מתג קיר קיים או חדש? לשימוש עם shelly 2.5
היי,
קניתי shelly 2.5 עבור התריסים החשמליים.
היום יש לי מתג שיש לו שלושה מצבים: הרם/הורד/ואמצע (לא קפיצי).
האם יכולה להיות בעיה/נזק למנוע במידה ודרך המתג מרימים את התריס ודרך האפליקציה מורידים? האם צריך/כדאי להחליף למתג קפיצי?
תודה!
קניתי shelly 2.5 עבור התריסים החשמליים.
היום יש לי מתג שיש לו שלושה מצבים: הרם/הורד/ואמצע (לא קפיצי).
האם יכולה להיות בעיה/נזק למנוע במידה ודרך המתג מרימים את התריס ודרך האפליקציה מורידים? האם צריך/כדאי להחליף למתג קפיצי?
תודה!
לדעתי לא תהיה בעיה, "הבעיה" היחידה שאני חושב עליה זה במקרה ותרים את התריס בעזרת המפסק ותשאיר אותו (את המפסק) במצב "למעלה" ואחכ תוריד את התריס עם האפליקציה, אז בפעם הבאה שתרצה להשתמש במפסק להעלאה של התריס תצטרך להביא אותו למצב האמצעי ושוב למעלה כדי להעלות את התריס
@AssafLots
·
עדיין לא חיברתי את ה-shelly מכיוון שאין לי ניסיון עם חשמל אז מעדיף להשאיר את זה למקצוענים
יש לי היום מתג דומה לתמונה המצורפת.
מכיוון שאני רוצה להחליף את המתגים בבית לחכמים - אני רוצה גם "לעדכן" את המתגים של התריס החשמלי...
·
עדיין לא חיברתי את ה-shelly מכיוון שאין לי ניסיון עם חשמל אז מעדיף להשאיר את זה למקצוענים
יש לי היום מתג דומה לתמונה המצורפת.
מכיוון שאני רוצה להחליף את המתגים בבית לחכמים - אני רוצה גם "לעדכן" את המתגים של התריס החשמלי...
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@azohar
·מתג כזה אמור לעבוד בלי בעיה (הוא קפיצי), החשמלאי שלי חיבר את המתג התריס של Livolo שהיה לי לפני וזה גם עובד מצויין איתו (צריך גם חיבור לאפס), לדעתי כל מתג כפול רגיל אמור להתאים
·מתג כזה אמור לעבוד בלי בעיה (הוא קפיצי), החשמלאי שלי חיבר את המתג התריס של Livolo שהיה לי לפני וזה גם עובד מצויין איתו (צריך גם חיבור לאפס), לדעתי כל מתג כפול רגיל אמור להתאים