המלצה טלויזיה 75 או 65 לסלון תקציב 6000
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11575
- נתן תודות: 1209 פעמים
- קיבל תודות: 2445 פעמים
אל תתפשר על 65 אינץ. למרחק של 4 מטר רכשתי 75 אינץ, ואני מצטער שלא הלכתי על 82/85 אינץ
למרות שרציתי, אך חששתי שזה גדול מדי. ( כנראה אשדרג בקרוב, כי מתרגלים לגודל מהר מידי)
יש אפשרות למתוח מעט את התקציב?
למרות שרציתי, אך חששתי שזה גדול מדי. ( כנראה אשדרג בקרוב, כי מתרגלים לגודל מהר מידי)
יש אפשרות למתוח מעט את התקציב?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
באמת, זה לא גדול מדיי למרחק הזה ?Macbook כתב:@Kondo10
·
גם אני למרחק של 4 מטר רכשתי 75 ומעט מתחרט שלא רכשתי מסך גדול יותר...
מה היה לך קודם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Kondo10

Macbook
הקטע שכבר שילמתי על מסך 82 אינץ אך הייתי מדילמה האם זה מעשה נכון והתחלתי לעשות מדידות על הקיר
כדי לדעת זה לא "גודל" מידי. בסוף וויתרתי והלכתי על 75 אינץ שהיה נראה ענק למרחק הנ"ל -אך כעבור שבוע מתרגלים.
חושב על שדרוג למסך 82 אינץ של סמוסונג כי זה הגדלים שיש להם.
השאלה (צריך לבדוק בעיניים) אם יש הבדלים מוחשיים בין 75 אינץ ל -82 אינץ? מישהו שעוסק בתחום אמר לי שיש הבדלים ברורים. או שאשאר עם אותה חברת סוני (יש לה תמונה באמת מעולה) ואקפוץ ל - 85 אינץ - בגודל הנ"ל אני יודע בוודאות שיש הבדל מוחשי.
הקטע שכבר שילמתי על מסך 82 אינץ אך הייתי מדילמה האם זה מעשה נכון והתחלתי לעשות מדידות על הקיר
כדי לדעת זה לא "גודל" מידי. בסוף וויתרתי והלכתי על 75 אינץ שהיה נראה ענק למרחק הנ"ל -אך כעבור שבוע מתרגלים.
חושב על שדרוג למסך 82 אינץ של סמוסונג כי זה הגדלים שיש להם.
השאלה (צריך לבדוק בעיניים) אם יש הבדלים מוחשיים בין 75 אינץ ל -82 אינץ? מישהו שעוסק בתחום אמר לי שיש הבדלים ברורים. או שאשאר עם אותה חברת סוני (יש לה תמונה באמת מעולה) ואקפוץ ל - 85 אינץ - בגודל הנ"ל אני יודע בוודאות שיש הבדל מוחשי.
- Kondo10

·avihuli כתב:באמת, זה לא גדול מדיי למרחק הזה ?......
מה היה לך קודם ?...
ממש לא גדול, כמו שציינתי מתרגלים לגודל תוך כמה ימים. אפילו זוגתי שנבהלה בהתחלה ואחרי כמה ימים אומרת לי
התרגלתי. הייתה לי 50 אינץ קורו. (בלוחות למכירה) הקטע המצחיק שלקחתי את המסך החדש של הבן שרכשתי לו לפני כמה חודשים לבחינה/ בדיקות איכות/למידה לסלון, ומדובר על מסך 55 אינץ חדש - ואני פשוט לא מצליח להתרגל לגודל הנ"ל - רואה סרטים וזו לא אותה חוויה. המסך נראה לי פתאום פצפון.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Kondo10
תודה...
ישבנו לראות איזה סרט לפני איזה שבועיים / שלושה - אפילו לא זוכר איזה, אחרי הרבה זמן שאישתי ואני לא ראינו סרט ביחד.
אז היא מיוזמתה זרקה לי שהמסך (OLED 55) קטן לה פתאום.
בלי הכנות מיוחדות, בלי כלום מצידי.
למרות שהיא יודעת שיש תכנון לשדרוג, אבל היא לא מצויה בפרטים הקטנים (OLED 77).
אין לי זמן לסיים את הנישה, ככה שבינתיים "אני מושך". אולי נגיע ככה לבלק פריידי...
תודה...
ישבנו לראות איזה סרט לפני איזה שבועיים / שלושה - אפילו לא זוכר איזה, אחרי הרבה זמן שאישתי ואני לא ראינו סרט ביחד.
אז היא מיוזמתה זרקה לי שהמסך (OLED 55) קטן לה פתאום.
בלי הכנות מיוחדות, בלי כלום מצידי.
למרות שהיא יודעת שיש תכנון לשדרוג, אבל היא לא מצויה בפרטים הקטנים (OLED 77).
אין לי זמן לסיים את הנישה, ככה שבינתיים "אני מושך". אולי נגיע ככה לבלק פריידי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Kondo10

