PT-AX100U
שלום,
מספר שאלות:
1300$ למקרן PT-AX100U Panasonic חדש הוא מחיר מציאה?
האם תהיה בעיה להעביר אותו במזוודה מארה"ב?
האם מקרן כזה יתאים לי: אני אתלה אותו כ 4 מטרים מהמסך, אני יושב 5 מטרים ממנו (מהמסך), החדר בו אני אראה איתו אינו מוחשך ב 100%.
איזה מסך כדאי לקנות וכמה עולה מסך (בערך) חשבתי על מסך שניתן להוריד אותו בצורה חשמלית (האם שלט מייקר את העיניין?) יש אתר שמתמחה במסכים?
עוד דבר: רמת ההבנה שלי בכל מה שקשור למקרנים שואפת לאפס...
תודה מראש,
עדו
מספר שאלות:
1300$ למקרן PT-AX100U Panasonic חדש הוא מחיר מציאה?
האם תהיה בעיה להעביר אותו במזוודה מארה"ב?
האם מקרן כזה יתאים לי: אני אתלה אותו כ 4 מטרים מהמסך, אני יושב 5 מטרים ממנו (מהמסך), החדר בו אני אראה איתו אינו מוחשך ב 100%.
איזה מסך כדאי לקנות וכמה עולה מסך (בערך) חשבתי על מסך שניתן להוריד אותו בצורה חשמלית (האם שלט מייקר את העיניין?) יש אתר שמתמחה במסכים?
עוד דבר: רמת ההבנה שלי בכל מה שקשור למקרנים שואפת לאפס...
תודה מראש,
עדו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר מצויין. לא צריכה ליהיות בעיה להעביר במזוודה, אבל מקרן זה מכשיר רגיש ויש להתייחס אליו בהתאם בזמן שינוע. המקרן כנראה יתאים לצרכים שלך. לגבי מסך- אתה יכול ללכת על מסך לבן סטנדרטי (מותג או סיני), או ללכת על מסך מבד שמפחית החזרות סביבתיות. ההמלצה הנפוצה פה היא להתחיל עם הקרנה על קיר בהיר ולהקיש מכך מה מתאים לך.
אני כמוך שוקל להביא את אותו מקרן מארה"ב.
למה דווקא בחרת בדגם הזה ?
צפיתי בתמונה שלו לעומת optoma 73 ואכן התמונה הייתה טובה בהרבה לדעתי.
בעין בלתי מזוינת ואפס הבנה במקרנים. (מה גם הוא בהיר יותר ובעל ניגודיות עדיפה).
אני מעדיין מתלבט אם לא עדיף דגם אחר באותו מחיר +\-.
בעין בלתי מזוינת ואפס הבנה במקרנים. (מה גם הוא בהיר יותר ובעל ניגודיות עדיפה).
אני מעדיין מתלבט אם לא עדיף דגם אחר באותו מחיר +\-.
ה AX100 זכה לתואר המפוקפק "אלוף ההחזרות" (השמועות אומרות שבממוצע 1 ל 3 מקרני AX100 הוא תקין, ונשאר תקין לאחר השבוע הראשון). לא בטוח שזה המקרן שכדאי ליבא מחו"ל.
מוזר. הייתי מצפה שה HD73 יקח אותו בהליכה. היכן ראית את ההשוואה הזו ?אני כמוך שוקל להביא את אותו מקרן מארה"ב.
בעין בלתי מזוינת ואפס הבנה במקרנים. (מה גם הוא בהיר יותר ובעל ניגודיות עדיפה)....
יש לי אפשרות לרכוש אותו ולשחק איתו מספר שבועות (אני גר ב-NY וחוזר לארץ עוד חודשיים ~)
ראיתי את שניהם ב-J&R, שום בדיקה מקצועית. אבל התמונה נראתה טוב יותר ב-PANA.
בנוסף, ה-LENS SHIFT מהווה יתרון גדול נדמה לי. לא ככה ?
כמו כן הזום שמאפשר להתאים את גודל המסך גם יש חדר גדול מאוד או קטן מאוד
ראיתי את שניהם ב-J&R, שום בדיקה מקצועית. אבל התמונה נראתה טוב יותר ב-PANA.
בנוסף, ה-LENS SHIFT מהווה יתרון גדול נדמה לי. לא ככה ?
כמו כן הזום שמאפשר להתאים את גודל המסך גם יש חדר גדול מאוד או קטן מאוד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רק אם ההתקנה לא תהיה קבועה, כלומר, אם אתה מתכנן כל הזמן לאחסן אותו ולהוציא אותו.....בנוסף, ה-LENS SHIFT מהווה יתרון גדול נדמה לי. לא ככה ?...
