טלויזיה סוני XF9005 נוטה אחורה (התקנה שולחנית)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
KZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי,

בהמשך לשרשור הזה: https://www.hometheater.co.il/vt332127.html

הטלויזיה, סוני XF9005 הותקנה (התקנה שולחנית), ונראה שהיא נוטה אחורה. כלומר, נראה שהיא לא מאונכת לחלוטין, ושהקצה העליון שלה קרוב יותר לקיר שמאחוריה מאשר הקצה התחתון.

האם מישהו יכול לאשר שזה תקין ואמור להיות ככה? להגיד שאצלו זה לא ככה?
המתקין אמר שהרגליות מחוברות כמו שצריך, אז כנראה ככה זה, אבל זה נראה לי קצת תמוה...

תודה מראש

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #2 

מה זה "נראה"?! - מדדת? יש לך מד-זוית/אנך או כל כלי אחר? - תמדוד ותביא נתונים, לי היתה פעם סחרחורת והיה "נראה לי" שהכל מסתובב...

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

תסביר קצת יותר האם מיד לאחר ההתקנה ראיתה שזה נוטה או אם הזמן? אם ז מיד תצור קשר עם החברה שיבוא לסדר, אם זה קרה עם הזמן יכול להיות או שהטלויזיה קבלה נטיה או שהמזנון עליו הוא יוש קבל נטיה ואת זה כפי ש-@qsub00 אמרצריך לבדוק באמצעים כדון פלס וכו' אם ניתן אולי יש ברגי פילוס שניתנים לכיוונון כנגד הנטיה הזאת.

danitamir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

ככה צריך להיות

שליחה #4 

קיבלתי את הסוני a9g החדשה
הותקנה זמנית על הבסיס הכבד
יש לה נטיה אחורה
כך גם בדגם התצוגה בחנות
שנה טובה

KZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

תודה על התגובות.
אני לא מדמיין את זה. ההתקנה היתה היום, זה כך מההתחלה, והמזנון ישר.

נראה שזה אכן אמור להיות ככה:
"Your BRAVIA TV is designed to be slanted slightly backward in consideration of setting on a low board"

הם מציינים
"If the TV is set at a low position, your eyes will lower a bit when you sit on a sofa. According to ergonomics, your eyes while sitting are 15 degrees lower than when you are in a usual relaxed state. You will be able to enjoy watching TV programs more comfortably by turning the TV screen a little upward"

הבעיה היא שלא מצאתי שום דרך נורמלית לגרום למסך להיות מאונך לחלוטין - לא ראיתי מנגנון לשינוי הזוית (ונראה לי לא בטיחותי סתם לתקוע משהו מתחת לרגליות אז נראה לי שזה לא הכיוון)

מקור:
https://www.sony-mea.com/en/electronics ... s/00166676

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”