בכיף.
המסך 55 אינץ שקניתי לחדר של הבן נמצא 2.5 מטר מהמיטה שלו במצב שכיבה - זה ממש לא גדול רק נראה בהתחלה.
תמיד טענתי שאין דבר כזה מסך גדול מידי, אבל זה היה לרוב בתאוריה, היום אני מרגיש את זה. שלא תבין לא נכון
מסך 75 אינץ זה מכובד בהחלט. אך לחובבי סרטים/סדרות כמונו ( כל המשפחה נגועה בזה, כמו אהבת מוזיקה איכותית שהחדרתי לילדים מגיל קטן) לא הייתי מציע לוותר על גודל מסך. במחיר של המסך שלי יכולתי לשדרג את הרכב למשל, אבל לא הייתי מקבל את אותה רמת הנאה כמו מהמסך. כמובן שזה אינדיבידואלי.
חוץ מזה, אתה לא יודע שנשים תמיד צודקות.
OLED 77 מסך מדהים שכמעט רכשתי אותו, אך העדפתי ללכת על מסכי OLED של סוני ברמות הגבוהו (מציגות תמונה מלאת חיים וחדה גם בשידורי טלוויזיה) לא מצטער על הרכישה לרגע, רק מתלבט מתי לשדרג, אם בכלל. ( רוצה תחילה להחליף את הרסיבר)
המסך 55 אינץ שקניתי לחדר של הבן נמצא 2.5 מטר מהמיטה שלו במצב שכיבה - זה ממש לא גדול רק נראה בהתחלה.
תמיד טענתי שאין דבר כזה מסך גדול מידי, אבל זה היה לרוב בתאוריה, היום אני מרגיש את זה. שלא תבין לא נכון
מסך 75 אינץ זה מכובד בהחלט. אך לחובבי סרטים/סדרות כמונו ( כל המשפחה נגועה בזה, כמו אהבת מוזיקה איכותית שהחדרתי לילדים מגיל קטן) לא הייתי מציע לוותר על גודל מסך. במחיר של המסך שלי יכולתי לשדרג את הרכב למשל, אבל לא הייתי מקבל את אותה רמת הנאה כמו מהמסך. כמובן שזה אינדיבידואלי.
חוץ מזה, אתה לא יודע שנשים תמיד צודקות.
OLED 77 מסך מדהים שכמעט רכשתי אותו, אך העדפתי ללכת על מסכי OLED של סוני ברמות הגבוהו (מציגות תמונה מלאת חיים וחדה גם בשידורי טלוויזיה) לא מצטער על הרכישה לרגע, רק מתלבט מתי לשדרג, אם בכלל. ( רוצה תחילה להחליף את הרסיבר)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Kondo10
גנבנו פה את השרשור קצת בקטנה ולא מצאתי את מה שיש לך אז רק שאלה אחרונה או שתפנה לינק לשרשור שלך, איזה דגם מסך סוני קנית ולמה הוא הועדף ע"פ ה-LG ?
גנבנו פה את השרשור קצת בקטנה ולא מצאתי את מה שיש לך אז רק שאלה אחרונה או שתפנה לינק לשרשור שלך, איזה דגם מסך סוני קנית ולמה הוא הועדף ע"פ ה-LG ?
.
.
- Kondo10

צודק, (לא רשמתי אף פעם דגם או מה רכשתי,זו פעם ראשונה)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945689
אהבתי את התמונה של סוני שמציגה תמונה טבעית, למרות כמה יתרונות של LC.(שוב העדפה אישית שלא אומרת מאומה)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945689
אהבתי את התמונה של סוני שמציגה תמונה טבעית, למרות כמה יתרונות של LC.(שוב העדפה אישית שלא אומרת מאומה)