חוות דעת על מסך פיליפס 7803 75 אינץ
שלום לכולם,
ברשותי מסך סמסונג 65 אינץ דגם MU9000, אני ממש מרוצה ממנו.
בשל מעבר דירה אני רוצה לרכוש מסך 75 אינץ.
דגמי סמסונג של 2019 לא משהו.. 7100 פשוטה מאוד גם זולה (כ 6100 ש"ח) ה q70r נראית אחלה אך מאוד יקרה באופן יחסי (כ 14K שח מיבוא רשמי, כ 11,500 ש"ח מפרללי). מ LG התאכזבתי מאוד בעבר ולא בא לי לרכוש מסך שלהם.
חשבתי להתפשר הפיליפס 7803 שתתן לי תמורה טובה מאוד לסכום יחסית קטן (כ 7K שח). אני לא מכיר אותה ולא שמעתי על פיליפס בשנים האחרונות..
אמרו לי שיש לה מסך של סמסונג 7400 והיא עם אנדרואיד מלא..
מה דעתכם?
ברשותי מסך סמסונג 65 אינץ דגם MU9000, אני ממש מרוצה ממנו.
בשל מעבר דירה אני רוצה לרכוש מסך 75 אינץ.
דגמי סמסונג של 2019 לא משהו.. 7100 פשוטה מאוד גם זולה (כ 6100 ש"ח) ה q70r נראית אחלה אך מאוד יקרה באופן יחסי (כ 14K שח מיבוא רשמי, כ 11,500 ש"ח מפרללי). מ LG התאכזבתי מאוד בעבר ולא בא לי לרכוש מסך שלהם.
חשבתי להתפשר הפיליפס 7803 שתתן לי תמורה טובה מאוד לסכום יחסית קטן (כ 7K שח). אני לא מכיר אותה ולא שמעתי על פיליפס בשנים האחרונות..
אמרו לי שיש לה מסך של סמסונג 7400 והיא עם אנדרואיד מלא..
מה דעתכם?
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11568
- נתן תודות: 1206 פעמים
- קיבל תודות: 2443 פעמים
אישית לא הייתי מתפשר על מסך לסלון, על חדר שינה, כן.
ראית את המסכים של סוני? לטעמי הם מציגים תמונה בין הטובות שיש כיום.
סמסונג אכן מעט מאכזבת בדגם Q60 ( עושה בחינת איכות כרגע על המסך של הבן שהעברתי לסלון)
אבל לחדר זה די מספיק לצרכים שלו. (מילא הבן לא ממש מנצל את המסך לתכנים באיכות גובה)
ראית את המסכים של סוני? לטעמי הם מציגים תמונה בין הטובות שיש כיום.
סמסונג אכן מעט מאכזבת בדגם Q60 ( עושה בחינת איכות כרגע על המסך של הבן שהעברתי לסלון)
אבל לחדר זה די מספיק לצרכים שלו. (מילא הבן לא ממש מנצל את המסך לתכנים באיכות גובה)
@Kondo10
·
בדקתי גם לגבי סוני... יש את ה x900f של שנה שעברה בסביבות 14,000 שח... לשלם יותר מ פי 2 עבור מסך מעט יותר טוב זה מרגיש לי לא כלכלי...
אם אמצא מסך כזה מתצוגה במחיר נמוך משמעותית - אלך על זה
עדיין שואל האם מישהו מכיר את הדגם של פיליפס שציינתי בפוסט.. אשמח להתרשמות או חוות דעת
·
בדקתי גם לגבי סוני... יש את ה x900f של שנה שעברה בסביבות 14,000 שח... לשלם יותר מ פי 2 עבור מסך מעט יותר טוב זה מרגיש לי לא כלכלי...
אם אמצא מסך כזה מתצוגה במחיר נמוך משמעותית - אלך על זה
עדיין שואל האם מישהו מכיר את הדגם של פיליפס שציינתי בפוסט.. אשמח להתרשמות או חוות דעת
- Kondo10

תמיד יש מסכים מתצוגה/יד שנייה רק צריך לחפש ומעט קשרים. אני למשל מוריד מסך מתצוגה שאני רוצה
משלם מחיר מוזל, והולך.
משלם מחיר מוזל, והולך.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
עם הירידות החדות במחירי המסכים של פיליפס ,אפשר להגיד שהם חזרו ליהיות אופציה מבחינת תמורה למחיר , רוב הפנאלים שלהם מיוצרים על ידי החברות הגדולות ויש את הבונוס הנחמד של האמבלייט , אם כבר פיליפס תבדוק עם "אלקטרע" אולי הם כבר מביאים לארץ את סידרה 9 : philips 85puf9750/85 inch .
http://www.electra-trade.co.il/brand/philips/
http://www.electra-trade.co.il/brand/philips/
- Kondo10

רכשת אחלה מסך, תיהנה ממנו בלי לחשוב מה יהיה כי יש לך אחריות ל - 3 שנים.
לי יש משהו דומה.
תתחדש.
לי יש משהו דומה.
תתחדש.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.