אם ההתקנה קבועה בתיקרה או על מדף והתנאים מאפשרים (מבחינת גובה ומיקום במרכז התמונה), אין שום צורך בזה.
- lironanav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לבחור שכתב שהמקרן הוא אלוף החזרות ממש לא דוקא דגם מוצלח ניראה נהדר ממש מככב
בארה"ב והמחיר רק יורד .
אגב המקרן אדיף שתשים אותו בתיק שאתה עולה איתו למטוס מניסיון הם מתעללים במזוודות
וכמו שאתה יודע הוא דיי עדין אגב הZ-5 נותן פייט טוב ו 5 מטר צפיה מספיק רחוק עבורו
בהנחה שאתה יודע או שיש מישהו שיעשה עבורך קליברציה רצינית יכול להית שיהיה עדיף
אם אין לך אז בחרת בחירה נהדרת הפנסוניק יחסית בא מכויל ממש לא יאמן שגם ממש מקרוב
המעבד עושה עבודה טובה במיפויי הפיקסליזציה הרבה יותר טוב מZ5 אך היתרון היחיד שמצאתי אצל Z5 רמת השחורים טובה במעט וכן החדות טובה קצת יותר(אחרי קליברציה רצינית ביותר)
לגבי מסך אם לא התכוונת להשקיע יותר מידי(מעל 2000 ש"ח)עדיף לבנות אחד ולא סדין לבן אתה יכול להגיע לרמה לא רעה בכלל כמובן בחושך מוחלט ע"י נייר צילום(נייר שמשמש לרקע בצילום )
עדיף תקנה אותו שם 30$ הנייר נקרא SUPER WHITE כמעט ואין להשיג בארץ באחריות
תיקח גליל 52" זה יספיק
בארה"ב והמחיר רק יורד .
אגב המקרן אדיף שתשים אותו בתיק שאתה עולה איתו למטוס מניסיון הם מתעללים במזוודות
וכמו שאתה יודע הוא דיי עדין אגב הZ-5 נותן פייט טוב ו 5 מטר צפיה מספיק רחוק עבורו
בהנחה שאתה יודע או שיש מישהו שיעשה עבורך קליברציה רצינית יכול להית שיהיה עדיף
אם אין לך אז בחרת בחירה נהדרת הפנסוניק יחסית בא מכויל ממש לא יאמן שגם ממש מקרוב
המעבד עושה עבודה טובה במיפויי הפיקסליזציה הרבה יותר טוב מZ5 אך היתרון היחיד שמצאתי אצל Z5 רמת השחורים טובה במעט וכן החדות טובה קצת יותר(אחרי קליברציה רצינית ביותר)
לגבי מסך אם לא התכוונת להשקיע יותר מידי(מעל 2000 ש"ח)עדיף לבנות אחד ולא סדין לבן אתה יכול להגיע לרמה לא רעה בכלל כמובן בחושך מוחלט ע"י נייר צילום(נייר שמשמש לרקע בצילום )
עדיף תקנה אותו שם 30$ הנייר נקרא SUPER WHITE כמעט ואין להשיג בארץ באחריות
תיקח גליל 52" זה יספיק
תראה, אני לא ממציא דברים. AVS מפוצץ בפוסטים על החזרות שלו, אנשים רבים מדווחים שעברו דרך 3-4 מקרני AX100 עד שמצאו מקרן תקין (או לחלופין התייאשו). אחת הבעיות העיקריות היא שהנורה מתחילה בשלב כלשהו להבהב במצב Econo, לעיתים זה מסתדר, לעיתים לא.לבחור שכתב שהמקרן הוא אלוף החזרות ממש לא דוקא דגם מוצלח ניראה נהדר ממש מככב...
בכל אופן, קראתי שבניסיון לעצור את היקף ההחזרות חסר התקדים, זה הגיע למצב אבסורדי שבמדינות מסוימות, כגון אוסטרליה, הקשיחו את תנאי האחריות שלו, למצב שבו מחייבים את הלקוח להשתמש במקרן לא יותר ממספר שעות רצוף, או משהו מגוחך בסגנון, ומה עוד שהם הטילו את הפצצה הזו רטרואקטיבית, גם על מי שכבר קנה (החוקיות של המהלך כולו מוטלת בספק). אין לי מושג איך הם יכולים לאכוף את זה, אך רק מראה על רמת היאוש של החברה מהדגם הספציפי הזה.
בקיצור, יבוא רק לאמיצים שבינינו.
- lironanav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קיבלתי אכן בפורומים נכתב כך מוזר לא ניתקלתי שהייתי במיאמי לא נורא יש מיצובישי וסניו
ואפילו האפסון לא רע
ואפילו האפסון לא רע