מישהו שמע כבר את החדש של אבישי כהן?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מרטין שלום לך,לא תכעס אם אומר לך משהו לא חיובי עליו,נכון
?
יש לי דיסק אחר שלו שאהבתי בהתחלה ומהר מאד נמאס עלי,מה שלא קורה לי עם אומנים אחרים
יש לו טכניקה מעולה אבל המוזיקה שלו פלצנית לטעמי ובכלל איזו ארשת חשיבות יש על פניו בתמונות
לא אוהב את זה,,,,ניגנתי בעבר עם צימבליסטה,אייל שילוח ושולה חן והרבה זמן עם זילבר שי בו מעט ענווה
כל השאר נהנים מחשיבות עצמית שלא ברורה לי
יש לי דיסק אחר שלו שאהבתי בהתחלה ומהר מאד נמאס עלי,מה שלא קורה לי עם אומנים אחרים
יש לו טכניקה מעולה אבל המוזיקה שלו פלצנית לטעמי ובכלל איזו ארשת חשיבות יש על פניו בתמונות
לא אוהב את זה,,,,ניגנתי בעבר עם צימבליסטה,אייל שילוח ושולה חן והרבה זמן עם זילבר שי בו מעט ענווה
כל השאר נהנים מחשיבות עצמית שלא ברורה לי
אמן מייסר
א. אין "חדש" בדיסק הזה, יש הקלטה חיה של יצירות שלו מתקליטי עבר (לא שזה רע, לעיתים להפך- רק לידיעה).
ב. מסכים עם רוח דברי "אבו ילדים מעופפים" (אגב, ברכות על המינוי החדש שניכסת לעצמך
) למרות שיש לי 2 דיסקים שלו (מקפיד לא לרכוש את כל השאר...), תמיד אעדיף את אבישי כהן (חצוצרן), את עומר אביטל, את אלי דג'יברי [כולם גם כישרוניים וגם סופר נחמדים], אלברט בגר....
גילוי נאות- את כל האמנים שציינתי (מלבד אבישי כהן הבסיסט, נושא השירשור), יצא לי לפגוש פנים אל פנים ולשמוע אותם מנגנים "חי" ממרחק "יריקה".
ב. מסכים עם רוח דברי "אבו ילדים מעופפים" (אגב, ברכות על המינוי החדש שניכסת לעצמך
גילוי נאות- את כל האמנים שציינתי (מלבד אבישי כהן הבסיסט, נושא השירשור), יצא לי לפגוש פנים אל פנים ולשמוע אותם מנגנים "חי" ממרחק "יריקה".
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אבישי משמעם סה"כ לאחר האזנה ממושכת .
גם התנהגותו חסרת הענווה , שמעתי אותו בראיון ברדיו והוא נורא התגאה בזה ש "ציק" לקח אותו .
כן , כן "ציק" ,"ציק הוא קרא לו כאילו הם חברים מהגימנסיה .
בקיצור גם אני מאלו שמתמידים לא לקנות כותרים נוספים שלו .
גם התנהגותו חסרת הענווה , שמעתי אותו בראיון ברדיו והוא נורא התגאה בזה ש "ציק" לקח אותו .
כן , כן "ציק" ,"ציק הוא קרא לו כאילו הם חברים מהגימנסיה .
בקיצור גם אני מאלו שמתמידים לא לקנות כותרים נוספים שלו .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

שכנעתם אותי להקשיב לאבישי החצוצרן
אבל אם הייתם יכולים לשים פה תמונה שלו או כמה
זאת כדי שאחליט לעצמי אם יש לו מבע של איש מאד מוצלח ורם מעל העם לא אטרח להקשיב אפילו
זאת כדי שאחליט לעצמי אם יש לו מבע של איש מאד מוצלח ורם מעל העם לא אטרח להקשיב אפילו
אמן מייסר
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
את עד לא מזמן לא ידעתי בכלל מי זה אבישי כהן,
עד שנמר התחיל את מבחן המדפיים ובחן קטע שלו, אז כדי להתחבר לרשמים של נמר התחלתי לשמוע.
