הבעיה בלי לגרוע מהאיכות של האוזניות] ?
- עוד שאלה שמעניינת אותי היא האם האיכות של אחד מצדי האוזניה תגרע במשך השנים כתוצאה מצלילים גבוהים ומשימוש רב (ולא יהיה איזון בין שתי צידי האוזניה)? , כי דווקה לגביו שמעתי ביקורת כזאתי (ממישהוא מאתר מסויים)
- הייתי מעוניין גם לקבל מידע בנוגע לקשיחות של אוזניות אלו (שנפילה קטנה לא תשבור אותן בלי כוונה) ...
תודה מראש לכל העונים