מבקש חוות דעת למיני מגבר עם כניסת aux ובלוטוס המיועד למרפסת בגודל כ 40 מ"ר:
Bluetooth 5.0 Stereo Audio Amplifier Receiver 2 Channel Class D Mini Hi-Fi Integrated Amp for Home Speakers 50W x 2 TPA3116 - Fosi Audio BT10A https://www.amazon.com/dp/B076XSBCCL/re ... HDb2JY2PQD
למגבר הזה אני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו:
Dual ElecDual Electronics LU43PB 3-Way High Performance Outdoor Indoor Speakers with Powerful Bass | Effortless Mounting Swivel Brackets | All Weather Resistance | Expansive Stereo Sound Coverage | Sold in Pairs https://www.amazon.com/dp/B00081NX5U/re ... HDbNE8SMHS
הדרישות יחסית צנועות , מוזיקה בסטראו בווליום לא גבוה במיוחד ולעיתים חיבור המסך שבסלון על מנת לשמוע סאונד מהטלוויזיה גם במרפסת.
מה דעתכם בבקשה?
מיני מגבר בלוטוס למרפסת + רמקולים
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אני רכשתי את זה למרפסת ואני די מרוצה.
אני בטוח שיש אודיופילים שמתכווצים, אבל כפי שכתבת, ווליום נמוך, והאקוסטיקה במרפסת גם ככה לא משהו.
אני בטוח שיש אודיופילים שמתכווצים, אבל כפי שכתבת, ווליום נמוך, והאקוסטיקה במרפסת גם ככה לא משהו.
·DudeShemesh כתב:אני רכשתי את זה למרפסת ואני די מרוצה.
אני בטוח שיש אודיופילים שמתכווצים, אבל כפי שכתבת, ווליום נמוך, והאקוסטיקה במרפסת גם ככה לא משהו....
ראיתי באמזון את המגבר שלך ודי נדלקתי עליו...
איך הוא מבחינת טווח בלוטוס? נראה לי שאני מבטל את מה שהזמנתי ומזמין כמו שלך.
יש עוד המלצות או דיס?
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אין לי ממש נסיון עם הבלוטות' שלו - אני משתמש בפאי עם volumio כמקור, אז יש לי spotify connect וגישה לכל המוזיקה שיש לי ב flac על ה NAS.
חוץ מזה, הוא עובד חלק, ואפילו הגיע עם כבלים איכותיים לחיבור מקורות. החסרון היחיד הוא שההוראות שהגיעו איתו לא היו לגמרי מדויקות (לא זוכר בדיוק מה זה היה, נראה לי שהחלפת מקורות היתה בכפתור אחר ממה שהופיע בהוראות).
חוץ מזה, הוא עובד חלק, ואפילו הגיע עם כבלים איכותיים לחיבור מקורות. החסרון היחיד הוא שההוראות שהגיעו איתו לא היו לגמרי מדויקות (לא זוכר בדיוק מה זה היה, נראה לי שהחלפת מקורות היתה בכפתור אחר ממה שהופיע בהוראות).