בפעם הראשונה ששמעתי הוא מאוד נעם לי באוזן,
אבל משום מה לא הותיר בי טעם של עוד.
עד שנמר התחיל את מבחן המדפיים ובחן קטע שלו, אז כדי להתחבר לרשמים של נמר התחלתי לשמוע.
בפעם הראשונה ששמעתי הוא מאוד נעם לי באוזן,
אבל משום מה לא הותיר בי טעם של עוד.
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נאלץ לא להסכים
הדיסק הלפני-אחרון (continuo) הוא אצלי גבוה בפלייליסט וההופעה שלו מלפני מספר
חודשים בהיכל לאמנויות הבמה היתה אחת הטובות.
עשיתי לי מנהג לנסות להפריד בין הדימוי והאופן שבו אופיו של אמן משתקף דרך אמצעי התקשורת, לבין המוזיקה שלו. מתי כספי למשל, שאותו יצא לי להכיר קצת יותר מקרוב במשך השנים הוא חתיכת "טיפוס" ועדיין אני מעריץ גדול של המוזיקה המוקדמת שלו.
אמנים רבים הם אגו-מניאקים רציניים ולפי קריטריון זה הייתי יכול לשמוע מעט מאוד (גם אלטון ג'ון הוא דוגמה שקופצת לראש).
אגב ובלי קשר, אבישי כהן החצוצרן וההרכב המפורסם שלו THIRD WORLD LOVE, עושים דברים נהדרים ומהנים ביותר ביחד ולחוד.
אורי.
חודשים בהיכל לאמנויות הבמה היתה אחת הטובות.
עשיתי לי מנהג לנסות להפריד בין הדימוי והאופן שבו אופיו של אמן משתקף דרך אמצעי התקשורת, לבין המוזיקה שלו. מתי כספי למשל, שאותו יצא לי להכיר קצת יותר מקרוב במשך השנים הוא חתיכת "טיפוס" ועדיין אני מעריץ גדול של המוזיקה המוקדמת שלו.
אמנים רבים הם אגו-מניאקים רציניים ולפי קריטריון זה הייתי יכול לשמוע מעט מאוד (גם אלטון ג'ון הוא דוגמה שקופצת לראש).
אגב ובלי קשר, אבישי כהן החצוצרן וההרכב המפורסם שלו THIRD WORLD LOVE, עושים דברים נהדרים ומהנים ביותר ביחד ולחוד.
אורי.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

אורי, אני רוצה לחדד משהו
ענין אופיו של האומן מתחיל לענין אותי רק שמדובר בו הרבה,והמוזיקה שלו משעממת אותי
ובנוסף הוא מביע חשיבות עצמית-אי לכך ובהתאם לזאת אני פוסל אותו עד להודעה חדשה
אגב, אני מאזין להרבה אומנים בעלי חשיבות עצמית ענקית כמו הפסנתרן מיכלאנג'לי אבל שהוא מנגן,,,,,,,
אני נדהם כמו מפוגורליץ' וגלן גולד בניגוד לאבישי כהן שאני באופן אישי לא מתרשם מי יודע מה
ענין אופיו של האומן מתחיל לענין אותי רק שמדובר בו הרבה,והמוזיקה שלו משעממת אותי
ובנוסף הוא מביע חשיבות עצמית-אי לכך ובהתאם לזאת אני פוסל אותו עד להודעה חדשה
אגב, אני מאזין להרבה אומנים בעלי חשיבות עצמית ענקית כמו הפסנתרן מיכלאנג'לי אבל שהוא מנגן,,,,,,,
אני נדהם כמו מפוגורליץ' וגלן גולד בניגוד לאבישי כהן שאני באופן אישי לא מתרשם מי יודע מה
אמן מייסר